reklama

Staraczki Weteranki...

Hej, hej!

Fotki jutro wrzucę ale na zdjęciach te kolory nie są identyczne :no:

Mama - działamy ale jak nam się chce, bo godzina zero była przedwczoraj. Hmm mam nadwrażliwy cyc :eek:, czy to może coś zwiastować?

reklama
mama - dzieki za pamiec!!! :* Pokazywalas foty z wakacji? Dziewczyny tu wychwalily cala Rodzine, a ja nie znalazlam zadnych zdjec, buu :(

Carool - gratulacje zgubionych kg !!!! &&&&&&&&& za dalsze ich spadanie

Kinga - super, ze Egipt zaplanowany :D Uwielbiam Egipt i za 4 tygodnie bede sie tam wylegiwac na sloneczku. Nie moge sie doczekac!!!

zjolka - "nadwrazliwy cyc" - podoba mi sie :) Ja mam od kilku dni oba cyce nadwrazliwe. Pobolewa mnie tez w dole brzucha i az ciagnie w plecach. To dziwne, bo ostatnio (jak juz bralam Dostinex) to nic nie czulam przed okresem. Nie chce sobie nic wkrecac. Czekam do przyszlego piatku. Jak nie przyjdzie @ w piatek/sobote to sobie zatestuje, a co mi tam :P

Trzymajcie kciuki za mnie. Od jutra zaczynam duzy projekt, ktorego bede menadzerem ;). To pierwsza tego typu taka duza robota dla mnie, wiec czuje lekki stresik.

Witam się ja :-)ktoś mnie jeszcze pamięta?????:cool2:
Mama super, że wyjazd udany....ja już odliczam :tak: ale ja zdjęć nigdzie nie widzę????:confused:
U mnie majówka mignęła jak nie wiem kiedy :-( ale sezon siatkówki plażowej rozpoczęliśmy i kilka meczy już za nami...do tego wczoraj komunia mojej chrześnicy i tak moją dietę przed zabiegiem szlag jasny trafił :sorry:

Trzymajcie kciuki jutro mam histeroskopię o ile dzisiejsze badanie moczu będzie oki...i anestezjolog czegoś się tam nie czepnie...
Nie ukrywam - boję się :-(
U mnie dziś zimno, deszcz i ponuro ehhhh:-(

Ostatnia edycja:
nikusia heeeejjj , no to kciukaski za histero, badanie moczu i anestezjologa &&&&&&&&&&&&&&
nie bój się, będzie ok!!!
u mnie tez ponuro :confused2: i jakby chlodnawo, ale przynajmniej kurtki nie bede zakladac tylko grubszy sweterek... no i jakby wilgotno tez troche ale nie kropi tylko czasem cos.. "kapnie" raz na minute hehe.. ale dobrze deszcz potrzebny niech sie zieleni i w ogole :) ważne, żeby sobota była ładna bo mam urodziny i przyjeżdza troche znajomych a tu kasy brak.. pomyslalam o grilu albo ognisku bo taniej wyjdzie a smacznie :) ciasto salatka i bedzie git :P

Kinga - super, ze Egipt zaplanowany :D Uwielbiam Egipt i za 4 tygodnie bede sie tam wylegiwac na sloneczku. Nie moge sie doczekac!!!
to też masz super! :) hehe i ja się nie mogę doczekać ale u mnie jeszcze trochę.... ;)
3mam kciuki mocno za projekt!

Dziewczyny pozdrawiam:)

Lopop - mówisz, że jest jakaś szansa na fasolkę?

Kora - no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja jeszcze muszę poczekać z 10 dni, no chyba, że francowate plamienia się pojawią, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za projekt. ja dzisiaj idę na pierwsze spotkanie w sprawie kursu na instruktora nauki jazdy.

Nikusia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za histeroskopię.

Kinga - hej, hej :)

zjola hej!!! no to powodzenia na tym spotkaniu! ;-)

ja po pracy jeszcze lece z fakturami i po spodnie dla Filipka... dresy musze mu dokupić do przedszkola..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry