reklama

Staraczki Weteranki...

mama ja Ci podesle troche ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Amalfi ja mam ten znak ~~ na klawiaturze koło 1-z lewej strony;-)
ale jeśli nie masz to mogą być ******:tak:
przyjmę wszystko :-D

Blonka -dzię-ku-ję !!!!!!!!!!!!

amalfi GRATULACJE!!!
powiedz nam szybko jak tego z m-kiem dokonaliscie (może być bez pikantnych szczegółów;) :-D jeeeny jak się ucieszyłam. u was chyba był z m-kiem problem... pisz tu wszystko, ile się starałas itd.
super super

Rany, co tu się dzieje :-):-D:rofl2:

Amalfi, a ja na przekór głośno mówię:
G-R-A-T-U-L-A-C-J-E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Będzie wszystko oki doki, bo czemu ma nie być? :tak:

Mama, dzięki za &&&&&&&&& i normalnie spadłam z fotela jak przeczytałam o szczerbatym i sucharach :-D
W końcu optymizmem powiało i tak ma być!!!!!!!!!!!
Lecę się ubierać, bo zaraz mężuś przyjeżdża po mnie :-)

p.s. Dynia ma chyba pierwszy objaw ciążowy, po spacerze wróciła i patrząc na mnie nasikała na dywan!!! :szok: Moje grzeczne psy takich numerów nie robią!!!!! :szok::baffled: ale jak mam krzyczeć na ciężarną... wyraziłam swoje niezadowolenie i mam nadzieję, że to jeden jedyny incydent i to na fasolki i groszki taki numer odwaliła :confused:

p.s. Dynia ma chyba pierwszy objaw ciążowy, po spacerze wróciła i patrząc na mnie nasikała na dywan!!! :szok: Moje grzeczne psy takich numerów nie robią!!!!! :szok::baffled: ale jak mam krzyczeć na ciężarną... wyraziłam swoje niezadowolenie i mam nadzieję, że to jeden jedyny incydent i to na fasolki i groszki taki numer odwaliła :confused:
No zes mnie powaliła tym hehehehehehe :** nie moge sie smiac bo mnie dziecko dźga w żebra! hahaha

Witajcie Kochane! moze jeszcze ktoras mnie tu pamieta?:zawstydzona/y:
My caly czas sie staramy...jak widac nie wychodzi. Mialam miec laparo, ale wkoncu lekarze powiedzieli, zeby poczekac, bo moze samo jakos te cysty sie powchlaniaja? tym czasem sama nie wiem na czym stoje, bo juz przestalam ufac tym ginkom tutaj...:dry: Tak na slepo sie staramy i liczymy na CUD.
Buziaki :-)

TYMONKA nie odpowiem Ci jak to sie stało, bo nawet moj chłop sie mnie o to zapytał, skoro on nie wiem, to skad ja mam wiedziec jak nam sie to udało, powiem tylko, ze byl to ZŁOTY STRZAŁ :zawstydzona/y:

MAMA naumialam sie , to dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Amalfi!!!! GRATULACJE!!!! JA PIERNICZE!!! Jak slysze takie historie, to wiara i nadzieja powraca!
Ile sie staraliscie? Rozumiem z odpowiedzi na pytanie Tymonki, ze po prostu zaszliscie? Bez IUI i innych lekow? Jakie u Was mieliscie problemy? Z wojskiem, jak pisze Tymonka? Odpowiedz prosze i daj troche nadziei!!!

mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zjola - trzymac && czy plamisz? Trzymam!!!

Balbinka - &&& za ciaze Dyni!

Gwiazdeczka - pamietamy! &&&&& Kiedys sie uda!

Ja dzis dalej zbolala przez @ i skrzepy byly :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry