reklama

Staraczki Weteranki...

Zjola no to się napracowałas ;)
ale na pewno masz pięknie odświeżone :tak:
i dziękuję :)my bylismy pierwszy raz w mieście skalnym-w Czechach ,ale wiem ,że my w Pl tez mamy:)
co do działań to były:tak:i dwa dni temu i wczoraj..tyle,że ja po tym Clo nie czuję nic..
żadnego kłucia jajników..zero śluzu plodnego...
robiłam wczoraj test owu i negatywny a to była 12d.c. a mam 26d.cykle....
dziś 13d.c. i też zrobię-mam jeszcze 2 testy owu.
chciałam iść do ginki na monit ,ale lipa-długi weekend i nie ma...
wiec poprostu działamy i potem czekam na @..mam nadzieję,że mi się nie porobi torbiele...

Kinga moje też na ogrodzie-wiszą na huśtawkach..

reklama
Mama - a u mnie jak nigdy. Test owu wyszedł pięknie. Śluz płodny, jak marzenie i kłucie w prawym boku przez solidne 2 godziny. Tylko, że ja wiem, że to jeszcze nie oznacza sukcesu.
Trzymam za ciebie kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Co do Miast Skalnych to w Polsce są Błędne Skały ale dużo mniej tego niż w Czechach. Byłam i tu i tam :)

Zjola dzięki za &&& ja tez za Ciebie zaciskam !!!!
a ja po Clo zawsze mam suszę:sorry:

Carolaa heloł ;) jak tam nastrój u Ciebie ??jak waga-spadło coś ?

Zjola no gdzieś wyczytałam ,że przy Clo wiesiołek jest wskazany ,ale widzisz nie kupiłam...
no nic-trza działać i wierzyć i czekać do terminu @..

Błonka wstawać ;))

Mama a humor jako tako... waga 86,7 kg :)))) Ale czekam jeszcze na jutrzejsze ważenie:) Dopiero suwaczek uaktualnię:)

Zjola, tak, dietka :)

Witam sie i ja kobietki
rowniez milego weekendu
u mnie 21dc musialam policzyc bo mowie jeszcze sie wybiore gdzies a tu @ mnie zastanie ale to jeszcze troche
u mnie owu tez jest b bolesna az musze brac cos przeciwbolowego bo ciagnie az do nerek bol
sexik byl ale czy jakis zolnierz mial tyle sil...

Kwiatek no to Ty najszybciej się dowiesz co i jak a potem my z Zjolą a potem Kinga..
&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie ;)

Carola brawo!!! dasz radę.
wytrwałości!!

my idziemy na spacer-dzieci na rowerach.
do miłego ;**

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry