reklama

Staraczki Weteranki...

hej,
zjola, spoko, takie spadki są ok. Ja w cyklu moim szczęśliwym miałam ok. 36,87, a potem nagle 10 dnia fl 36,67...A następnego dnia już test pozytywny :-) więc to była implantacja :tak: jak chcesz zerknij na moje 28 dni, mam link w sygnaturkach.

Ale u nas piękna pogoda dziś.
Miłej niedzieli babki!

reklama
kawyyyy i coś z magnezem :) moze czekolady? :D mama :) zapraszasz??
kobietki ktore juz byly w ciazy albo są... czy drętwienie dłoni jest normalne? mam uczucie ucisku w prawej rece a lewa tez zaczela bolec... mysle ze mnie Zośka gdzies na nerw siadła

zjola trzymaj sie i nie denerwuj :) izi izi

Zjola dzięki kochana ;))
i dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&!!

Błonka mi na takie drętwienie i skórcze nóg gin zapisał własnie magnez...a to ,że usiadla to druga sprawa...musisz poczekać aż Jej sie pozycja znudzi i zmieni;-)

a czy zapraszam???oczywista sprawa :))))

Kahaka u nas też pięknie...przyszłam sie przebrać z piżamy :)

Heja! Ktos o mnie pamieta? ;)

Wrocilam z goracego Egipta! Doopka wygrzana, mozg wypoczety ;)
Przelecialam na wyrywki kilka stron i widze, ze nikomu sie nie udalo? :( F.ck :(
U mnie wlasnie przed chwila "znalazlam" @ :( i stukam sie po raz kolejny w glowe myslac: "Na co ja licze co miesiac?!" i zadajac pytanie: "Kiedy uwierze (a wlasciwie zaakceptuje) to, ze w ciaze NIE zajde i przestane o tym myslec i sie zadreczac?!"

Buziaki dla Was i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie!

hejka super że zadowoleni wróciliście:)
kochana ja właściwie już w 55% zaakceptowałam ze sie nie uda, wiadomo uczę się też zaakceptować fakt że będą miała tylko jedno dziecko raz jest lepiej raz gorzej wiadomo ale i tak ogólnie już się tak nie zadręczam

powodzenia &&&
mama za pielną tepmkę oby tak dalej

Dostałam @...w 14dniu brania antyków:szok::baffled::confused:, nie wiem o co chodzi????

I mam kaca...

Carolaa a to pierwsze opakowanie nowych antyków???
ja raz tam miałam i okazało się ,że te hormony były za słabe i stąd krwawienie..

Lopop- dziękuję :))jeszcze tydzień ..

Kwiatek i jak idą poszukiwania blendera ??

Błonka no my cały dzień na ogrodzie prawie...na 14.00 przyjechali znajomi z 2 dzieci(parka w wieku naszych) wiec dzieci mega super się bawiły a my grill,lody,truskawki i ...alkohol:-D
a doopka rośnie ;))

teraz dosiałam trawkę bo pada kapuśniaczek więc najlepszy jaki może być deszczyk :)) niech rośnie:)

miłego wieczorku:)

witam gościnnie

mama, zjola tempki ładnie się trzymają wiec jest ok! oby tak dalej! :tak: ciekawe która z was bedzie miała II kreski na teście ciążowym!

Pozdrawiam resztę dziewczyn
melduje że żyje i jest ok
dziś na kacu :]

reklama
Kinga dzięki ;)))
ja też na kacu od 3 dni:-D

Carolaa ja bym dziś jeszcze wzięła-jedna nie zrobi róznicy ..a jak Ci jutro powie ,że masz dalej brać a dziś nie weźmiesz to dopiero organizm zacznie szaleć..
weź dziś i zobaczysz co jutro powie gin..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry