reklama

Staraczki Weteranki...

Błonka - 11 dni po IUI implantacja? Wątpię :no:. Poza tym ja już znam ten scenariusz :-( Dziękuję za kciuki i trzymam za wasze szczęśliwe rozwiązanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
zjola, czekaj, jeszcze nic nie wiadomo! Mnie też temp spadła i to drastycznie, a to implantacja była. Wstrzymaj się jeszcze ze 2 dni z tym "przyzwyczajaniem myśli", bo może jednak...

Kasiu - 11 dni po IUI implantacja? To chyba trochę późno? Poza tym u mnie zawsze jest tak samo. Jak jest ciąża nie ma plamień a jak jej nie ma to są :-(

Zjolka jeszcze nic nie wiadomo tak naprawdę wiec spokojnie...
ale z tym aby wrzucić na luz to dobrze piszesz. Dobrze wam to zrobi. Uda się jak odpuścicie być może:)

zjola a wiesz ze organizm plata figle.. pamietasz jaka byla scena u mnie? jak owu mi sie przesunela mimo ze nie miala prawa po zastrzyku z ovitrelle... jak panikwoalam ze ciaza sie nie rozwija a ona byla poprostu mlodsza o tydzien prawie!! owulka sie przesunela o tydzien i implantacja w ten sposob tez! a szokiem bylo ze w ogole w nia zaszlam bo seks byl tylko jeden raz przed domniemana owulka a ona dodatkowo sie przesunela,... to sie nazywa fuks, figiel i rzecz niemozliwa!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry