reklama

Staraczki Weteranki...

Mama - no to na razie tempka jest ok :)

Balbinko - to wszystko jest przejściowe ale Carol dobrze pisze, oni są zawsze strasznie biedni a my wymyślamy Bóg wie co. Ja też tak czasami mam, ale to ostatnie zdanie mógł sobie podarować, z tym że może on wychodzi z założenia, ze najlepszą obroną jest atak? W sumie jednak jesteście dobrym małżeństwem więc na pewno się dogadacie a godzenie się bywa bardzo przyjemne :tak:

Koralikowa - no ja się czuję ok. Tempka jak widzisz na razie ok, cyc zaczął lekko pobolewać a jajnik kłuje dalej tak samo, no i nic więcej nie wiem. Zacznę przebierać nogami jak plamień w przyszłym tygodniu nie dostanę a tempka nie spadnie :tak:

reklama
Zjola a zapodaj swój wykres:tak:

Carolaa to mąż nadal nie chce dziecka??
myslałam,że u Was oki w tej sprawie..,że pobierzesz antyki i potem do dzieła.

Balbinka no żesz!!!
chłopy...
przytulam bo wiem jak Cię to mogło zaboleć!!
pojechał po krawędzi i bedzie musiał sie postarać z przeprosinami...

Błonka głaskac brzusio ;)

Kora???????????????

zjola, mama tempki niech się w górze ładnie wam trzymają!

mama a jednak wróciłaś do pomiarów??? :-D miałaś na luzie pipko ty.... :-p

caro a Ty co? chłopa za fraki i do łóżka pogoń! jak nie pomoże to biczem :-) a tak serio to trzeba porozmawiać z facetem być może co... nie smuć się. a jak chcesz się już starać to może powiedz mu o tym i róbcie coś w tym kierunku :tak: przecież cieszył się jak byłaś w ciąży wiec co teraz mu sie odwidziało? nie chce juz?

Mama - ale ja mierzę od dwóch dni, a poza tym robię sobie wykres w ekselu, więc nie ma co wrzucać. Wczoraj było 36,9 a dzisiaj 36,95 czyli ździebko więcej :tak:

A dobra spłodziłam coś na szybko http://enpr.pl/3618

Ostatnia edycja:
Mama on chce ale robić chyba nie chce...
jedno z drugim się nie klei wogóle....

szkoda że tak u was kiepsko jest Karolina... przykro mi. Mam nadzieje że się dogadacie w końcu.

Ja nie merzę tempki
nie mam stresa przynajmniej
nie nakręcam sie :]

reklama
Zjola-no jak masz wykresa to teraz bedziesz dopisywać tempkę i bedziemy każdego dnia trzymać && żeby nie spadała...

Carolaa ehhhh:sorry:
ale to wynika z Jego niskiego libido czy co???
bo jeśli to "tylko" to to przecież sa jakieś tabletki-per men czy jakoś tak-reklamują..

Kinga a ja nie mierzyłam 3 cykle a teraz mnie naszło..ale tylko mierzę ,śluzu nie sprawdzam ,szyjki nie mierzę..odczuc nie zapisuję -tylko tempka..

Kwiatek przytulam ...

Kinga co to za avatar?? truskawka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry