reklama

Staraczki Weteranki...

Bree, przykro mi, że miałaś taką "przygodę". U mnie moja rodzina w ogóle prawie nie porusza tematów dzieciowych, pewnie domyślają się, że po poronieniach to nie najlepszy temat do rozmów. Nawet ostatnio mama nie powiedziała, że znajoma urodziła dziecko tydzień temu (wiedziałam, że ma termin na maj), musiałam sama się dopytać i okazało się, że juz dawno po porodzie...

reklama
heloł babolki:))

jestesmy ,kupiłam Domisiowi materac do łóżka-tak 90cm na 200cm
kocyk dla naszej foremki z która jestesmy blisko i obiecałam bo niedługo rodzi:))
ściereczki do kuchni
kubki do kawy
listwe metalową taką do kuchni na której wiszą kubki(5 szt kubków)-juz Tom zamontował :)))
szklanki(6szt) takie kolorowe do napoi
3 doniczki białe

potem obiadek i do domu..

jak wracalismy to zahaczyliśmy do szkółki rosli po 6 krzewów-tez juz wkopane :))

teraz zrobiłam pranie i ide rozwiesić..

Bree-dokładnie tak jak pisze Kahaka-owulka nastepuje po szczycie sluzu-czyli dzień z mega sluzem to dzień szczytu jeśli na drugi dzień masz juz sucho..jak dzis Cie zalewa a jutro bedzie sucho to znaczy ,ze jutro owu więc.....DO PRACY RODACY ;)))))))))))))))))))))
PO szczycie śluzu najbardziej płodne dni to 3 następne dni-tak ostatnio wyczytałam..wiadomo,ze wczesniej tez się działa ,ale jak juz jest sucho to wiekszośc z nas zaprzestaje działań a to wtedy jest największa szansa:)

witam wszystkie niewitane i smigam na ogród z praniem:)

u mnie dziś 6d.c. i tempka nizsza niż wczoraj bo 36,6.

dziewczyny które maja koty-piekności z Waszych zwierzaków:tak::tak::tak::-)

Rurka- no to super,ze to jednak @ a nie jakieś zaburzenia :)

ja pranie rozwiesiłam ,jeszcze musimy do Leroy Merlin pojechać na dział budowlany po pare rzeczy bo mam wizję przy krzaczkach :))

rurka - PW :)

lopop - zamkniety :)

laski takie mam ogolne pytanie z czystej ciekawosci, bo jak was podczytuje to widze, ze nie tylko acard i castagnusa bierzecie bez konsultacji z ginem ale tez np. lutke. Nie boicie sie tak brac lekow? Bo ja to nawet wiesiolek z ginem konsultuje, zeby byl na biezaco i chyba troche z niepewnosci a Wy tu widze pelna para :)

dziewczynki ja was codziennie czytam i kibicuje
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

piekne kotki macie

mama trzymam za ten cykl moze dolaczysz do mnie na stycznioweczkach :tak:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

bylam na usg ale jeszcze zabardzo nic nie widac
mala kropeczka jak sie dopatrze
nastepne usg w 12tc
zaraz lecimy na imprezke do znajomych
pierwsza dla mnie bez %
a ja raczej nie wylewam :-) ;-)

ok juz mnie wolaja
leceee paaa

wrócilismy z Leroy...zalatany dzień dziś mamy ,ale od jutra ma padac to trzeba korzystać i nazwozić do ogrodu to co potrzebne..

dzieci kolację jedza i spać a my zaraz idziemy tule i cyprysy sadzić..

Beatka- kochana dzięki za &&&&&&&&&&&&&& trzymaj ,trzymaj:tak::tak::tak::-D
no i cieszę sie ,ze Hania jest tam gdzie trzeba-a w 12t.c. zobaczysz już "kawał" ludzika:tak::-)
przyjemności na wypadzie bez%;-):-)

Pok- co do mojej lutki to mi tak gin zapisał-castagnus + lutka od 16d.c. i wtedy zaszłam (w listopadzie) teraz nie brałam lutki bo mi sie skończyła a jest na recepte i nie miałam..dostałam od kumpeli to bede brac..a do gina czeka sie 6 tyg to mi szkoda czasu marnować i wdrożę to co już mi wcześniej poradził...
co do acardu to bierzemy bo jak jest bez recepty to znaczy ,ze brany jak należy nie może zaszkodzić(czyli 1 tabletkę na dobę)

ja nie z tych bojących-jak mi coś może pomóc to próbuję..beż tego nie wychodzi to może z tym wyjdzie..
tyle z mojej strony:tak:

idę z Zuzia do góry..

reklama
Wrocilam z roboty ufff i nie mialam dzis do nadrabiania wcale prawie, co sie z Wami dzieje??
Nie mam dzis weny do pisania, chcialam cos kazdej napisac ale nie dam rady,zle znosze znow lek na obnizenie prl. Juz to mialam kiedys, tylko to byl parlodel czy jakos tak, a teraz mam dostinex i niby troche lepiej, ale i tak do doopy!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry