reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Cześć babeczki ;-)

starałam się Was nadrobić, ale oczywiście w większości zapomniała co miałam napisać :sorry2:
Na pewno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam i nie puszczę za Mamę i Zjolę, bo są chyba najbliżej testowania :-)

A u mnie następnego dnia wszystko się unormowało ;-) Musiałam tylko wyczekać moment, kiedy małż zechce mnie rzeczywiście wysłuchać. I tak też się stało. Po prostu on patrzył na wszystko z innej perspektywy. Jesteśmy tylko ludźmi i każdy popełnia błędy, ale najważniejsze żeby ze sobą rozmawiać i wszystko wyjaśniać na bieżąco :tak:
My w czwartek wyruszamy do Serbii odwieźć naszego uroczego gościa, Red'a. Smutno mi będzie, bo bardzo się z nim zżyliśmy, ale jego Pan też już za nim tęskni. Jeszcze dzisiaj mój mąż wpuścił nas na Strefę Kibica przed jej otwarciem i zrobiliśmy trochę fotek. Fajnie, bo zero ludzi prócz obsługi, a Red'a właściciel to zapalony kibic piłki nożnej więc się na pewno ucieszy :tak:
W piątek wieczorem Serbia---> Rumunia (Sibiu) i tam zostajemy do niedzieli i w poniedziałek powrót do PL ;-)

A dzisiaj o 18:00 mężuś przyjeżdża po mnie i będziemy "meczykować" na Strefie Kibica, ale w miejscu dla VIP'ów :rofl2: także wszystko z góry będziemy oglądać na wygodnych kanapach :rofl2:

Dziewczyny... Trzymajcie kciuki za "dwie II"... Jutro jadę do psiego położnika potwierdzić naszej Dyni ciążę :sorry2:

witam sie po pracy i po przedstawieniu u Domisia..

Kahaka,Błonka a no dzis tempka tak
Obserwacja cyklu - enpr.pl

Błonka-dyryguj jak najbardziej- na pewno bedzie piknie ;)

Balbinka się &&&&&&&& trzyma za ciążę Dyni:tak:
i dziękuję za Twoje &&&..

Nikusia jak sie trzymasz???
do lipcowej wizyty coraz bliżej..

Zjola nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&

pozdrawiam wszystkie i idę poodkurzać.

mama, no no ładnie to wygląda :-) &&&&&&&&

Wiecie co, wyczytałam na innym wątku, że jedna z weteranek jest w ciąży!!! Ale nie będę pisać, która, niech sama się pochwali :-D

Błonka -też jestem najarana jak szczerbaty na suchary:-p

a ja już wiem która to wzięła i zaciązyła ;)))))))

AMALFI:-D:-D
GRATULUJĘ SERDECZNIE I CIESZE SIE BARDZO ,ŻE CI SIĘ UDAŁO:))

Kahaka dzięki za cynka ;-)

reklama
AMALFIIIII WYŁAŹŹŹŹŹŹŹ

GRATULACJE!!!!!!!!!! oh teraz będziesz misie robic dla swojego dzieciaczka!!!! a myślałam dzis o Tobie jak misia od Ciebie wyjmowałam z szuflady do odświeżenia :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry