reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
mama osz Ty lasko!! zamień się ze mną na urodę ;) hehe, wogóle to ja chcę takie włosy jak Twoje :cool2:
a fotki z wyjazdu bomba ;) czemu mnie nie zabrałaś ze sobą :P

Koralikowa-ja tak ostatnio miałam ,że mnie z bb wywalało-wrrr!

Esme-eeeee,nie gadaj-dawaj fotę i bedziemy podziwiać ;)))
a włosy-chodzi Ci o kolor czy długość??bo ja prawie 3 lata miałam krótkie ..takie,że aż uszy miałam odkryte a teraz zapuszczam i ciekawe jak długo dam radę :)
następnym razem Cię zabiorę:-D

Kora dzięki w imieniu Toma...ale zaraz normlnie się spalę...babki-my tu wszystkie laski nebeskie :)))
Ty tez dawaj fotkę Kora :))

Mama...:szok: ja Cię ale z Was piękne małżeństwo ....miodzio...generalnie ładna rodzinka :tak::-)
Koniecznie musimy się spisac i powiesz mi co gdzie i za ile tam się zwiedza ;-)
Mari witaj i dzięki...to samo dziś Pani anestezjolog mi powiedziała...ale nieomieszkała dodac, że zgony też się zdarzają :-( no ale szybko dodała widząc moją minę, że BAAAARDZO ŻADKO...no kurcze dzięks...nie dośc, że ledwo ze strachu łażę to ta mi jeszcze wyjeżdza z takim tekstem ...
Dziewczynki niniejszym jutro o 7 stawiam się w szpitalu jak dobrze pójdzie wieczorem napiszę co i jak:tak: jak się nie odezwę znaczy, że mnie zatrzymali na dłużej:confused2: czego oczywiście nie chcę...
Lecę siępakowac do szpitala...jakieś sugestie co wziąc powinnam :confused:

Carolaaa hejka .;)) co tam u Cię??:-D

Nikusia- dzięx:-p
niektórzy się pytają czy to mój mąz czy brat-że niby podobni jesteśmy:cool2:

ja jak miałam laparoskopię to juz po podaniu głupiego jasia kazali mi podpisac papiery ,że w razie komplikacji zgadzam się na transfuzje....także oni zawsze z czymś wypalą...
ja szłam na tydzień do szpitala ,więc polecam:
dobrą książkę
chyba ,że lapka weźmiesz -to pisz z nami:))
szlafrok,piżama,klapki
kosmetyki pod prysznic
coś do jedzenia i picia bo na ich kuchnię nie licz:eek:

reklama
Intensywny dzionek:)

Najpierw byłam po skierowanie do laryngologa dla Niny potem w pracy, w Pcpr zapisać się na projekt unijny, porozmawiać z paniami o Oliwce.
Potem chwila z koleżanką, Rossman, praca.
Następnie parę rzeczy zrobiłam:
Poszłam nadać paczki na pocztę.
Poszłam z Ninką na shopping, mamy kapcie do przedszkola, szukałam tydzień...wszelki diabeł z odkrytymi palcami jest wszędzie do rozmiaru 26...a nam 27 trzeba. No ale w końcu znalazłam. I wiecie co jeszcze? Buty Pumy za 59zł :)))
Szok cenowy, Pani nam po znajomości odłożyła ''pod ladę'' :)

I byłam odebrać pościel...cudowna jest, kołderka wielka i miękka, podusie wygodne. Na przeprosiny dostałam kocyk,...niestety z dziurą
shocked2.gif
. Muszę wymienić jutro...

Kupiłam truskawki...9zł kg...ale pyszne, soczyste, słodkie:))) Z warzywniaka:)

Niedawno pojechałam rowerem na pocztę, rowerem bez powietrza w kołach, zauważyłam za późno ...ledwo dojechałam...
Odebrałam paczkę i coś kupiłam...
embarrassed.gif
embarrassed.gif
p.gif
cool2.gif
p.gif
....

Się działo:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć