reklama

Staraczki Weteranki...

Heheheeheh głupie babki z WAs, nie ogłąszajcie tak tego, to dopiero poczatek :angry:, cholery jedne.
BŁONKA sorry ze nie odpisalam co u mnie jak zapytalas chyba na watku clo, bo nie chcialam jeszcze mowic, wybacz:sorry2:

reklama
amalfi, nie myśl w ten sposób, bo stracisz radość z tej ciąży...Wiem, że strach jest po tylu latach walki, ale nie można zakładać najgorszego, no nie można! Idzie dobrze i tak poleci do końca! O, amen.

Heheheeheh głupie babki z WAs, nie ogłąszajcie tak tego, to dopiero poczatek :angry:, cholery jedne.
BŁONKA sorry ze nie odpisalam co u mnie jak zapytalas chyba na watku clo, bo nie chcialam jeszcze mowic, wybacz:sorry2:

no nie!! człowiek się cieszy a ta nam tu ochrzan daje:sorry2::-D
Amalfi-Kahaka dobrze mówi...musisz mysleć pozytywnie i wierzyc ,że dzidzia jest silna i da radę !!
jesteś w ciąży i trza się tym cieszyć..

ja pierwszą ciąże straciłam w 9t.
ale jak zaszłam z Zuzą w grudniu to już w lutym kupiłam wózek-powiedziałam sobie ,że drugiej dzidzi nie wypuszczę za wcześnie i choć się bałam przed każdą wizytą to cieszyłam się każdym dniem..

BĘDZIE DOBRZE!!

KAHAKA Amen!
Dlatego nie pisze na styczniowkach, chociaz mnie DOTKA namawia caly czas, bo ona tez zaciazyla, nie wiem, czy Wy ja tu znacie. Ale ja wole nie, bo tam co ktoras traci fasolke, wole w tym nie uczestniczyc,zeby sie nie stresowac

MAMA no ja tez ogladam juz powoli wozki i dzis łozeczka,bo bede sie w polsce zaopatrzac razcej, wiec ja nie zakladam, ze strace fasolke, a nawet cos mi mowi , ze nie strace, ale jednak jak sie slyszy ciagle, ze ktoras poroniła ,to taki strach sie pojawia jednak.

Ostatnia edycja:
Amalfi i tak dokładnie rób..
ciesz się ciążą oglądaj wyprawkowe rzeczy a skoro tak Ci lepiej to nie pisz narazie na styczniówkach..

będzie dobrze i my będziemy Ci to powtarzać:tak:

ja za kilka dni testuję więc Ty mi lepiej kochana ~~~~~~~~~świeżutkie podeślij :)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry