reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
HAJ :-)
No tak remisu chyba nikt z nas się nie spodziewał...ale przyznać muszę, że oglądało się tą grę z przyjemnością...także ...PIĘKNIE:tak:
Witam się w ten deszczowy pochmurny dzień...leje jakby ktoś kran odkręcił...

Amalfi - dzieki za nadzieje! Tak sie zawsze koncza historie "nieplodnych" par w filmach! Myslalam, ze tylko w filmach, a tu prosze! Ja juz w swoj cud zwatpilam jakis czas temu, ale Twoja historia znow napawa nadzieja...

mmm - odzywaj sie czesciej! Gratuluje zaproszenia na casting! Oby Ci dobrze poszlo! Wtedy bedziemy Cie ogladac w tv - super!

Amalfi to porządnie nam dałaś kopa tutaj:)
Cudowna historia, jeszcze raz gratki i &&&& za bezproblemową ciążę.
Jak długo się staraliście?

mmm wypatruję cię tutaj, ja też nie piszę czesto. Co u ciebie? działacie jakoś naturalnie, poprawiacie nasionka?może jakiś androgog ... słyszałam że w Kielcach jest podobno jakiś dobry chyba Jaskólski, dziewczyny na Bocianie bardzo dobrze o nim piszą:)

Mysle dziewczyny, ze dalam Wam nadzieje na niemozliwe, tylko wrzućcie na luz i kupcie szczeniaka sobie ;-)

MARI jakie plamienia?. Jak zachodzilam w ciaze to nie mialam zadnych plamien, zaczely mi sie pozniej, ale okazalo sie ze mam krwiaka, tylko dlatego, i dali progesteron i kazali lezec i krwiaka nie mam juz. A wczesniej jak sie staralismy , to owszem plamilam chyba z rok, w drugiej polowie cyklu, ustało mi ono, dopiero jak wzielam anty przez 3 miechy i jak odstawilam juz nie plamilam:-). Ale nie wiem o jakie plamienie Ci chodzi:confused:

Ni i widzicie,z e ten biosteron to nic złego,, wytwarzamy ten hormon sami, a z wiekiem coraz mniej niestety, ja po nim mialam wiecej energii własnie i dlatego polecam mimo wszytsko. Zwlaszcza te dziewcyzny i faceci, ktorzy sa juz kolo 30ki, bo im starsi jestesmy tym mniej produkujemy DHEA

Ostatnia edycja:
Amalfi...
O nie...ja już za psa dziękuję :tak:... mamy psa owczarka niemieckiego - sunię i ona nam tak czadu daje...każdego roku na wiosnę mam skalniak cały wzdłuż i wszerz przekopany...kolejnemu psu w rodzinie mówię NIE :no:....ciąży TAK :tak::tak::tak:...no ale przy moich problemach to na prawdę musiałby być CUD :oo:

amalfi a jakiej rasy masz psiego synka?
my na dniach oczekujemy powiększenia liczby domowników- moja kicia sybersyjska jest w ciąży tak że w najbliższym czasie będę miała całe sadko kocich dzieciaków do zaopiekowania:) chcemy sprzedać małe, na jednego mamy już chętnych zobaczymy ile ich będziee.
Kot to nasz kompromism, ja uwielbiam psy a m nie znowi. Ale i tak kiedyś dopnę swego i szczeniaczka sobie sprawię:-)

hej laski jak nikogo nie było to nie było a teraz to zescie naskrobaly tyle ze masakra
Laseczki za wasza tempke&&&
Amalfi wiedzialam babolcu ze cos jest na rzeczy gratki grtki gratki bedzie dobrze wrzuc na luz i odpoczywaj duzo.
mmm kciuki&&&
błonka blenderek super juz wczoraj blenderowalam truskaweczki:)
Balbinka zazdroszcze Ci z jednej strony szczeniakow ale z drugiej wiem jaki to obowiazek niedawno sama mialam taka 7 wspaniałych i troche roboty przy nich było

reklama
KWIATEK :-);-)
NIKUSIA82 a jakie problemy Wy macie? Jak widzisz, ja mialam mnostwo problemow i dało sie je przeskoczyc
TYMONKA nie moge napisac na ogolnym forum jakiego mam psa, bo jest ich niewiele, to nie jest popularna rasa,a nie chce zostac rozpoznana ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry