reklama

Staraczki Weteranki...

mama, fajnie, że się grill udał. U nas leje od rana :baffled: a ja siedze u rodziców, bo mój mąż z tatą demolkę robią, bo od jutra remont mają.

reklama
Cześć. my też już w domku.
Właśnie wróciliśmy od teściów. :)
Cisza dzisiaj...

mama 7dc to chyba trochę wcześnie na owu, no ale każdy organizm inny. Może taki Twój urok :)

Kahaka, Wikula, Palemka Witajcie!! :-)

Dziś u nas 12 dc także staranka pełną parą :)

Bree- ładny avatar :))
ja mysle,ze to nie owu..w tamtym cyklu tez tak miała a robiłam testy wou i dopiero w 12 i 13 d.c. były pozytywne..poza tym tempka za niska..poprostu tak mam ,tak jakby resztka po @ została...

powodzenia w staraniach :))))))

Kahaka- no to demolka pewnie do cichych nie nalezy co??:)))
my niedługo zaczynam ogrodzenie z przodu domu robić..wczoraj byłam u stolarza pytać-ceny masakra ,ale w koncu musimy zrobic bo z roku na rok coraz drożej;/;/

Bree- ładny avatar :))
ja mysle,ze to nie owu..w tamtym cyklu tez tak miała a robiłam testy wou i dopiero w 12 i 13 d.c. były pozytywne..poza tym tempka za niska..poprostu tak mam ,tak jakby resztka po @ została...

powodzenia w staraniach :))))))

A taki tam, udało mi się w końcu zrobić :zawstydzona/y: Dziękuję :-)

Bree- no i pieknie,ja antykomputerowa więc takie zrobienie czegoś samemu to duzy krok do przodu :):))))

kwiaty przesadziłam,zaraz dzieci do kapania biorę..

Kahaka- u nas nie pada ,ale ma padac od jutra do srody;/;/ dlatego Tom robi podmurówkę dzis to jeszcze zdąży wyschnąć przed opadami......mam nadzieje..

Bree ja mam własnie śluz mega rozciągliwy ,ale razem z krwią...;/;/nie wiem co to ,ale tak mam w 7d.c. najpierw sama krew jednorazowo potem pół dnia spokój i teraz śluz z krwią...
dlatego zawsze czekam ze staraniami tak do 9 d.c....

a Ty czytaj czytaj-info nigdy za wiele :)))

Bree, ucz się, ucz! A Ty mierzysz temperaturę? Część z nas to ma swoje konta na 28 dni ;-)
mama, tak, demolka hałaśliwa, bo zrywają panele ze ścian i kasetony z sufitów oraz rąbią stare meble na kawałki :-D

Ja już bym chciała skok tempki, bo nie lubię takiego seksu na komendę :baffled:

Kahaka- jutro albo pojutrze bedzie piekny skok:tak:a potem implantacja;-)a potem ...II krechy:-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry