witaj witaj
mamuśku :-)
E tam ja juz nie śpię od godziny, sasiad nie dał pospać całą noc muza napiernicza, do tej pory
Ja sobie juz też kawkę zapodaję. Mam ciacho kupiłam wczoraj w piekarni, to jak chcesz , to dam Ci kawałek ... hee
Widziałaś malutka od jaewa - cudna co, zreszta Ewcia sama wyglada kwitnąco :-) matko patzre na suwaczek
wisienki, a to już 30 tydzień, nie ogarniam tego
mamuś
Co do pogody u nas lało, teraz jest szarawa, juz nie pada, a słonko sie próbuje przebić, mielismy jechac pod Piotrków na wieś , do męża rodfziców, ale mój luby wczortaj popił i nici z tego ...
Aha byłam u tego prof. gastrologii, mam wziąć skierowanie do szpitala tam zrobią mi kolonoskopie i gastro oraz inne dziadostwa

prócz tego dał mi kilka badan z krwii do zrobienia, podejrzewa , że mogli coś podczas osttaniej operacji uszkodzić :-( szkoda słów, poszłam usunąć zwykły wyrostek, a narobili mi syfu na całe życie

Co do laparo powiedziął, ze absolutnie mam nie isc i że to rzadne zrosty nie są .... ***** mać !!! I bądz tu człowieku mądry !!!

Za wizyte nie zapłaciłam 200 zł , tylko 150 zł, z z NFZ - u można się rejstrowac na wizyte dopiero w gryudniu tego roku na rok 2012 czy Wy to słyszycie !!!!!!!!!!! Bez pieniedzy w tym
biednym kraju jest się niczym !!! Jak jest się chorym poważnie, to prędzej się zdechnie, niż łaski lekarzy doczeka !!!
pok - niby leki szkodzą, ale bez leków dużo z nas by nie przetrwało ... JA tez często po nie sięgam i skutków ubocznych kjeszcze nigdy nie zaznałam , nie ma co się bać, to nie narkotyki

;-) a castagnus, czy olejek z wiesiołka , to naprawdę nic takiego ...
aha
mama - za chwilkę oblukam jak wyglada cyprys, bo nam tuja , piekna 3 letnia uschnęła nie wqiadomo czemu, myślę, że coś korzenie podgryzło. A czy Ty masz może skalniaczek, bo ja mam , ale jakoś nie za fajnie wyglada ... nie wiem co mam na nim sadzić i jeszcze jedno, mam ogromną tuję taką 15 letnią na działce , pod nią jest sucho jak pieprz i prawie nic nie chce rosnąć. Masz jakiś pomysł co mogłabym tam posadzić, bo nie za ładnie to wyglada, tym bardziej, że ona jest na samym wejsciu do ogródka