reklama

Staraczki Weteranki...

Witam was dziewczyny no i tak jak wskazywala tempka wczoraj wieczorem mnie zalało.
Obiecałąm sobie, że umawiam się do lekarza i nie wyjde od niego aż nie da mi skierowań na wszystkie możliwe badania, musze wiedziec czy mamy szanse czy nie, ta comiesięczna nadzieja a potem rozczarowanie mnie powoli dobija.

nIKUSIA- TRZYMAJ się mocno
Zioja - trzymam podwójne kciuki za ciebie
Pozostałym dziewczynom życze miłego dzionka,
lece do córci ( jak dobrze że ją mam)

reklama
jak to dobrze kochane ,że mamy siebie ,że kiedy można to się smiejemy i radujemy ,ale kiedy przychodzi czas na smutek to też potrafimy się zjednoczyć w spieraniu jednej konkretnej osoby..

Nikusia-tak myślałam sobie rano jak sie obudziłam...Ty musisz mieć 1 zastrzyk za 2800 przez 6 m-cy czyli musisz mieć 6 zastrzyków...
czyli to będzie jakieś 17.000(matko!!!!!!)
i może jeśli Wasze warunki pozwalają to przejdz się do banku i zapytaj o taką pożyczkę...my tak wzieliśmy co prawda w celu położenia i kupienia kostki 10.000 na 5 lat i mamy ratę 260zł-nie obciąża budżetu ...
bo tak myślę ,że zaczynając leczenie to musiałabyś mieć kasę na wszystkie zastrzyki ,żeby np.po 3 nie okazało się ,że nie ma od kogo pożyczyć czy coś...

a może macie możliwość wziąć w pracy trochę kasy-w pracy przeważnie jest baaardzo mały procent i oddaje się pożyczoną kwotę + kilka stówek..

pamiętaj ,że my tu wspieramy bo wiemy jaka jest nagroda i nie damy Ci się poddać!

Kahaka cześć kochana:) no mieliście szczęście...tak jak ja ,że po tylu hormonach mam dzieci i to zdrowe.....

Zjola jak tam u Ciebie kochana ??
juz niedługo sikanie ..
ja mam dziś 18d.c. i nogami przebieram jaki bedzie finał:)

pozdrawiam Was wszystkie babeczki:)

Gusia przykro mi! ;(
ale idx do gina i działaj dalej.

witam was

nikusia tule,przykro mi.badz silna rybko.nie poddawajcie sie
błonka w końcu dzidzia musi przyjść na świat:) maleństwo też pewnie czeka na spotkanie z mamusią:) to bedzie jeszcze piękniejszy nić posiadanie dziecka w brzuszku :tak: mówię ci.
balbinko uda sie nam w końcu uda! nie możemy przestać wierzyć! do puki tu jesteśmy wszystkie i walczymy tz że wierzymy! 3maj się tam tulam!
mama życzę ci aby na koniec cyklu były II krechy u ciebie
Zjolka a jak u ciebie???

Dziewczyny ja odpoczywam mam wolne od wczoraj do końca tyg:)))
udanego weekendu!!! :happy:

Poczytałam co tam u was.

Nikusia - co ty za brednie piszesz, jakie zniknąć? czy myślisz, ze jak ja mogę podejść do inseminacji, to już wygrałam. Nikt mi nie daje gwarancji, że kiedykolwiek się uda :no: Poza tym moje dwie ciąże obumarły, więc same dwie kreski jeszcze nic nie znaczą. Kasy jeszcze rok temu nie mieliśmy na IUI a teraz, co prawda z łysym kontem jakoś wystarczyło. Teraz możecie nie mieć pieniędzy a może w przyszłości się to zmieni, nie wiadomo. Nie przekreślaj swoich szans, ja wierzę, że pokonacie te przeszkody. Ile Ty masz lat kochana, bo na pewno nie tyle co ja, więc jeszcze troszkę czasu macie. Ja tam trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&& i widzę Cię tu codziennie!

Balbinko - tak samo jak Nikusi życzę Ci zmiany finansowej, albo ustaw w naszym kraju, które w końcu nam dopomogą, in Vitro i brzdąca!

Kochane wszystko się może zdarzyć, uwierzcie!
I nie słuchajcie tych, którzy nie mają takiego problemu, bo syty nigdy głodnego nie zrozumie. Po to mamy tutaj siebie inni niech się wypchają! O mnie też nie jedno by pewnie powiedzieli: rozwódka z dzieckiem wyszła drugi raz za mąż za faceta młodszego od siebie o 6 lat a do tego ma 42 lata i stara się wariatka o dziecko :szok: A w doopie to mam, co inni powiedzą :tak:

Kwiatuszqu - za ciebie też kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Carol - i za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Błonka - co Ty będziesz głaskać? Zosieńkę będziesz tulić głuptasie :)

Mama - trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kinga - wypoczywaj, bo ja w pracy siedzę :(

A co u mnie. Pokusiłam się o mierzenie temperatury od wczoraj. Wczoraj było 36,9 a dzisiaj 36,95. Dodam, że to 20 dc. Jajnik z którego była owulka napiernicza mnie dalej. Wczoraj były przytulańce i myślałam, że padnę tak mnie bolał skurczybyk. Dzisiaj zaczęłam czuć delikatnie lewy cyc, bo dotychczas nie bolały zupełnie. Za tydzień teścik, bo beta jeżeli w ogóle to 18-tego. No chyba, ze osławione plamienia przyjdą w okolicach 12 - tego lu później, to raczej będzie po ptakach. A na razie uczę się pilnie kodeksu ruchu drogowego a wczoraj zaliczyliśmy przejażdżkę motórkiem na obiadek do Wisły :)

Buziam was wszystkie i nie poddawać mi się tutaj, bardzo was proszę :sorry:

Kinga dzięki ...ja za Twoje starania tez trzymam &&&..

Zjola ja też w tym cyklu(a już 3 cykle nie mierzyłam) mierzę..co prawda nie od poczatku cyklu ale przez ostatnie dni mierzę i tak oto wygląda mój cykl...

g.png

TRZYMAM &&&&& za Twoją tempkę ,żeby nie spadła!!
i masz rację-olej gadanie ludzi..nic im do tego-Twoje zycie..Twoje radości ;))
gratki przejażdżki motorem-czyli już upadków nie ma ??:)

ja w domu z dziećmi ,pada.........mąż w pracy ,ale ma byc wcześniej -koło 13.00

Mama - to jeżeli dobrze widzę, to nasze temperatury są podobne na dzień dzisiejszy. Czy ta tempka ma stale rosnąc, czy po prostu nie spadać?
Na motorku wczoraj robiłam za plecaczek, bo przecież prawka jeszcze nie mam. Po ulicy mogę tylko z instruktorem.

Trzymam kciuki za nas &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa, naprawdę wiele to dla mnie znaczy!

Wiecie co, to co ludzie gadają to wiem nie od dziś. Już nawet nie chodzi o smutek jak to słyszę, tylko ogarnia mnie wściekłość!
Carola, my nie możemy mówić o tym na głos. Mój mąż jest dyrektorem w firmie, która zatrudnia kilkaset ludzi. Ludzie zwalniają pracowników z różnych głupich powodów, wytykają palcami czy choćby tracą szacunek "do takich jak my". Nie możemy ryzykować :no:
U nas na wsi... Ja od początku nie chciałam się spoufalać z ludźmi i całe szczęście!!! Nie obchodzi mnie kto? Co? Gdzie? Już i tak patrzą na nas jak na dziwaków, że mamy 6 psów, żaden nie jest na łańcuchu i na dodatek mieszkają z nami w domu! :confused2: A uwierzcie mi, podejdę do sklepu i zapytam "szefowej" kto ma wysoką drabinę albo klucz "16-tkę" - a ta powie mi kto ma, jakiego koloru i o której mogę zapukać do drzwi, bo teraz np. to pojechali z dzieckiem do lekarza :confused2:
Ze znajomymi ostatnio się nie spotykamy - dosłownie każdy teraz ma maleńkie dzieci i czasu nie mają. Raz czy dwa pojechaliśmy w odwiedziny, to chłopy o swoich "męskich" sprawach, a świeżo upieczone mamy - o dzieciach! I to jest zupełnie normalne, bo na ich miejscu jeszcze bardziej bym to przeżywała, tylko ja teraz nie potrafię się odnaleźć w tej sytuacji. Nie będę takiej koleżance mówiła o naszych problemach, bo będzie zakłopotana. Więc taka sytuacja patowa...

Nikusia, tak - FORSA!!! To najbardziej wnerwia, że głupia forsa jest przeszkodą. Mama dobrze pisze - o tej pożyczce. Popytaj, spróbuj. My na razie musimy zapomnieć, bo mamy jeszcze 16tyś. do spłacenia (jak eMek stracił pracę to pół roku na pożyczkach byliśmy. A że kredyt 2500zł na miesiąc, to szybko się zadłużyliśmy...)

Błonka, wygłaskaj brzunio ode mnie :tak:
Zjola, normalnie tak zaciskam &&&&&&&&&&&&& że musi się udać! No i oczywiście dodatkowa porcja &&&&& za egzamin :tak:
Mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za II niby się nie staracie, ale wpadka mile widziana :-D
Carola, &&&&&&&&&&& za szybkie sprzedanie działek, za II :tak:

Kinga, Kwiatuszq, Kahaka, Gusia i reszta dziewczynek - &&&&&&&&&&&& za nas, żebyśmy mogły kiedyś spotkać się wszystkie, a każda z nas tuliła w ramionach swoje upragniona szczęścia :tak: Normalnie napisałabym wtedy o nas książkę :tak:

Ostatnia edycja:
dzien doberek kochane

Ja niedawno wstałam, sniadanko juz zjadłam , teraz kawusia:)

Poczytam was....

gusia ospa no nieźle..wspolczuje...
zjola jak sie czujesz..kurcze jak ja ci kibicuje ;)))))):rolleyes2:
Carol nom kiedys wpadne,mam autko moge brykac heee...
tak ci lekarz powiedzial..ja ppikole....

ja sie boje wizyty u gina....grr...

mama zjola no to macie piekne tempkiiii...

Carol u mnie tez celibat,,no bo chlopa nie ma w domu:(

reklama
aha Balbinko wlasnie twoj post o naszych wszystkich staraniach jest super....

A ty facetów nie znasz kazdy facet uwaza jest po pracy to on jest najbardziej zmeczony..a my nie..my przeciez wpracy lezymy i po pracy mozemy w domu robic wsio....zawsze tak bylo...:eek:

zycze owocnego godzeniaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry