reklama

Staraczki Weteranki...

Betusia, niestety z nim się tak nie da, uwierz! Zresztą, jak wczoraj rozmawialiśmy, to powiedziałam, że zapraszam, bo co miałam powiedzieć innego...

reklama
Cześć :) jak Wam dzień mija??

Ja jestem ogromną przeciwniczką jakichkolwiek prezentów komunijnych. Dziecko zamiast przeżywać emocje i radość z Komunii to tylko czeka i liczy na prezenty. Moi znajomi idą na komunię i kupują laptopa bo dzieciak sobie wymyślił, że chce. Popularne też są rowery, telefony komórkowe, PS3...
Za moich czasów dostawało się skromne pamiątki, drobną biżuterię, czasami zegarek ale to co się teraz wyprawia to dla mnie szok!

Cześć Weteranki.

Właśnie doszłam do siebie po wczorajszej imprezce. Szaleństwo było. :)

Cześć Dziewczyny :)

Podziwiałam wczoraj Wasze koty i postanowiłam się pochwalić moim :)

Oto moja Helena ;P
Zobacz załącznik 354064
Rureczko śliczności Helenka przesyłam dla niej porcję mizianek :)

Amalfi- ale ja tez jakas nerwowa chodzę...nie wiem może to podświadomość ,ze już tyle czasu walczymy i agresor mam włączony...
czasem nie moge sama ze soba wytrzymać ...
matko co z nami bedzie jak bedziemy menopauze przechodzić !!!!!!!!!!! nasze chłopy oszaleją ;0;0 !!

ja wykąpana,idę poczytac i spać.

do jutra-życzę Wam spokojnej nocki a działajacym owocnej -niech ~~~~o ~~~~o ~~~~o lecą do celu :))szerokiej drogi chłopaki :))

papa babeczki:)

Może trochę nie na temat ale a propos menopauzy. :) Moja teściowa jest na hormonalnej terapii zastępczej - ma takie plastry od gina i powiem Wam, że super się czuje. W ogóle nie ma dolegliwości związanych z menopauzą. Żyje pełnią życia, jest energiczna i przy tym świetnie wygląda. Na jej przykładzie widzę, jak ważna jest htz - kobieta nie traci dzięki niej nic ze swojej kobiecości po menopauzie.

mama super ogród. Mi się zawsze marzy ogródek ale niestety nawet balkonu nie mam. A uwielbiam rośliny. Niestety nawet w domu nie mam za wiele kwiatów - koty mi podgryzały i kilka razy się zatruły więc musiałam wynieść do mamy.

Co wy spać nie możecie????

Ja wczoraj miałam dziwny dzień...zła jestem do tej pory...wyjeżdżając z kina przerysowałam auto, nie mam pojęcia jak to zrobiłam, wcześniej mi się takie rzeczy nie zdarzały...masakra, niby tyo tylko auto ale jakoś tak mi szkoda...
Ale dostałam zaproszenie na komunię, za tydzień, do chopaka i mam mega problem (to syn znajomej), co mam kupić??? Kurcze nie znam się na tym całkowicie... POMÓŻCIE!!! PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

A i jeszcze, dzisiaj wedłufg moich obliczeń mam 6d fazy lutealnej, a temkpa mi spadła z 36,9 na 36,7...kurcze nic już nie rozumiem, pokręcony mam ten cykl na całego...
Przykro mi i powodu auta, wiem, ze to zawsze stres ogromny.
Wikula a może podpytaj mamę chłopca, może coś podpowie. A może na komunię dobrym pomysłem byłoby coś edukacyjnego... Może jeśli chłopiec używa komputera to np. jakiś interaktywny kurs angielskiego taki porządny.

Cześć :) jak Wam dzień mija??

Ja jestem ogromną przeciwniczką jakichkolwiek prezentów komunijnych. Dziecko zamiast przeżywać emocje i radość z Komunii to tylko czeka i liczy na prezenty. Moi znajomi idą na komunię i kupują laptopa bo dzieciak sobie wymyślił, że chce. Popularne też są rowery, telefony komórkowe, PS3...
Za moich czasów dostawało się skromne pamiątki, drobną biżuterię, czasami zegarek ale to co się teraz wyprawia to dla mnie szok!

Zgadzam się z Tobą. Wielka przesada. A tak samo jest na Boże Narodzenie czy inne okazje typu urodziny. Przynajmniej u mnie w rodzinie. Nie zaprasza się np na urodziny dziecka innych dzieci np koleżanek i kolegów, bo to za duże zamieszanie tyle dzieci do domu zaprosić, tylko się zaprasza dorosłych: ciocie, babcie. A dzieciak siedzi naburmuszony bo pośród 20 prezentów nie było tego co sobie wymarzył. W ogóle już nie liczą się już emocje, więzi itd. Postanowiłam sobie, że moje dziecko nie będzie takim materialistą. Mam nadzieję, że mi się uda :)

Zgadzam się z Tobą. Wielka przesada. A tak samo jest na Boże Narodzenie czy inne okazje typu urodziny. Przynajmniej u mnie w rodzinie. Nie zaprasza się np na urodziny dziecka innych dzieci np koleżanek i kolegów, bo to za duże zamieszanie tyle dzieci do domu zaprosić, tylko się zaprasza dorosłych: ciocie, babcie. A dzieciak siedzi naburmuszony bo pośród 20 prezentów nie było tego co sobie wymarzył. W ogóle już nie liczą się już emocje, więzi itd. Postanowiłam sobie, że moje dziecko nie będzie takim materialistą. Mam nadzieję, że mi się uda :)
uda się Bree na pewno
ja mam jedynaka i póki co nie jest materialistą
za rok ma komunię i wiecie co sobie wymarzył ... deskorolkę i nic innego i teraz przeżywa jak się będzie bawił z kuzynostwem w tej białej albie:-D też ma swoje jakieś tam marzenia żeby np. ten pistolet NERF ale wie że na razie ( w w przyszłości ) go nie dostanie

pamiętajcie kwestia tłumaczenia i rozmowy z dzieciakiem chociaż własciwie rodzice sami sobie psują dzieci kupując im za dużo zabawek a dzieci i tak się nimi nie bawią:)

u mnie pojawił się śluzik:):):) więc będziemy działać
Betusia taj jak napisałaś że co 2 dni - koleżanka co teraz zaszła to przy pomocy ginka i monitoringu udało jej się wpasować w płodne bo było to tylko 12 godzin widziecie co każda to inny przypadek:eek:
mama zakupy piękne:) i ogród też:)

rurka czy twój kotek to albinos???

cześć raz jeszcze...za 1,5 h smigamy do znajomych ,ale mam jeszcze chwilę.

Wikula- ja własnie mam teraz plamienie...nie wiem co to jest ,ale w 3d.c. kończy mi się @ a 7 d.c. ZAWSZE mam chwilowe plamienie-taka żywa krew ,ale jednorazowo poleci i spokój...nie wiem co to może być???
w każdym razie mam 7d.c. i tylko czekałam kiedy bedzie i własnie byłam w wc...

dziewczyny kochane dzieki za komplementy związane z ogrodem:zawstydzona/y:;-)
staram sie :)

Betusia,Rurka,Lopop,Bree Witajcie kochane bo z Wami sie jeszcze nie witałam:)

biore się za obiad.

ja też uważam, że na komunie nie powinno się szaleć z prezentami, ale żeby kupić fają książkę czy zegarek to trzeba te 200-300 zł wydać, na pewno nic droższego, bo to paranoja jest

reklama
cześć raz jeszcze...za 1,5 h smigamy do znajomych ,ale mam jeszcze chwilę.

Wikula- ja własnie mam teraz plamienie...nie wiem co to jest ,ale w 3d.c. kończy mi się @ a 7 d.c. ZAWSZE mam chwilowe plamienie-taka żywa krew ,ale jednorazowo poleci i spokój...nie wiem co to może być???
w każdym razie mam 7d.c. i tylko czekałam kiedy bedzie i własnie byłam w wc...

dziewczyny kochane dzieki za komplementy związane z ogrodem:zawstydzona/y:;-)
staram sie :)

Betusia,Rurka,Lopop,Bree Witajcie kochane bo z Wami sie jeszcze nie witałam:)

biore się za obiad.

Czyli co u ciebie teraz owulka??? Tak szybko??
Czy o co chodzi z tym plamieniem??
Ja nigdy czegoś takiego nie miałam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry