reklama

Staraczki Weteranki...

palma - pewnie, ze pamietamy! Dzieki za fluidki!

O co chodzi?! Boli mnie caly czas brzuch, ale tak inaczej, kluje jakos tak co chwile po bokach... Cycki bola mocno caly czas. Miala tak ktoras z Was? Powinnam isc do lekarza? Zrobic test?

reklama
Kora a @ jaka???Taka sama intensywna?? Bo jeśli zdecydowanie łagodniejsza to może zrób testa:tak:
Palemka dzięks...przydadzą się :tak:
WITAM NIEDZIELNIE:rofl2:
Mama podobną sytuację miałam jakiś czas temu jedziemy do znajomych a Koleżanka w ciąży i za 2 tyg miała rodzic,,,,ja w szoku bo 2 dzieci mają po chyba 10 latach starań...i ponoc jeszcze to 3 nieplanowane więc:szok::eek::szok: i w szoku byłam całą wizytę tak, że nawet kawałka ciasta nie zjadłam...

witam sie choć humorr brak...;/ pewnie pogoda -ścięcie z mężem było i pewnie dzień do bani cały będzie...

Nikusia no ja miałam wczoraj tak samo:eek:1 kawałek ciasta zjadłam i wciąż Jej na brzusia patrzyłam:sorry:

Kwiatek my byliśmy tu w Czechach:

Skalne Miasto w Czechach

szczerze polecam-aktrakcji sporo,widoki przepiękne a jeziorko o najbardziej turkusowym kolorze jaki w życiu widziałam ;))
i jaskinia z wodospadem....

Kora-jeśli @ mało obfita to siknij jak masz test w domu...

Palma -kokietko moja kochana-pewnie,że pamietamy:))
dzięki za Nataszkowe fluidki-bo kiedyś pisałas ,że Nataszka będzie ...zostaje imię czy zmieniliście??

milszej niedzieli życze niż u mnie....

Mama - jak we wtorek nie będzie plamienia, to sikam w czwartek albo piątek. A jak nic z tego, to za tydzień mam wizytę w sprawie IUI.

mama - hejka :) tak nadal zostaje Nataszka i to juz raczej się nie zmieni :-) . Mi niestety zaczęła się rozwierac szyjka i jutro będę miałą zakładany krążek :tak: pozdrawiam serdecznie ;)

Palemka to Ci szyjka no!!
ale krążek da rade:tak:
bardzo !!! się cieszę ,że wlatujesz do nas jeszcze..

Kora no to && za brak plamień!
ja mam termin @ na sobotę 19 ..

Mama - a ja mam termin na 18! Ale nm się cykle zgrały! Oby te france nie przylazły.

Palemko - fajnie, że wpadłaś :) Krążek da radę :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry