reklama

Staraczki Weteranki...

Hej
My wczoraj imprezowo spędziliśmy dzień, bo były mojej mamy 50 urodziny. Objadłam się jak świnia, aż wstyd. Był na tej imprezie mojej mamy brat, którego średnio lubię, bo zawsze musi być w centrum uwagi i jest szczery do bólu. Zachowuje się jak "wodzirej" i myśli, że wszystko wie najlepiej. W dodatku wprosił się do nas za 2 tygodnie, bo jeszcze u nas nie był w mieszkaniu :baffled: Nie mam ochoty go gościć, bo jak już przyjedzie to siedzi do nocy. Aż nie mogłam zasnąć przez to wczoraj, nie chce mi się przygotowywać imprezy specjalnie dla niego, zwłaszcza, że następnego dnia idziemy na komunię na 8.30...No wnerwiłam się :angry:
mama, witaj kochana!
palemko, jak czytam te Twoje "przygody" ze służbą zdrowia, to się nóż w kieszeni otwiera!:no:aż się nie chce komentowac tego. Życzę Ci, żebyś się uporała z tym wszystkim szybciutko.

U mnie w końcu porządny śluzik się pojawił, dziś 16 dc. :-)

reklama
nagapalma Ty biedniutka jestes z tymi jelitami, nie dosc ze walczymy o dzidzie, to Ty jeszcze dodatkowo o zdrowie
mama super ze tempka w znajomym Ci miejscu jest heheh i dajcie zdjecia tych Waszych ogrodow dziewczyny, chetnie poogladam. Jak mieszkalam w Polsce to uprawialam ogrodek na balkonie hehhe i taki kawalek pod blokiem. A tu przez jakis krotki czas mieszkalam w domku i tam tez wysiewalam kwiaty ale mialam tylko w doniczkach, uwielbiam kwiaty. Marze o domku z duuuuuzym ogrodem
o kahaka nie cierpie takich wodzirejow imprezowych, masakra jakas.

Ostatnia edycja:
3.jpg2.jpg5.jpg1.jpg4.jpg6.jpg7.jpg

mama piekne jeju jak zazdroszcze, jak ja bym juz chciala miec swoj dom a nie mieszkac na obczyznie w wynajetych do ktorych nic sie nie kupuje, bo szkoda, nie maluje sie ich trezba czekac az nam pomaluja itd :-(

mama, ogródek cudo! Ja mogę o takim tylko marzyć, może za 100 lat jak się pobudujemy to też taki będę mieć. Teraz mieszkamy w bloku, więc ogród pozostaje w sferze marzeń.

jestem ,mąż wstawił foty :))

Palemka- to pierwsze foto to tuja konic:tak:taka choineczka-sliczne są,mają zielone przyrosty i żółte-ja oczywiście mam i takie i takie:tak::-D
fyrtelki są widoczne:tak:czyli takie półkola;-)gdzie są roślinki-taki ni to skalniak ,ale bez kamieni za to z korą...2 fotki tych pużących się nisko roślinek,moje ulubione drzewko z tymi rózowymi listkami:tak:mam takie 2:-)
no i tarsa-dzis Tom tylko poukładał tą kostkę a jutro bedzie wykopywał rowek ,zalewał cementem i wkładał kostkę ,potem włóknina i kora:tak:

Amalfi- dziękuje kochana:tak::tak:nasz działaka nie jest duża bo 400 m ,ale na starczy:-pciesze sie z tego co mam ,choc oczywiście chciałabym wiekszą działke:tak:

Kahaka- no to niefajnie,ze sie brat męża wprosił-nie lubie tego typu ludzi:no:
podaję pyszną kawę na lepszy humor:tak:

Kahaka- dzieki:)) ja wkładam w ogród i serce i masę kasy-wolę sobie spodni nie kupić a dosadzić 3 roslinki :)) taki świrusek ze mnie...ale jak usiąde pod bzem z herbatą to nie ma większej nagrody:)

no i supcio ,ze sie sluzik pojawił-&&&&&&&&&&&&& :):)))

Ostatnia edycja:
mama- piękny Twój ogród, ja jestem miłośniczką ogrodu roślin i wszystkiego co zielone i kolorowe :D Mam to szczęście że mamy swój dom i wielką działkę, jako że Wszystko co mamy na Naszym 3500m2 to praca dwuletnia to wierzę że za dwa lata całe otoczenie Naszego domku będzie bajeczne :D Zawsze mieszkałam na wsi i zawsze z wielką przestrzenią tak samo miał mój mężuś więc wyjścia innego nie było jak zbudować i założyć swój kąt na ziemi i tez koniecznie na wsi :D życia w mieście po prostu sobie nie wyobrażam.

Trzymam kciuki za owocne starania, mnie piersi pobolewają i jajnik ciagnie okres się zbliża wielkimi krokami...

Kahaka- tak czy tak nie fajnie,ze sie tak wprosił i potem trzeba skakac koło niego...
mam nadzieje,ze jakos dasz radę ..

a Ty mierzysz tempke albo robisz testy owu??? czujesz ,ze owu sie zbliża..?

Amalfi no ciesze sie ,ze tempka jest taka jaką znam z I fazy cyklu:)) jestem w domu :)))a jam owu między 11 a 14 d.c. więc juz niedługo zaczynamy:)

reklama
malpajaja, dzień dobry!:tak:
mama, tak mierzę temperaturę i obserwuję śluz. Jajnik lewy mnie kłuje już parę dni. Od wczoraj tempka poszła w dół, pewnie na owu :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry