reklama

Staraczki Weteranki...

Marta, ale się usmiałam z Twojej kotki :-D niezła jest, rozrabiara.
Wikula, ta Twoja czarna to taka drobnica! Albo zdjęcie takie tylko.

Mój bierze 1x Salfazin i 1x kwas foliowy. Więc chyba ok.

Dziewczyny, podjęłam męską decyzję-idę od października na oligofrenopedagogikę. Kurs rok trwający. Trza się rozwijać, a nie stać w miejscu. W szkole więcej możliwości będzie. Bo na razie mam wych. przedszkolne, ed. wczesnoszkolną i surdopedagogikę (mó główny kierunek) - niby dużo, ale w szkole im więcej ma się tych papierków wszystkich, tym chętniej przyjmują. Ech.

reklama
Wikula- pięknych masz przyjaciól:)

Szuszu-to jest co dzwigac :):szok: ja mam psiaka wielkości kota-waży niecałe 4 kg:)) jest z nami 8 lat-od małego:)

Lilith- ach te chłopy:baffled: no jak Twój ma taki temperament to nie masz lekko ;/;)
a skoro Ci powiedział,ze spiaca jesteś to powiedz Mu ,ze przesilenie wiosenne Cie dopadło:)

ide pod prysznic Z/W

Kahaka- oki Twój bierze..
no i powodzenia w oligo....cos tam :):):))pewnie,ze trza sie rozwijac:))

Betusia- ja byłam w domu jak Tom był na badaniu-wiesz ..dzieci... :)
z Nim nie chciałam iśc do kliniki a nie było z kim zostawic..

kiedy macie wyniki-w poniedziałek??

Kahaka- slodziak mały:) ta Twoja świnka :)[/QUOTE
rozumiem że poszedł Twoj Tom sam , moj poszedł ze mną ale w pokoju wolabyc sam ...co tez zrozumialam
wyniki w czwartek bo czeka sie 4 dni robocze ;/
tak się zastanawiałam dlaczego bo przeciez chyba od razu powinni je zrobic zeby plemniory przetrwaly chyba ze je zamrazaja?? musze poszperac na necie
To ja też się pochwalę-a co :D Zwłaszcza, że moje zdj pasuje nawet do wątku :D
Moja kotka [ta na dole oczywiście] wysterylizowana, ale lubi ten sport hehehe Nadal do niej panowie przychodzą...

a te drugie to już normalne :)
cudna :))))
Szuszu prześliczny !! :D Ile on waży ??

Kahaka ale Twoja świnka ma czadowy kolor :D Taki chyba rzadko spotykany, co? Tu jeszcze takiej nigdy nei widziałam..

Betusiu gratki dla męża :D

A u nas chyba dupa ze staranek bo się z moim porządnie pożarłam ;/

Hahaha Martusia świetne !! Ale się uśmiałam :D

Ja jutro wkleję moją potworzycę ;p
oj to moze na zgodę szaleńśtwa jakies bedą ja czasami jak sie z moim posprzeczam to potem jakos go 'uwiode' i jest ok ale nie zawsze sie udaje ale staram sie bo taki godzacy jest fajny tylko emocje i tak przez chwile musza opasc bo jak nerwy mam to musze się wyciszyc ale jeszcze staramy sie pogadac i na spokojnie wyjasnic pewne kwestie...
zycze mimo wszystkie szybkiego pogodzenia !
wpadaj Betusia :) jutro spalisz na basenie ale koniecznie ze sernikiem :) bo uwielbiam ciasta:)

:-( zmykam bo moi mężczyźni już przyszli
papatki do juterka:)
papa no spale spale :) a ze teraz po operacji musze plywac tylko na plecach i z pletwami to pewno bedzie smiesznie... juz na sama mysl mam zadyszke ;)
Papa :D

Ja chyba na dniach zrobie sernika dukana z budyniem, bo inaczej się nie da czytając o waszych wypiekach :D
mmm ponoc pyszny ja nie robilam ale slyszalam :)
Lopop - skopiowałam już przepis, dziękuję bardzo!!!

Martusia - zboczuch z tej Twojej kotki...mam nadzieję, że mojej nikt tak nie gwałci....

Kahaka - fajny zwierzak, taki słodki!!

A to moje sierściuchy:))
1. Mała, czarna, szalona
ImageShack� - Online Photo and Video Hosting

2. Grzeczny, stateczny kocurek
ImageShack� - Online Photo and Video Hosting
fajowe kociaki :))))))))))
Marta, ale się usmiałam z Twojej kotki :-D niezła jest, rozrabiara.
Wikula, ta Twoja czarna to taka drobnica! Albo zdjęcie takie tylko.

Mój bierze 1x Salfazin i 1x kwas foliowy. Więc chyba ok.

Dziewczyny, podjęłam męską decyzję-idę od października na oligofrenopedagogikę. Kurs rok trwający. Trza się rozwijać, a nie stać w miejscu. W szkole więcej możliwości będzie. Bo na razie mam wych. przedszkolne, ed. wczesnoszkolną i surdopedagogikę (mó główny kierunek) - niby dużo, ale w szkole im więcej ma się tych papierków wszystkich, tym chętniej przyjmują. Ech.
bardzo dobrze popieram trzeba sie rozwijac a oligofrenopedagogika to bardzo dobry temat
ja chyba od wrzesnia zapisze sie na podyplomowe...ale musze znalezc odpowiednie :)

Betusia- tak Tom pojechał sam do kliniki-zadzwonił,ze juz jest po jak wyszedł z kliniki:)
mój czekał 1 dzień bo miał podstawowe badania-czyli ilośc ,ruchliwośc,lepkość ,aglutynację,ph i takie tam a jak Ty to znaczy mąż ma rozszeżone badania to bedzie też budowa główki,witki,żywotnośc ..
i wtedy tyle sie czeka..

bedzie dobrze,zobaczysz-tylko trzeba poczekac :/

ja zmykam,wykąpana ,nabalsamowana Dove :)) ide leżec i pachnieć:)))

Lilith zniknęła ,pewnie działa:):):))))))))))

jutro jedziemy od rana do Ikea wiec bede popołudniu-koło 16.00 w domu.

miłych wieczorków kochane...dobrej nocki...do jutra!

Betusia, a Ty jesteś nauczycielką? Czego uczysz? Polecam podyplomowe na APS w Warszawie. Ja tam konczyłam surdo właśnie i przedszkolne. Mój mąż jak robił te rozszerzone to też czekaliśmy 4 dni na wynik.
mama, do jutra, dobrej nocy!

Ja tez juz lecę, papapapa.

Betusia- tak Tom pojechał sam do kliniki-zadzwonił,ze juz jest po jak wyszedł z kliniki:)
mój czekał 1 dzień bo miał podstawowe badania-czyli ilośc ,ruchliwośc,lepkość ,aglutynację,ph i takie tam a jak Ty to znaczy mąż ma rozszeżone badania to bedzie też budowa główki,witki,żywotnośc ..
i wtedy tyle sie czeka..

bedzie dobrze,zobaczysz-tylko trzeba poczekac :/

ja zmykam,wykąpana ,nabalsamowana Dove :)) ide leżec i pachnieć:)))

Lilith zniknęła ,pewnie działa:):):))))))))))

jutro jedziemy od rana do Ikea wiec bede popołudniu-koło 16.00 w domu.

miłych wieczorków kochane...dobrej nocki...do jutra!
no moj ma rozszerzone :)
udanych zakupów w Ikei jutro
i milej nocki pachnaca mamusiu ;)
no jedna czesc za nami teraz wyniki ale zleci szybko ja jeszcze czekam na wyniki cytomegalii a to tez bedzie pod koniec tygodnia...

Betusia, a Ty jesteś nauczycielką? Czego uczysz? Polecam podyplomowe na APS w Warszawie. Ja tam konczyłam surdo właśnie i przedszkolne. Mój mąż jak robił te rozszerzone to też czekaliśmy 4 dni na wynik.
mama, do jutra, dobrej nocy!

Ja tez juz lecę, papapapa.
nie nie jestem nauczycielka :)
jestem przedstawicielem medycznym obecnie na swiadczeniach rehabilitacyjnych w zwiazku z operacja po operacji wrocilam do pracy ale sie przeciazylam jezdzac i dzwigajac i wlasnie dzis mialam komisje z zusu i przyznali mi swiadczenia wiec moge sie spokojnie rehabilitowac :)
a z wyksztalcenia jestem fizykiem medycznym
ale chcialabym sobie zrobic kurs kosmetyczny, 'paznocki' i wizazu bo mnie do tego ciagnie...

to tak krotko o mnie :)

Ostatnia edycja:
musze poszperac... jutro cos umieszcze bo mam na drugim kompie... :)

ide parzyc ziola chyba sie poloze bo dzisiaj ciezki dzien byl....

buzka kochane i kolorowych :*

Mama, jestem :D Nic nie działam, co najwyżej mojemu na nerwach w sms :D Małej lapta oddałam, właśnie go odzyskałam to od razu do was zaglądam ;p

Betusia, u nas to działało kiedyś, teraz już nie. Tzn. może czasem i to mąż się musi wysilać by się zakręcić koło mnie i ugłaskać :D W tym wypadku to już nie o nerwy chodzi ale o to że sprawił mi przykrość ;/ więc za żadne skarby świata nie będę koło niego latać, a co :)

Kahaka, gratuluję podjęcia decyzji. Skoro uważasz, że jest słuszna i przyda CI się to to jak najbardziej dobra decyzja i nic tylko ja wspierać.

Szuszu, ale się napaliłam na tego kociaka, tylko skąd tyle kasy naraz wystrugać? :D

reklama
Nie mogę edytować bo mi posta chcę usunąć :nerd:

Betusia kolorowych :*

Reszta chyba też już poszła.. ja lecę mała kłaść i może jeszcze wpadnę ale póki co całusy i dobrej nocki :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry