reklama

Staraczki Weteranki...

mama mój avatar to truskaweczka w ręku nie widać? ;D hehe :P
co do twojego mierzenie mierz sobie mierz... :) jeżeli tak zdecydowałaś,Tylko się nie nakręcaj pamietaj o tym. juz to przechodziłaś nie raz. Mam nadzieje że tym razem nie bedzie na koniec łez a szczęście.

reklama
Kinga -chyba truskawa:-D
no mierzę ,ale za 2 dni zacznę brać lutkę to skończy sie mierzenie bo lutka podwyższa tempke..

Balbinka ,Carolaaa tulę i oby się szybko wyjasniły sytuacje....
faceci czasem potrafią być tacy zacięci:nerd:

karolina masz prawo tak uważać jak piszesz.
Ja się nie nakrecam. i dobrze mi z tym. już od jakiegoś czasu podchodzę do tych "starań" na luzie bez presji i wierz mi da się. Kiedyś świrowałam i miałam schizy co dało się odczuć w domu w związku i wogóle. To nie jest zdrowe. Są inne priorytety niż starania się o to potomstwo zwłaszcza jak już się to dziecko/dzieci ma. Jak się uda!? bede się cieszyła, jak sie nie uda bedzie smutno ale to mija i trzeba żyć dalej.
Forum? pisanie tutaj nie oznacza dla mnie nakręcania się co miesiąc czy sie udało czy nie i pisania o tym bo ja nawet o tym nie piszę jak zauważyłaś. Piszę tu bo znam się z dziewczynami od lat. Od kąd urodził się Filip jestem na bb. a tutaj na staraczkach od 3 lat... od kąd marzymy o drugim dziecku i piszę z wami i z innymi dziewczynami aby się wspierać i porozmawiać też na różne inne tematy.Poprostu to lubię i piszę bo wierzę że kiedyś się w końcu może nam udać. Ale bez szaleństwa i nakręcania się.
Takie jest moje podejście i zdanie :) Krzysia na pewno wie o czym mówię bo też stara się już długo.. i wiele przez ten czas na pewno zrozumiała tak myślę... może się mylę nie wiem.

:happy:

jestem ...słonko wyszło i trochę wiaterku wiec trawa w miare przeschła i skosiłam całą działkę-pachnie-mmmmmmmmmm i pieknie jest :))
a za 2 h jedziemy wszyscy po korę,kamienie(te jajka:-D) i po ..nowe roslinkiiiii
ależ nogami przebieram:-)

Kinga -dokładnie tak jak pisze Balbinka-jak nie ma starań w okolicy dni płodnych albo jest ich mało to i nakręcania nie ma bo i po co ,ale w tym cyklu jestem dobrej myśli jak Zjola po IUI i choć wiadomo ,że gwarancji nie ma to miło żyć nadzieją ...chociaż co któryś cykl...

Zjola -tak ,tak jak napisała Błonka-lutka to progesteron i jak są takie miesiącej jak ten-ze staraniami i tempką wysoką to biorę lutkę na zalecenie gina-z dziećmi też brałam do 15t.c....
nie zaszkodzi a może pomóc jeśli bedzie ciąża..

Balbinka a widzisz:-D:-Djednak zadzwonił....
Oni są dobrzy-nie wiem kiedy wrócę ..........
ale jak kobieta się postawi to :-D
no ,ale dobrze ,że Ty już masz luza do tej sytuacji...a Emek przeprosi i na pewno sprawa pójdzie w niepamięć;-)

matko -ja dziś nie odsapnę...ledwo skosiłam i usiadłam do posta to pranie skończyło sie prać:confused2:
idę rozwieszać:sorry:

Zjola to masz fajnie ..a ja widzisz progesteron niski a on jest b.potrzebny w ciąży...
ale opakowanie lutki mam to będę sobie pchać:-p
bierze się 10 dni-potem test -jak II to nie przerywać ..
jak I to odstawić i 2,3 dni póżniej jest @

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry