reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
zjola - och jak ja znam to uczucie... &&&&&&&&&&&&&&&& za to by sie jednak udalo, ale pewnie dobrze znasz swoj organizm, wiec &&&&&&&&&&&&&&& za uspokojenie mysli i ukojenie dla serca :*

mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

carolla - tule

Mnie boooooli @ :(

błonka to powiedz Zośce żeby jeszcze poczekała ;) ja nie wiem czy Ci opadł brzuszek czy nie hmmm, też mam nadzieję, że mała się obróciła poprostu, nie no..napewno, nie martw się, Zośka poczeka, i wszystko będzie dobrze :*
mama a no wleciałam wleciałam ;))
pozdrawiam wszystkie panie, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&& za wszystkie cykle :*
buziaki :*:**:*:

Cześc Dziewczyny! Bez Was mi smutno więc wleciałam!

Zjola - widzisz chyba mamy ten sam etap...tylko ja jeszcze nie dowierzam, że tak ma sie to skończyc...głupia łudzę się, że mój doktor jednak za dobrze na immunologii się nie zna i mądrzejsza głowa zaprzeczy jego sugestiom... się zobaczy :dry:
Mama, wykres książkowy -piękny. Nie widziałam Twoich wczesniejszych ale skoro taki spadek pierwszy raz to jak nic musi byc implantacyjny, życzę Tobie tego z całego serca.
Carol- współczuję @ i bólu, ja liczę, że pozbyłam się bólu po histeroskopii raz na zawsze... się oczywiście okaże za dwa tygodnie. Trzymaj się!
Błonka - na moje oko opadł nieznacznie, no ale prawo już ma :tak:
Esme - dzięki! Nie wybieram się do żadnego innego lekarza, ten był jedynym, który w ogóle chciał szukac przyczyn braku dzidzi no i zrobił zabieg, dzięki któremu pozbyłam się mega 1,5 cm polipa... reszta w rękach Boga!
Gusia, Kahaka, Lopop, Kora, Kinia, Kwiatuszek :) (przepraszam zapomniałam o Tobie kochana)...cześc wszystkie LASKI!

Ostatnia edycja:
Kora dzię-ku-ję :tak:
niech @ idzie won!!

Nikusia dobrze,że wleciałas:tak:
dzięki kochana -Wasze wsparcie jest nieocenione...nawet jak potem jest płacz to wiem ,że tez wesprzecie..

Kwiatek a Ty który masz teraz d.c.??
a wątek pewnie podpięli pod jakis z podobną nazwą ..z tego co mi wiadomo to nie usuwają wątków tylko co najwyżej łączą z podobnymi tematami:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry