reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
hej dziewczyny, a to dziś sobota już jest tak?? :O kwiatuszek no to skoro lekarz mówi, że jest ok to spoko, nie ma się co martwić :) kurde, kwiatek,kora co za głupia @ bleee..

miłego weekendu wszystkim życzę :**

Kora, Kwiatuszek...Przytulam :tak:...i niech @ idzie w cholerę ...najlepiej na najbliższe 9 miesięcy...więc proszę ładnie się z nią pożegnac i kopa w dupę dac....:tak:
Witam popołudniowo:-)

Mama ależ o jakim Ty terminie mówisz:confused::happy2:.... przecież ciąża 9 miechów trwa więc w tydzień jak nic się nie wyrobisz :tak::-)

Ja już zdąrzyłam chatę wysprzątac obiadek przygotowac i gościa dziś mamy więc wpadam na chwilkę...
MIŁEGO weekendu.
Na chwilę obecną czuję się dobrze i generalnie zaczynam miec chcicę na menża więc pewnie jutro tak owulacyjnie go dorwę:-):tak:...a z nowości chyba nam się na gniazdku bocianki małe wykluły :tak::-)

witam wieczorkiem ..

my niedawno wróciliśmy od znajomych...byli u nas ostatnio na początku zimy....teraz my do Nich wchodzimy a ja :szok::szok::szok:
bo Iwona w ciąży!! 30 tydzień...a ja nic nie wiedziałam..
mają 2 synków-6 lat i 3 lata....i teraz tez będzie synek..

ależ Iwonę wyściskałam ,ależ nagłaskałam brzusio....bardzo się cieszę bo to wspaniali ludzie i tworzą super rodzinkę:tak:
Iwona mówi ,że jak byli u nas to była już w ciąży ,ale początki a że raz poroniła w 13t.c. to nic nie mówiła..
ale Jej zazdroszczę...
oczywiście u nich nie to co u mnie-Marek mówi ,myślałem ,że chociaż z pół roku zejdzie to będzie masę przyjemności przez ten czas a tu w 1 cyklu zaszła...

Kwiatek &&& za dalsze działania !!

Błonka ściskam Cie na te Twoje 23 lata :)))

Nikusia bocianki mówisz ..no to działajcie hahahahaha

Zjola zejdź już z tego motoru ;))

Wikula ,Kahaka?????????????

Balbinka:szok:czy ktos wie co z Nią ??? gdzieś wyjechała???

Dzieki za tulaczki. Booooli, boooli. Shit!
w ogole sie dziwnie czuje: boli brzuch, cycuchy bola, ze sie przytulić do męża nie moge, niedobrze mi jak w ciazy... Ech, jakby znow prolaktyna skoczyla :(

reklama
Nie wiem czy ktoś pamięta tutaj jeszcze starą poczciwą palmę :-):sorry:

Ale jesli tak , to chciałam pozdrowić te które jeszcze pamiętają i podesłąć trochę fluidków wiosennych, moje są dziewczyńskie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry