Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To przy jedzonku siostrzyczkibree zajebiste zdjecie to od tylu co sie ogonami stykaja
hm tyle się nacytowałam i nic nie wyskoczyło
i nawet się martwię że M podoła
bo mój to pracoholik i często wraca zmęczonyja ja mnie bardzo wkurzy tez kolo niego nie latam wszystko zalezy co i jak.... ale trzymam kciuki abyscie sie pogodziliMama, jestemNic nie działam, co najwyżej mojemu na nerwach w sms
Małej lapta oddałam, właśnie go odzyskałam to od razu do was zaglądam ;p
Betusia, u nas to działało kiedyś, teraz już nie. Tzn. może czasem i to mąż się musi wysilać by się zakręcić koło mnie i ugłaskaćW tym wypadku to już nie o nerwy chodzi ale o to że sprawił mi przykrość ;/ więc za żadne skarby świata nie będę koło niego latać, a co
Kahaka, gratuluję podjęcia decyzji. Skoro uważasz, że jest słuszna i przyda CI się to to jak najbardziej dobra decyzja i nic tylko ja wspierać.
Szuszu, ale się napaliłam na tego kociaka, tylko skąd tyle kasy naraz wystrugać?![]()
kochana smigaj do neurologa najlepiej jakby Cie skierowali na rezonans bo wtedy wszystko ladnie wychodzi i wiadomo co i jakkurde dziewczyny jakoś cały dzień przechodziłam, a teraz chyba ketonal przestał działać bo się z łóżka podnieść nie mogłam! I nadal się wyprostować nie mogę!!! Ale boli!!! zarąbie tego lekarza!!!
tak poszedl bez bicia bo sie wkurzylam ilez mozna prosic???? zadzwonilam umwilam i postawilam przed faktem dokonanymbetusia to Twoj chlop armie poszedl tak bez bicia zbadac?? Moj w sumie tez hehhe
lopop jak napisalas o ziolach prowansalskich to mi sie przypomnialo jak moj chlop caly czas myslal ze te ziola sie nazywaja PRAWOSLAWNE, ale nie smiejcie sie z niego, to tylko chlop jest ha ha ha ha ha. Mowi mi kiedys ziola prawoslawne sie skonczyly ( bo on czasem w domu gotuje) i zanim zaskoczylam o co mu chodzi to troche minelo.
mama troche sie zdolowalas co?? Ale w koncu w normach te wyniki sie mieszcza. Ja tego jeszcze nie robilam wiec nie wiem nic na ten temat
kahaka doksztalcaj sie, pewnie, zeby sie mozg nie zastal heheh
Mamus udanych zakupów daj znac co kupilisciewleciałam z szybką kawą
Amalfi no troche doła złapałam...ale info od Bree troche mnie podniosło na duchu..wezmę lutkę w tym cyklu to może coś zdziała
miłego dnia Ci zyczę:-)
Małpajaja- wlatuj częście babeczko nasza..
Lilith- no to mąż musi przeprosić skoro zrobił Ci przykrość...tylko czy zrobi to zanim dnipłodne sie skończą??? szkoda cykluTobie również miłego dnia
Martusia- kochana..trzymaj siezdrowo..mam nadzieje,ze leki podziałają.jak nocke przeżyłaś??miłego dnia
Wikula pogłaszcz z rana kociekamiłego dnia
Betusia- ja jestem kosmetyczką-tez lubie robić pazurki-zamierzam sie na kurs tipsów ,ale tylko sie zamierzam..
ja bardziej w makijażu sie spełniam i w kształtach brwi ,hennie..
miałam otwierac gab.kosm.ale nie wyszło...miłego dnia kochana)
zmykam do tej Ikei-Poznań rozkopany wiec troche nam zejdzie zanim sie przebijemy na drugi koniec.
miłej soboty wszystkim pozostałym lejdis
do zobaczenia koło 16.00 choc dzis pewnie bedzie mniejszy ruch![]()
dzialajcie dzisiaj nie jest za poznoCześć dziewczyny.
Dopiero Was nadrobiłam
Szuszu, Kahaka śliczne zwierzaczki.
Wikula widać, ze kocurek dostojny i stonowany dżentelmen
mama udanych zakupów.
Lilith trzymam &&&, żeby małż padł Ci do stópek i błagał o wybaczenia - a Ty mu wtedy będziesz mogła ew wybaczyć Prawda?
U mnie dziewczęta porażka. Jak wróciłam wczoraj z wieczorku z przyjaciółkami to mój M już spał. Próbowała go nawet obudzić ale był taki wypompowany po całym tyg, że nie dało rady( A dziś mam tak dużo śluzu że szoook, to 11dc i boję się, że wczoraj była owu
( Dziś mu nie odpuszczę ale pewnie już będzie za późno...
![]()
przy Twoich cyklach 30 dniowych to moze dopiero sie pojawi , ja mam takie i pojawia sie roznie raz 16 raz 18dc a i nawet 20 potrafi sie pokazac lobuz jeden...Dzień dobry!
Bree, nic straconego. Wiesz, że owu jest najczęściej juz po dniach ze śluzem? Albo ostatniego dnia śluzu. Oczywiście to nie reguła, ale jeśli jeszcze dziś masz śluz, to zdążycie ;-)
mama, udanych zakupów w Ikei.
Ja niedawno wstałamwłaśnie jem śniadanko, a potem lecę do miasta kwiaty kupić dla mamy.
U mnie dzis 15 dc, śluz marny.
to spokojnego dzionka w pracy życzębree mialam napisac to co kahaka ale nie zdarzylam, dzis go stuknij, bo dzis jeszcze owulki nie masz, a poslizg zaje.... dla armii, niech chlopaki smigaja do jajeczka
mama ciao!!! nie lam sie, nie jest zle, idz do gina i obgadajcie te wyniki
Wy macie weekend a ja Was z pracy moze podczytam troche, tak jak wczoraj potem mniej do nadrabiania mam ;-)
koty boskie i zdjecia fajowe to z ogonkami cydne i jeszcze to z wcisnieciem w oparcie kanapyO udał się)
No to moje kociczki.
Jak były malutkie i teraz
Zobacz załącznik 354017Zobacz załącznik 354018Zobacz załącznik 354019Zobacz załącznik 354020Zobacz załącznik 354021
ja nie bylam ale tez chce sie z moim wybrac bo wydaje sie byc zabawny ....Bree - kotki śliczne, jak z reklamy Whiskasa))
A co do owulki, to ja uważam, że jeszcze nic straconego, dopadnij męża i będzie dobrze!! A mierzysz może tempkę??
Mama - pochwal się zakupami jak wrócisz!
A ja dzisiaj idę z dzieckiem znajomej do kina na bajkę "Gnomeo i Julia", była któraś z was?
lopciu no my juz dzis moze zaczniemy szalenstwahejka
amalfi ach nasze "chłopy" rozkoszne są hihihi
hm tyle się nacytowałam i nic nie wyskoczyło
to napiszę póki pamiętam
Lilith niech M cię przeprosi i wytłumacz mu że w te dni niech cię nie wkurza ani nie obraża bo te dni macie spożytkować na co innego
wikula robisz dzisiaj???
Bree wykorzystać sytuację na maksa
właściwie widzę że większość z nas w podobnych dniach cyklu jest- mój M wczoraj do mnie mówi że jakieś mega te płodne sie zapowiadają bo my codziennie i wieciei nawet się martwię że M podoła
bo mój to pracoholik i często wraca zmęczony
a co tam nie żałujmy sobie kochane !!!
Betusia i mama wasi chłopi też wyposzczeni bo takie tam do badania się nie liczy
kochane coś czuję że posypią się 2 kreseczki teraz bo bardzo aktywny miesiąc jest
&&&&&&&&&&&&&
powodzenia życzę
mama udanych zakupów
kahaka samych smaczności u mamy![]()
Ale tu pusto dzisiaj...
Dziewczyny, podpowiedzcie co kupic kuzynce z okazji Pierwszej Komunii Św. Nie jestem jej chrzestną, ale jesteśmy blisko z jej rodziną. Nie chcę na pewno dawać tylko pieniędzy. Myślałam o jakiejś ładnej książce, typu Biblia dla dzieci, lub encyklopedia dla dzieci. Co sądzicie? Rozważałam też kolczyki złote, ale złoto jest chyba teraz drogie, co?