Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
miłej niedzieli!z tą Biblia to dobry pomysłAle tu pusto dzisiaj...
Dziewczyny, podpowiedzcie co kupic kuzynce z okazji Pierwszej Komunii Św. Nie jestem jej chrzestną, ale jesteśmy blisko z jej rodziną. Nie chcę na pewno dawać tylko pieniędzy. Myślałam o jakiejś ładnej książce, typu Biblia dla dzieci, lub encyklopedia dla dzieci. Co sądzicie? Rozważałam też kolczyki złote, ale złoto jest chyba teraz drogie, co?
zawsze czlowieka zakłuje ...i skręci ale juz niedlugo my bedziemy miały nasze maleństwaMyślę, ze taka Biblia to fajny pomysł. Zostanie jej na lata. Złoto faktycznie drogie teraz.
Właśnie wróciłam z zakupów ufff.
Spotkałam moją dawną przyjaciółkę z podstawowki. Oczywiście z brzuszkiem. Jeszcze tak ładnie wygląda.... Aż mnie skręciło. Jeszcze moja mama jak już poszłyśmy dalej "Asia z brzuszkiem, wszystkie z brzuszkami..." na szczęście dalej nie kontynuowała ale wiem co jej chodziło po głowie.
Lecę szykować żarełko na grilla.
sliczna taka bielutkaCześć Dziewczyny
Podziwiałam wczoraj Wasze koty i postanowiłam się pochwalić moim
Oto moja Helena ;P
Zobacz załącznik 354064
to Mamus zakupy fajoweheloł babolki)
jestesmy ,kupiłam Domisiowi materac do łóżka-tak 90cm na 200cm
kocyk dla naszej foremki z która jestesmy blisko i obiecałam bo niedługo rodzi)
ściereczki do kuchni
kubki do kawy
listwe metalową taką do kuchni na której wiszą kubki(5 szt kubków)-juz Tom zamontował))
szklanki(6szt) takie kolorowe do napoi
3 doniczki białe
potem obiadek i do domu..
jak wracalismy to zahaczyliśmy do szkółki rosli po 6 krzewów-tez juz wkopane)
teraz zrobiłam pranie i ide rozwiesić..
Bree-dokładnie tak jak pisze Kahaka-owulka nastepuje po szczycie sluzu-czyli dzień z mega sluzem to dzień szczytu jeśli na drugi dzień masz juz sucho..jak dzis Cie zalewa a jutro bedzie sucho to znaczy ,ze jutro owu więc.....DO PRACY RODACY))))))))))))))))))))
PO szczycie śluzu najbardziej płodne dni to 3 następne dni-tak ostatnio wyczytałam..wiadomo,ze wczesniej tez się działa ,ale jak juz jest sucho to wiekszośc z nas zaprzestaje działań a to wtedy jest największa szansa
witam wszystkie niewitane i smigam na ogród z praniem
u mnie dziś 6d.c. i tempka nizsza niż wczoraj bo 36,6.
dziewczyny które maja koty-piekności z Waszych zwierzaków:-)
o to teraz niech sie konczy szybko i do roboty!Zapomniałam Wam napisać. @ się rozkręciła![]()
nie zazdroszcze tych lekow moja psiapsiola brala bromergon i jak 2 razy zaslabla to przestala go brac a dostala bo po jak przestala karmic to mleka jeszcze troche miala i nie chcialo zaniknac ( a karmila 1,5 roku) wkurzyla sie i powiedziala ze nie wezmie cholerstwa do ustWrocilam z roboty ufff i nie mialam dzis do nadrabiania wcale prawie, co sie z Wami dzieje??
Nie mam dzis weny do pisania, chcialam cos kazdej napisac ale nie dam rady,zle znosze znow lek na obnizenie prl. Juz to mialam kiedys, tylko to byl parlodel czy jakos tak, a teraz mam dostinex i niby troche lepiej, ale i tak do doopy!!!
no to sie ciesze a nie mowilam ze sie pojawiHej
My wczoraj imprezowo spędziliśmy dzień, bo były mojej mamy 50 urodziny. Objadłam się jak świnia, aż wstyd. Był na tej imprezie mojej mamy brat, którego średnio lubię, bo zawsze musi być w centrum uwagi i jest szczery do bólu. Zachowuje się jak "wodzirej" i myśli, że wszystko wie najlepiej. W dodatku wprosił się do nas za 2 tygodnie, bo jeszcze u nas nie był w mieszkaniuNie mam ochoty go gościć, bo jak już przyjedzie to siedzi do nocy. Aż nie mogłam zasnąć przez to wczoraj, nie chce mi się przygotowywać imprezy specjalnie dla niego, zwłaszcza, że następnego dnia idziemy na komunię na 8.30...No wnerwiłam się
mama, witaj kochana!
palemko, jak czytam te Twoje "przygody" ze służbą zdrowia, to się nóż w kieszeni otwiera!aż się nie chce komentowac tego. Życzę Ci, żebyś się uporała z tym wszystkim szybciutko.
U mnie w końcu porządny śluzik się pojawił, dziś 16 dc. :-)
Co wy spać nie możecie????
Ja wczoraj miałam dziwny dzień...zła jestem do tej pory...wyjeżdżając z kina przerysowałam auto, nie mam pojęcia jak to zrobiłam, wcześniej mi się takie rzeczy nie zdarzały...masakra, niby tyo tylko auto ale jakoś tak mi szkoda...
Ale dostałam zaproszenie na komunię, za tydzień, do chopaka i mam mega problem (to syn znajomej), co mam kupić??? Kurcze nie znam się na tym całkowicie... POMÓŻCIE!!! PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
A i jeszcze, dzisiaj wedłufg moich obliczeń mam 6d fazy lutealnej, a temkpa mi spadła z 36,9 na 36,7...kurcze nic już nie rozumiem, pokręcony mam ten cykl na całego...
Mama - piękny ogórd! Mi się najbardziej podobają właśnie takie, w których jest większość krzewów) Super!
Plamka - nasza służba zdrowia to jedna wielka porażka...bo żeby się wyleczyć, to albo potrzebne są znajomości albo kasa, inaczej nikt się tobą nie przejmie...