reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
dzien doberek

ja pospałam do 10 jakos....
Pisze od rana plany...ale niedlugo jade na kawe do znajomej,bo domek wybudowała nowy:)))

mama ok czekamy na focie..

Kinia hehe zbocozne my czy jak??

Carol poszalałaś;-)...

kasiu to jak małej zabalki ida,,to sie nie dziw ze placze..kup cos na dziąsełka dobrego i smaruj...a one moga sie dluzo te pierwsze wyzynac...

OOOO naj naj w dniu przyjaciela kochane:))))

Nikusia i dobra postawa...dbaj o zdrowie...

rurka helołł..sliczne malenstwo...

Heja! Ktos o mnie pamieta? ;)

Wrocilam z goracego Egipta! Doopka wygrzana, mozg wypoczety ;)
Przelecialam na wyrywki kilka stron i widze, ze nikomu sie nie udalo? :( F.ck :(
U mnie wlasnie przed chwila "znalazlam" @ :( i stukam sie po raz kolejny w glowe myslac: "Na co ja licze co miesiac?!" i zadajac pytanie: "Kiedy uwierze (a wlasciwie zaakceptuje) to, ze w ciaze NIE zajde i przestane o tym myslec i sie zadreczac?!"

Buziaki dla Was i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie!

Kora heeejjjj

a w doopkę chcesz? :) uda się :) tylko każdy ma inną drogę do pokonania...
my pokonaliśmy 3 lata, inni pokonują 2.. inni 5 a jeszcze inni nawet więcej ale się udaje :) ;***

ja było w Egyypcie :D?

hejj!
Kora, pamiętamy, pamiętamy :tak:ja przynajmniej niezmiennie :-D zazdraszczam Egyptu ach...I przytulam z powodu wredoty @! A zobaczysz, że kiedyś nie przylezie!
rurka, hej, ale córcia śliczna, gratulacje!
Koralikowa, no idą zębole, smaruję dziąsła, ale niewiele to daje, więc nie wiem, czy nie dokucza jej coś więcej.

My jesteśmy u teściów, potem polecimy na chwilę na działeczkę do moich rodziców. Mi8łego popołudnia!

reklama
kahaka wczesnie jej zabki idą... podobno im pozniej tym lepiej.
Ale to, że marudzi to normalne przy zabkach, kuzynka smarowala swojej, smarowala i smarowala ale nic to nie dawalo.. musiala swoje przejsc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry