reklama

Staraczki Weteranki...

Amalfi- trzymaj sie kochana -tulę..słyszałam od kumpeli jak nie halo sie czuje po tych lekach na obniżenie prl...

a dziś mało napisane bo w weekend zawsze tak jest..jutro bedzie jeszcze mniej:)))))

ja juz drzewka wkopałam,podlałam i spyliłam do domu-meszki gryzą jak smok!!!
jestem dzis mega urobiona..
mam nadzieje,ze bedzie mi sie dobrze spało..bo dzis kilka razy sie budziłam..
poza tym zaczyna sie pojawiac śluzik więc na dniach..:)))))):)))

reklama
Amalfi- ale ja tez jakas nerwowa chodzę...nie wiem może to podświadomość ,ze już tyle czasu walczymy i agresor mam włączony...
czasem nie moge sama ze soba wytrzymać ...
matko co z nami bedzie jak bedziemy menopauze przechodzić !!!!!!!!!!! nasze chłopy oszaleją ;0;0 !!

ja wykąpana,idę poczytac i spać.

do jutra-życzę Wam spokojnej nocki a działajacym owocnej -niech ~~~~o ~~~~o ~~~~o lecą do celu :))szerokiej drogi chłopaki :))

papa babeczki:)

Mamita... No to wlasnie nie jest tak, że lek bez recepry nie moze zasxkodzic. Nawet apap moze zabic.. I nie chodzi mi o popadanie w skrajnosc tylko... "Kazdy lek niewlasciwie stosowany zagraza twojemu zyciu lub zdrowiu" "przed zazyziem skonsultuj z lekarzem lub farmaceuta", nie mowiac już o hormonach. Stad moje zdziwienie i ciekawosc poznania odmiennego podejscia. A co to za gin, że 6 tyg trzeba cczekac, na nfz?
Mam nadzieje, że lutka ci nie zaszkodzi kochana i acard też, i że zadnej interakcji tych wszystkich lekow nie ma...

Buziam

witam z rana...;/

u nas w nocy padało,teraz tez pada..nici z grilla.
dzieci wstały po 7..w sumie jest mąż i mogłabym pospac ,ale jakos jestem wyspana..

tak więc witam sie z kawą..
tempka dzis jest taka jaką znam w I fazie cyklu :)))) czyli 36,4..-7d.c. jeszcze troche i działania.

Wy pewnie jeszcze śpicie a ja juz na bb:)

witaj witaj mamuśku :-)

E tam ja juz nie śpię od godziny, sasiad nie dał pospać całą noc muza napiernicza, do tej pory :wściekła/y:
Ja sobie juz też kawkę zapodaję. Mam ciacho kupiłam wczoraj w piekarni, to jak chcesz , to dam Ci kawałek ... hee
Widziałaś malutka od jaewa - cudna co, zreszta Ewcia sama wyglada kwitnąco :-) matko patzre na suwaczekwisienki, a to już 30 tydzień, nie ogarniam tego :tak: mamuś
Co do pogody u nas lało, teraz jest szarawa, juz nie pada, a słonko sie próbuje przebić, mielismy jechac pod Piotrków na wieś , do męża rodfziców, ale mój luby wczortaj popił i nici z tego ...
Aha byłam u tego prof. gastrologii, mam wziąć skierowanie do szpitala tam zrobią mi kolonoskopie i gastro oraz inne dziadostwa :zawstydzona/y:prócz tego dał mi kilka badan z krwii do zrobienia, podejrzewa , że mogli coś podczas osttaniej operacji uszkodzić :-( szkoda słów, poszłam usunąć zwykły wyrostek, a narobili mi syfu na całe życie :wściekła/y:Co do laparo powiedziął, ze absolutnie mam nie isc i że to rzadne zrosty nie są .... ***** mać !!! I bądz tu człowieku mądry !!! :wściekła/y: Za wizyte nie zapłaciłam 200 zł , tylko 150 zł, z z NFZ - u można się rejstrowac na wizyte dopiero w gryudniu tego roku na rok 2012 czy Wy to słyszycie !!!!!!!!!!! Bez pieniedzy w tym biednym kraju jest się niczym !!! Jak jest się chorym poważnie, to prędzej się zdechnie, niż łaski lekarzy doczeka !!!

pok - niby leki szkodzą, ale bez leków dużo z nas by nie przetrwało ... JA tez często po nie sięgam i skutków ubocznych kjeszcze nigdy nie zaznałam , nie ma co się bać, to nie narkotyki :tak:;-) a castagnus, czy olejek z wiesiołka , to naprawdę nic takiego ...

aha mama - za chwilkę oblukam jak wyglada cyprys, bo nam tuja , piekna 3 letnia uschnęła nie wqiadomo czemu, myślę, że coś korzenie podgryzło. A czy Ty masz może skalniaczek, bo ja mam , ale jakoś nie za fajnie wyglada ... nie wiem co mam na nim sadzić i jeszcze jedno, mam ogromną tuję taką 15 letnią na działce , pod nią jest sucho jak pieprz i prawie nic nie chce rosnąć. Masz jakiś pomysł co mogłabym tam posadzić, bo nie za ładnie to wyglada, tym bardziej, że ona jest na samym wejsciu do ogródka :cool:

Ostatnia edycja:
Palemka-witaj kochana-za ciacho dziękuję-chetnie zjem:tak:

co do Jaewy to widziałam Viki-malutka,drobniutka i sliczna:tak:
a Wisieńki suwaczek zasuuuwa jak smok:-pkupiłam wczoraj dla Emilki kocyk w Ikea:tak:

co do terminów lekarzy to wiem o czym piszesz-masakra na kółkach!!!
chcesz sie leczyc to trzeba płacić...na cholere takie składki płacimy do zusu jak potem fige z makiem mamy:wściekła/y:$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*()(*&^%$#@!!!

myśle ,ze skoro profesor powiedział,ze nie ma co robić laparo to pewnie wie co mówi...zrób ta kolanoskopie i co tam jeszcze trzeba-tymbardziej jak dostaniesz skierowanie i bedziesz miała za frii...bardzo liczę ,ze to Ci pomorze i juz nie bedziesz tak cierpiała...
ściskam Cie mocno kochana!!! wspieram Cie jak umiem!:tak:

mamus - dzięki za słowa otuchy, teraz jest lepiej , tylko jelita bola rano, potem przechodzi, najgorzej jest jak się żołądek dołączy, odpukac od tygodnia mi nie doskwiiera, ale cicjhosza, nie bede o chorobach biadolić, musze to wziąć na klate i tyle !
Wiesz co , jade teraz do ogrodnictwa, kupie na miejsce tui kalinę zimozieloną, albo różanecznik zimozielony, znasz takie dziady, bo ja wpisałam w google grafika : rosliny zimozielone i mi się spodobały własnie te dwie :-)
Wogóle juz od tygodnia czuję się jak na @, a dopiero za półtora tygodnia powinnam dostać .... brrrr !!!

reklama
Palemka- ja nie mam skalniaka-mam takie 2 jak ja to mówię fyrtelki -takie esy floresy Tom mi zrobił i tam posadziłam roślinki-tuje,takie niskopużące rosliny,berberysy,tuje koniki i inne iglaki-wiesz co najlepiej jak zrobie fotke i Tomi pózniej wstawi to sobie oblukasz...
a teraz "walczymy" z inna moją wizją-mamy taras 4m szeroki i 3 m długi i na szerokości posadzilismy własnie tuje,cyprysy i takie krzaczki-zapomniałam nazyę ,maja zielono cytrynowe liście -i teraz bedzie to Tom ogradzał kostką brukową która nam została,potem położę agrowłukninę ,zeby chwasty nie rosły i na to kora:))z boku tarasu bedzie drewniana balustrada:))

cyprys ma taką butelkową zieleń i rośnie kolumnowo do góry nie na boki jak tuja..
skoro Wam uschła to najpredzej nornica podgryzła korzenie..kret tylko ruje a nornica wpierdziela korzenie;/;/
co do tej 15 letniej tui to podlewaj często-jak tylko jestes i posyp azofoskę-po tym wszystko ładnie rośnie:)a przy tui możesz jakieś niskopienne krzaczki posadzić...
a na skalniaku może sprawdza się gozdziki-są śliczne i mi po tampym roku przeżyły i teraz już rozkwitają i jest ich więcej-posadziłam przed tujami i slicznie rosną...no i róże nikie ślicznie zdobią działkę-przyjemności w ogrodniczym:)))

pozniej wstawię fotki-teraz ide porobić zdjęcia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry