reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
tu nie chodzi już o działania...
ja uwielbiam seks na kacu.. :)))))))))M też. zresztą jak jestem letko wcięta też lubię :-p :-D :tak: hehehe
a teraz fajnei się składa bo mam chcicę... :>

dobry wieczór, przeczytałam kilka stron, ale niestety nie wszystko, bo późno już i nie dam rady raczej,

dziewczyny wszystkie macie rację !!!
balbinka w stuprocentach się z Tobą zgadzam na temat naszego ukochanego państwa polskiego, oraz na temat podejścia ludzi do osób które są niepłodne, i też ogarnia mnie smutek, żal, a także wściekłość :/ powiem krótko : życie jest niesprawiedliwe :(:(:( jak tak czytałam Ciebie i nikusie to normalnie łzy w oczach miałam, bo jeszcze jakiś czas temu w zupełności tak samo przeżywałam te sytuacje
nikusia kochana, nigdzie nie znikaj, jesteśmy z Tobą!!! może właśnie jak mama mówiła, dobrym pomysłem jest pożyczka, albo poprostu jeszcze niech może lekarz jakieś inne rozwiązania znajdzie, jak taki spoko, to pomoże, poprowadzi was co i jak, no i chyba nie odbierze całkiem nadziei co?? zresztą, nawet jeśli Wasze marzenie legnie w gruzach i się wycofacie całkowicie, to Ty wiesz, że życie czasem potrafi płatać figle, i się raz okaże że jesteś w ciąży, a wtedy będziesz nieźle zdziwiona, bo i tak bywa... Ale nie wycofujcie się, jakoś trzeba rozwiązać tą sytuację, jeśli nie teraz, to chociaż za jakiś czas późniejszy, nie ma sensu rezygnować z tak pięknych marzeń, wiem pieniądze pieniądze...ale znajdziecie rozwiązanie z czasem. Także nie załamuj się, ja wierzę że nie ma sytuacji bez wyjścia.

Dobranoc dziewczyny :**::::***

Cześć babeczki!

Niestety znowu się nie udało :( Wczoraj miałam plamienie a dzisiaj temperatura spadła do 36,7. Trochę nas to podłamało. Obydwoje stwierdziliśmy, że jak na razie nie będziemy już wspomagać się IUI ani IVF. M leci do Japonii na 5 tygodni, ja mam urwanie głowy na kursie, przede mną egzamin na wymarzone prawo jazdy na motocykl (oby chociaż to mi się udało), musimy wrzucić na luz. Ostatnie 4 lata bardzo dużo nas kosztowały wolimy przyzwyczaić się do myśli, że nie będziemy mieć dzieci i skierować uwagę na inne tory. W związku z tym wszystkim mniej się będę udzielała na forum ale na pewno od czasu do czasu zajrzę do was, żeby zobaczyć co się dzieje. Zżyłam się z wami bardzo, więc na pewno od czasu do czasu coś skrobnę. Gdyby któraś bardzo pilnie potrzebowała się skontaktować ze mną, to piszcie na pw, wtedy na pewno zaglądnę :)

Buźka moje kochane, trzymam za Was bardzo mocno moje wszystkie kciuki :tak::tak::tak:

reklama
Zjola no kurcze ale moze to implantacja bardziej co? na implantacje tez spada temp i sie czasem plami...
kochana glowa do gory do samej @, jeszcze nie przyszla!
ale co postanowicie to oby wyszlo jak najlepiej i trzymam kciuki za Was :* &&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry