reklama

Staraczki Weteranki...

Bree, ucz się, ucz! A Ty mierzysz temperaturę? Część z nas to ma swoje konta na 28 dni ;-)

No właśnie nie mierzę. Mierzyłam ale kilka cykli temu odpuściłam. Nakręcałam się za bardzo i postanowiłam trochę wyluzować. Notatki i interpretację robiłam u siebie na kompie. Próbowałam na 28 dni ale jakoś nie szło mi. Zniechęciłam się ilością informacji, które trzeba wpisywać żeby to miało sens ;)

reklama
Bree, a mnie się bardzo 28 dni podoba, zawsze dziewczyny podpowiedzą, doradzą. A wszystkiego nie trzeba wpisywać. ja np zapisuję tylko temp i śluz, szyjki nie badam, bo nie umiem. No i wpisuję np. bóle brzucha itp...

Bree, a mnie się bardzo 28 dni podoba, zawsze dziewczyny podpowiedzą, doradzą. A wszystkiego nie trzeba wpisywać. ja np zapisuję tylko temp i śluz, szyjki nie badam, bo nie umiem. No i wpisuję np. bóle brzucha itp...

Kahaka a możesz podać link do swojego kont ana 28 dni? Popatrzyłabym sobie... Oczywiście jeśli możesz i chcesz :)

mama śluz płodny może być podbarwiony krwią w okresie okołoowulacyjnym tylko pytanie czy Twoja krew to jeszcze pozostałości miesiączki, czy już owu. Mi się wydaje, że @. Wyczytałam, że śluz płodny może występować czasem łącznie z wydzieliną @. To znaczy, ze masz dużo estrogenów.

Ostatnia edycja:
oj mama, obyś miała rację! Przykład wikuli jednak pokazuje, że po skoku tez trzeba się seksić...
oj tak!
U mnie w obecnym cyklu skok wcale nie oznaczał pęknięcia pęcherzyka...
ale ja ten cykl w ogóle mam jakiś dziwny...

Kahaka a możesz podać link do swojego kont ana 28 dni? Popatrzyłabym sobie... Oczywiście jeśli możesz i chcesz :)
jak masz chęć to możesz do mnie zajrzeć, link do mojego konta jest w mojej sygnaturce:)
Ja u siebie nie zapisuję wszystkiego, głównie tempkę, ale zawsze mi dziewczyny coś podpowiedzą itd:)

oj tak!
U mnie w obecnym cyklu skok wcale nie oznaczał pęknięcia pęcherzyka...
ale ja ten cykl w ogóle mam jakiś dziwny...

jak masz chęć to możesz do mnie zajrzeć, link do mojego konta jest w mojej sygnaturce:)
Ja u siebie nie zapisuję wszystkiego, głównie tempkę, ale zawsze mi dziewczyny coś podpowiedzą itd:)

Bree, nie wiem czy umiem wstawić link do 28 dni. Jeśli mi się nie udało, to szukaj mnie pod nickiem pietruszeczka
pietruszeczka - wykres na 28dni.pl

Dzięki dziewczyny. Już oglądam :)

Pooglądałam :))
Może się zbiorę w sobie i od nowego cyklu też poobserwuję rzetelnie :)

Ostatnia edycja:
hej :-)

kolacja zjedzona, mama moja wpadła na kawkę o 18 , ale małżyk włączył film i tak się wciągneła, ze została do konca, a ja w tym czasie kolacje ogromniasta zrobiłam i "wtranżoliliśmy" wszystko :) teraz T. leży na kanapie i gra w fife, a ja tradycyjnie na BB ;-)
mama, bree , kahaka , wikula - kurde ja to dupa blada jestem, nic nie mierze, dwa razy może trzy próbowałam, ale po paru dniach zapominałam ... niestety zamot jestem i sie nie nadaje do żadych obliczeń , moja systematycznosc kuleje ... bardzooo ... ale za to dzięki temu, ostatnio bzzzzykamy się kiedy mamy ochote, a nie .... ;-):-):-D

coś balbinka nie zagląda

Palemka- powitac wieczornie:))
no to Ci mamę wciągnęło w film :)) a Ty nie próżnujesz tylko wcinasz:):)))))))!!
jedz na zdrowie chudzinko nasza:)

faktycznie coś Balbinka i Lilith i Maćku ostatnio nie wlatują;(

Kahaka- pewnie ,trzeba jeszcze podziałac po skoku-ja też mam taki zamiar w tym cyklu:))))

Wikula- a miałaś moniotoring i wiesz,ze pęchol nie pękł mimo,ze był skok??

reklama
Palemka witaj wieczornie :)

Dziewczynki looknijcie tu

WOOMB

Wynika z tego, że po szczycie jeszcze 3 dni warto się stykać końcówkami ;)
U mnie szczytu jeszcze nie było bo mokro (mam nadzieję, ze dobrze to ogarniam)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry