reklama

Staraczki Weteranki...

Wikula- kurka nie wiem...dziś mi tempka spadła na 36,4 zobaczę jak bedzie jutro ,ale 7 d.c. to troche wczesnie na owu..
mam tak juz kilkaaa cykli..

kończę robić sałatkę i zmykamy do znajomych-bedzie grill...w garazu :)))
my bedziemy w domu a chłopaki bede grilować kiełbachy i przynosic do domu :))no tak to jeszcze nie grali:)

reklama
Wikula no u nas dośc mocno wieje i pochmurno...
ale mam nadzieje,ze zabawa i wyżerka bedzie przednia :))

piwo spakowane,sałatka spakowana,kiełbacha i chleb jest,dzieci są ,mąż jest-jedziemy ku przygodzie :)))

papaski-miłej reszty niedzieli:*

mama konika i wierzbe japońską też mam :-D i też ją bardzo lubię hehe , śliczny ogródek, zobaczysz jak Ci się wszystko zacznie rozrastac, to bardzo cieszy :)

mari - po 19 dniach @ to rzeczywiscie nie fajnie, wizyta u lekarza, napewno coś wyjasni :) mari, a może tak jak malpa pisze , to zarodek ;)

wikula - a na komunię najlepiej daj kase, nie będziesz miała problemu z zakupem prezentu, a dzieciak napewno na coś zbiera ?

kahaka - no to trzymam kciuki za działania, skoro owulka się zbliża :tak:

U nas leje, jak z cebra :-( , jednym słowem NUDA !!!

lopop- &&&&&&& zaciskam za starania, niech będa owocne :)

bree , rurka - hejoooo, co tam we wsi słychać ?:-)

Ostatnia edycja:
wikulaa kase lepiej zapamieta hehehehh, biblie wcisnie w kat, tak uwazam, ja lubilam czytac i nadal lubie, ale dzis sie glownie oglada i gra w gierki, tyle. My dalismy kase, ale mala zbierala na laptopa, wiec dorzucilismy sie poprostu

z tego co wiem, to on na nic konkretnego nie zbiera...pomysł z zegarkiem albo iPodem mi się podoba (tylko on pewnie droższy jest...)
Jak nic sensownego nie znajdę to dam pieniądze i z głowy...

wikulaa kase lepiej zapamieta hehehehh, biblie wcisnie w kat, tak uwazam, ja lubilam czytac i nadal lubie, ale dzis sie glownie oglada i gra w gierki, tyle. My dalismy kase, ale mala zbierala na laptopa, wiec dorzucilismy sie poprostu

niestety tak jest, mlody od mojej sis tez tylko gierki i gierki ...
wiki - wiesz co , moja kumpela tez osttanio szła i kupiła chłopcowi taką pufę fotel - fatty to sie nazywa w koloroch piłki do nogi

pouciekały no ......:-(

Ostatnia edycja:
Ja tylko przelotem, bo jestem u rodziców, a mój mąż pomaga tacie w demolowaniu kuchni i przedpokoju - remont będzie.
Co do prezentów komunijnych, to ja jestem przeciwna dawaniu kasy, a jeśli już, to małe kwoty - 100-200 zł.
W mojej klasie dzieci miały komunię tydz. temu i co niektórzy uzbierali 3-4 tyś zł.:no: Dla mnie to jest chore- robi się z komunii wesele.
Ja na swoją Komunię dostałam Biblię i mam ją do tej pory.
Uważam, że najlepsze prezenty to takie drobne właśnie - kolczyki, zegarek, książka, rower już droższy, ale też fajny prezent, rolki. Laptopom, kamerom mówię stanowcze NIE.

reklama
jesteśmy-grill udany,najedzeni jak baki jesteśmy..
ide przesadzić 2 kwiaty a Tom robi to co zaczął rano-koło krzaczków przy tarasie kostkę muruje.

dzieci na ogrodzie ,pochmurno,ale w miare ciepło..

pewnie nikogo nie ma-jak to przy niedzieli :)

Palemka- dzięki :*już mi sie troche porozrastał bo niektóre krzewy sadziłam 4 lata temu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry