Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rureczko śliczności Helenka przesyłam dla niej porcję mizianekCześć Dziewczyny
Podziwiałam wczoraj Wasze koty i postanowiłam się pochwalić moim
Oto moja Helena ;P
Zobacz załącznik 354064
Amalfi- ale ja tez jakas nerwowa chodzę...nie wiem może to podświadomość ,ze już tyle czasu walczymy i agresor mam włączony...
czasem nie moge sama ze soba wytrzymać ...
matko co z nami bedzie jak bedziemy menopauze przechodzić !!!!!!!!!!! nasze chłopy oszaleją ;0;0 !!
ja wykąpana,idę poczytac i spać.
do jutra-życzę Wam spokojnej nocki a działajacym owocnej -niech ~~~~o ~~~~o ~~~~o lecą do celu)szerokiej drogi chłopaki
)
papa babeczki![]()
mama super ogród. Mi się zawsze marzy ogródek ale niestety nawet balkonu nie mam. A uwielbiam rośliny. Niestety nawet w domu nie mam za wiele kwiatów - koty mi podgryzały i kilka razy się zatruły więc musiałam wynieść do mamy.
Przykro mi i powodu auta, wiem, ze to zawsze stres ogromny.Co wy spać nie możecie????
Ja wczoraj miałam dziwny dzień...zła jestem do tej pory...wyjeżdżając z kina przerysowałam auto, nie mam pojęcia jak to zrobiłam, wcześniej mi się takie rzeczy nie zdarzały...masakra, niby tyo tylko auto ale jakoś tak mi szkoda...
Ale dostałam zaproszenie na komunię, za tydzień, do chopaka i mam mega problem (to syn znajomej), co mam kupić??? Kurcze nie znam się na tym całkowicie... POMÓŻCIE!!! PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
A i jeszcze, dzisiaj wedłufg moich obliczeń mam 6d fazy lutealnej, a temkpa mi spadła z 36,9 na 36,7...kurcze nic już nie rozumiem, pokręcony mam ten cykl na całego...
Cześćjak Wam dzień mija??
Ja jestem ogromną przeciwniczką jakichkolwiek prezentów komunijnych. Dziecko zamiast przeżywać emocje i radość z Komunii to tylko czeka i liczy na prezenty. Moi znajomi idą na komunię i kupują laptopa bo dzieciak sobie wymyślił, że chce. Popularne też są rowery, telefony komórkowe, PS3...
Za moich czasów dostawało się skromne pamiątki, drobną biżuterię, czasami zegarek ale to co się teraz wyprawia to dla mnie szok!
uda się Bree na pewnoZgadzam się z Tobą. Wielka przesada. A tak samo jest na Boże Narodzenie czy inne okazje typu urodziny. Przynajmniej u mnie w rodzinie. Nie zaprasza się np na urodziny dziecka innych dzieci np koleżanek i kolegów, bo to za duże zamieszanie tyle dzieci do domu zaprosić, tylko się zaprasza dorosłych: ciocie, babcie. A dzieciak siedzi naburmuszony bo pośród 20 prezentów nie było tego co sobie wymarzył. W ogóle już nie liczą się już emocje, więzi itd. Postanowiłam sobie, że moje dziecko nie będzie takim materialistą. Mam nadzieję, że mi się uda![]()
też ma swoje jakieś tam marzenia żeby np. ten pistolet NERF ale wie że na razie ( w w przyszłości ) go nie dostanie
;-)cześć raz jeszcze...za 1,5 h smigamy do znajomych ,ale mam jeszcze chwilę.
Wikula- ja własnie mam teraz plamienie...nie wiem co to jest ,ale w 3d.c. kończy mi się @ a 7 d.c. ZAWSZE mam chwilowe plamienie-taka żywa krew ,ale jednorazowo poleci i spokój...nie wiem co to może być???
w każdym razie mam 7d.c. i tylko czekałam kiedy bedzie i własnie byłam w wc...
dziewczyny kochane dzieki za komplementy związane z ogrodem;-)
staram sie
Betusia,Rurka,Lopop,Bree Witajcie kochane bo z Wami sie jeszcze nie witałam
biore się za obiad.