reklama

Staraczki Weteranki...

Małpajaja- cześć i dziękuję :))wstawiaj i Ty swoje foty :)) ostatnio były kotki i świnki morskie to teraz ogrody :))))
no i myslimy pozytywnie i nie wywołuj wilka z lasu-może @ nie przylezie tym razem:-p :))

Kahaka- no to pieknie sie zapowiada z ta tempką-suuuper !!!

reklama
Co wy spać nie możecie????

Ja wczoraj miałam dziwny dzień...zła jestem do tej pory...wyjeżdżając z kina przerysowałam auto, nie mam pojęcia jak to zrobiłam, wcześniej mi się takie rzeczy nie zdarzały...masakra, niby tyo tylko auto ale jakoś tak mi szkoda...
Ale dostałam zaproszenie na komunię, za tydzień, do chopaka i mam mega problem (to syn znajomej), co mam kupić??? Kurcze nie znam się na tym całkowicie... POMÓŻCIE!!! PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

A i jeszcze, dzisiaj wedłufg moich obliczeń mam 6d fazy lutealnej, a temkpa mi spadła z 36,9 na 36,7...kurcze nic już nie rozumiem, pokręcony mam ten cykl na całego...

Mama - piękny ogórd! Mi się najbardziej podobają właśnie takie, w których jest większość krzewów:)) Super!

Plamka - nasza służba zdrowia to jedna wielka porażka...bo żeby się wyleczyć, to albo potrzebne są znajomości albo kasa, inaczej nikt się tobą nie przejmie...

kahaka- dzień dobry :)

mama- ja mam taki sam przelicznik wolę roślinki a zima zdecydowanie do domku niż w siebie niestety kiecka na wesele musze kupić a mogłabym to spożytkować i cieszyć oko wychodząc na podwórko :(

wikula- to tylko samochód, rzecz!! Pocieszę Cię, kupiliśmy samochód w styczniu uparłam się żeby zrobić minicasco bo na autocasco szkoda było Nam kasy są inne wydatki i każda złotówka się liczy, a zawsze o połowę to taniej. Ubezpieczyłam 8 marca samochód, 14 miałam szkodę. I powiem Ci że wogóle żal mi tego samochodu nie było to tylko rzecz ją mozna naprawić a życia się nie zwróći. A sarna wskakując mi w auto popełniła samobójstwo szkoda mi jej było jak cholera nie mogłam się uspokoić zaciągając się płaczem... :-(

mari może się zagnieżdżał zarodek ???

mari, hej! Nie mam pojęcia co to mogło być to krwawienie :no: miłej niedzieli!
wikula, mam ten sam problem! Też wczoraj dostaliśmy zaproszenie na komunię, ale do dziewczynki i myślę nad prezentem. Zależy ile kasy chcesz wydać...Może zegarek? Ja dla Natalki kupię prawdopodobnie jakąś ładną książkę (np. Biblię albo encyklopedie dla dzieci) i do tego kolczyki (srebrne, bo złote za drogie). Ja generalnie jestem przeciwna dawaniu pieniędzy na komunię. Pomyśl może też o jakiejś książce? Moja siostra jest chrzestną Natalii i kupiła jej zegarek właśnie Swatcha (zapłaciła ok 200 zł), do tego rolki i I-Poda.

Ale tu pusto dzisiaj...

Dziewczyny, podpowiedzcie co kupic kuzynce z okazji Pierwszej Komunii Św. Nie jestem jej chrzestną, ale jesteśmy blisko z jej rodziną. Nie chcę na pewno dawać tylko pieniędzy. Myślałam o jakiejś ładnej książce, typu Biblia dla dzieci, lub encyklopedia dla dzieci. Co sądzicie? Rozważałam też kolczyki złote, ale złoto jest chyba teraz drogie, co?
z tą Biblia to dobry pomysł :)
Myślę, ze taka Biblia to fajny pomysł. Zostanie jej na lata. Złoto faktycznie drogie teraz.

Właśnie wróciłam z zakupów ufff.
Spotkałam moją dawną przyjaciółkę z podstawowki. Oczywiście z brzuszkiem. Jeszcze tak ładnie wygląda.... Aż mnie skręciło. Jeszcze moja mama jak już poszłyśmy dalej "Asia z brzuszkiem, wszystkie z brzuszkami..." na szczęście dalej nie kontynuowała ale wiem co jej chodziło po głowie. :sad:

Lecę szykować żarełko na grilla.
zawsze czlowieka zakłuje ...i skręci ale juz niedlugo my bedziemy miały nasze maleństwa :)

Cześć Dziewczyny :)

Podziwiałam wczoraj Wasze koty i postanowiłam się pochwalić moim :)

Oto moja Helena ;P
Zobacz załącznik 354064
sliczna taka bielutka :))))
heloł babolki:))

jestesmy ,kupiłam Domisiowi materac do łóżka-tak 90cm na 200cm
kocyk dla naszej foremki z która jestesmy blisko i obiecałam bo niedługo rodzi:))
ściereczki do kuchni
kubki do kawy
listwe metalową taką do kuchni na której wiszą kubki(5 szt kubków)-juz Tom zamontował :)))
szklanki(6szt) takie kolorowe do napoi
3 doniczki białe

potem obiadek i do domu..

jak wracalismy to zahaczyliśmy do szkółki rosli po 6 krzewów-tez juz wkopane :))

teraz zrobiłam pranie i ide rozwiesić..

Bree-dokładnie tak jak pisze Kahaka-owulka nastepuje po szczycie sluzu-czyli dzień z mega sluzem to dzień szczytu jeśli na drugi dzień masz juz sucho..jak dzis Cie zalewa a jutro bedzie sucho to znaczy ,ze jutro owu więc.....DO PRACY RODACY ;)))))))))))))))))))))
PO szczycie śluzu najbardziej płodne dni to 3 następne dni-tak ostatnio wyczytałam..wiadomo,ze wczesniej tez się działa ,ale jak juz jest sucho to wiekszośc z nas zaprzestaje działań a to wtedy jest największa szansa:)

witam wszystkie niewitane i smigam na ogród z praniem:)

u mnie dziś 6d.c. i tempka nizsza niż wczoraj bo 36,6.

dziewczyny które maja koty-piekności z Waszych zwierzaków:tak::tak::tak::-)
to Mamus zakupy fajowe :) ja jak jade do Ikei to tez zawsze nakupie duzo dlatego juz dawno nie bylam ale chyba za tydzien pojedziemy ...
ogód masz cudny... marzy mi sie taki spacer rano bosa stopa po trawie pelnej rosy i kawusia poranna na tarasie ...
marzy mi sie taki ale to jeszcze troszke tym bardziej ze ceny tu sa gigantyczne ;/
Zapomniałam Wam napisać. @ się rozkręciła :)
o to teraz niech sie konczy szybko i do roboty! ;)
Wrocilam z roboty ufff i nie mialam dzis do nadrabiania wcale prawie, co sie z Wami dzieje??
Nie mam dzis weny do pisania, chcialam cos kazdej napisac ale nie dam rady,zle znosze znow lek na obnizenie prl. Juz to mialam kiedys, tylko to byl parlodel czy jakos tak, a teraz mam dostinex i niby troche lepiej, ale i tak do doopy!!!
nie zazdroszcze tych lekow moja psiapsiola brala bromergon i jak 2 razy zaslabla to przestala go brac a dostala bo po jak przestala karmic to mleka jeszcze troche miala i nie chcialo zaniknac ( a karmila 1,5 roku) wkurzyla sie i powiedziala ze nie wezmie cholerstwa do ust ;)
ale zycze zebys lagodnie je zniosla :)
Hej
My wczoraj imprezowo spędziliśmy dzień, bo były mojej mamy 50 urodziny. Objadłam się jak świnia, aż wstyd. Był na tej imprezie mojej mamy brat, którego średnio lubię, bo zawsze musi być w centrum uwagi i jest szczery do bólu. Zachowuje się jak "wodzirej" i myśli, że wszystko wie najlepiej. W dodatku wprosił się do nas za 2 tygodnie, bo jeszcze u nas nie był w mieszkaniu :baffled: Nie mam ochoty go gościć, bo jak już przyjedzie to siedzi do nocy. Aż nie mogłam zasnąć przez to wczoraj, nie chce mi się przygotowywać imprezy specjalnie dla niego, zwłaszcza, że następnego dnia idziemy na komunię na 8.30...No wnerwiłam się :angry:
mama, witaj kochana!
palemko, jak czytam te Twoje "przygody" ze służbą zdrowia, to się nóż w kieszeni otwiera!:no:aż się nie chce komentowac tego. Życzę Ci, żebyś się uporała z tym wszystkim szybciutko.

U mnie w końcu porządny śluzik się pojawił, dziś 16 dc. :-)
no to sie ciesze a nie mowilam ze sie pojawi ;) no to do pracy rodacy !
a co do wujka to mu powiedz ze w niedziele masz Komunie i wiele spraw do zalatwienia wiec moze wpasc na godzine albo w innym terminie jak Wam bedzie pasowalo
Co wy spać nie możecie????

Ja wczoraj miałam dziwny dzień...zła jestem do tej pory...wyjeżdżając z kina przerysowałam auto, nie mam pojęcia jak to zrobiłam, wcześniej mi się takie rzeczy nie zdarzały...masakra, niby tyo tylko auto ale jakoś tak mi szkoda...
Ale dostałam zaproszenie na komunię, za tydzień, do chopaka i mam mega problem (to syn znajomej), co mam kupić??? Kurcze nie znam się na tym całkowicie... POMÓŻCIE!!! PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

A i jeszcze, dzisiaj wedłufg moich obliczeń mam 6d fazy lutealnej, a temkpa mi spadła z 36,9 na 36,7...kurcze nic już nie rozumiem, pokręcony mam ten cykl na całego...

Mama - piękny ogórd! Mi się najbardziej podobają właśnie takie, w których jest większość krzewów:)) Super!

Plamka - nasza służba zdrowia to jedna wielka porażka...bo żeby się wyleczyć, to albo potrzebne są znajomości albo kasa, inaczej nikt się tobą nie przejmie...

czasami jest taki dzien nie martw sie ale wiem ze fajnei sie mowi...
mozesz kupic BIblię dla dzieci juz wczoraj poruszalysmy ten temat i uwazam ze to dobry pomysl tym bardziej jak nie jest sie chrzestną

Palemka nasza sluzba zrowia to masakra przeszlam to przed operacja i w koncu musialam operaowac sie prywatnie bo nie doczekalabym , kasy poszlo w cholere i operacja i leczenie i rehabilitacja no ale ja juz do tego nie wracam szkoda slow i nerwow..

a tak w ogole witam sie niedzielnie my wczoraj na imprezce bylismy wiec dzisiaj dluzsze spanko uskutecznilam ;)
milej niedzieli szkoda ze tak szaro i buro i chlodno za oknem ...

Tu gdzie mieszkam irole na komunie daja do koperty podobno 20euro i po krzyku, aimpra komunijna tu tak wyglada hehheeh, ze irole ida do fast fooda przed komunia i potem czesto po wyjsciu z kosciola tez ida sie najesc heheheh

Betusia, mój wujek jest taka osobą, że jak powie, że przyjedzie danego dnia, to nie ma opcji, żeby mu odmówić :crazy: No mówię Ci, to taka osobowość, że masakra.

amalfi co kraj to obyczaj ;)
kahaka wierze Ci ale moze czas najwyzszy aby ktos wreszcie mu powiedzial nie ;)
najwyzej powiesz ze Was nie bedzie i nie otworzycie mu drzwi i tyle, drastyczne ale moze pokuma co i jak ;)
ja bym tam powiedziala ze mam pelno spraw i jak chce to neich wpadnie ale max na godzine - ooo najwyzej wpadnie a po godzinie powiecie ze swoim mezem ze musicie jechac , a mowililiscie mu to wczesniej wiec zbieracie sie wszyscy i wychodzicie ;) sproboj moze zadziala ( powiesz np wujku bardzo Cie przepraszam ale my musimy juz leciec ;) )

reklama
mari - kurcze, a może jeszcze nie taki całkiem stracony ten cykl...

Kahaka - właśnie chciałabym wydać na prezent tak koło 200-300zł, dzięki za podpowiedzi, może wybiorę coś z tego:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry