dobry wieczór, przeczytałam kilka stron, ale niestety nie wszystko, bo późno już i nie dam rady raczej,
dziewczyny wszystkie macie rację !!!
balbinka w stuprocentach się z Tobą zgadzam na temat naszego ukochanego państwa polskiego, oraz na temat podejścia ludzi do osób które są niepłodne, i też ogarnia mnie smutek, żal, a także wściekłość :/ powiem krótko : życie jest niesprawiedliwe

jak tak czytałam Ciebie i
nikusie to normalnie łzy w oczach miałam, bo jeszcze jakiś czas temu w zupełności tak samo przeżywałam te sytuacje
nikusia kochana, nigdzie nie znikaj, jesteśmy z Tobą!!! może właśnie jak mama mówiła, dobrym pomysłem jest pożyczka, albo poprostu jeszcze niech może lekarz jakieś inne rozwiązania znajdzie, jak taki spoko, to pomoże, poprowadzi was co i jak, no i chyba nie odbierze całkiem nadziei co?? zresztą, nawet jeśli Wasze marzenie legnie w gruzach i się wycofacie całkowicie, to Ty wiesz, że życie czasem potrafi płatać figle, i się raz okaże że jesteś w ciąży, a wtedy będziesz nieźle zdziwiona, bo i tak bywa... Ale nie wycofujcie się, jakoś trzeba rozwiązać tą sytuację, jeśli nie teraz, to chociaż za jakiś czas późniejszy, nie ma sensu rezygnować z tak pięknych marzeń, wiem pieniądze pieniądze...ale znajdziecie rozwiązanie z czasem. Także nie załamuj się, ja wierzę że nie ma sytuacji bez wyjścia.
Dobranoc dziewczyny :**::::***