reklama

Staraczki Weteranki...

Hej kobietki,

rzadko się udzielam, ale podczytuję pełną parą :) Widziałam tam wcześniej śliczne kociaki i fajne zakątki z ogródka mamy, super. Mam kota z forum miau, fantastyczne osoby tam siedzą, a chciałam dorosłe

Co do tematów starankowych, troszkę intensywniej niż zwykle poserduszkowaliśmy i co ma być to będzie;-)

Miałam teraz 3 dni wolnego, więc trzymałam się trochę z dala od kompa. W tym tygodniu poranna zmiana, więc się zobaczy.

Pozdrawiam o poranku :)

reklama
Dzień dobry!
Lecę zaraz do pracy, a po pracy może mi się uda dostać do okulisty w końcu.
Iza, fajnie, że wpadłaś. Zaglądaj częściej:tak:
wikula, pewnie, że w tym miesiącu nie przyjdzie!

Ja dzis liczyłam na skok, ale dalej temperatura nisko :crazy:
Po weekendowym obżarstwie mam prawie kilogram na plusie, więc w tym tygodniu oszczędzam na jedzeniu....
Miłego dnia kobietki!

witajcie kochane-nowy tydzien czas zacząć:tak:

Wikula- :szok::szok:w szoku jestem...dopiero 5 dni po soku pękł Ci pęchol-no wiecie co....i jak tu trafić z działaniem..
ja w tym cyklu "postanowiłam" przymilać sie do męża jeszcze 2 razy po skoku:-pmam nadzieje,ze nie bedzie uciekał:-D:-D

Amalfi- ale sie uśmiałam z Twojego posta:-Djesteśmy wybzykane na wszystkie strony:-D:-D:rofl2::-Djak sobie przypomne nasze ostatnie pozycje to faktycznie masz rację:tak::-D:szok:

Palemka- to lec do rodzinnego,niech daje skierowanie i działaj w temacie:)) ;-)
niech szukaja przyczyny-byle skutecznie ;-)

Kahaka- leć do pracy-miłego dnia i &&&&&&&&&&&& za przyjecie do okulisty:tak:
no i co z tym skokiem:sorry:trzeba mieć nadzieje ,ze jutro bedzie:tak:
u mnie dziś 8d.c. i tempka nadak 36,4:tak:

Iza- miłego dnia i wlatuj częściej:-)
no i kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& całą masę zaciskam skoro intensywne działania były:rofl2::rofl2:

Bree- ciesz sie ,ze na tym wątku znalazłaś wsparcie:tak::*

u nas dzis słonko ,ale wieje...mam nadzieje,ze choc dzis bedzie w miare bo zapowiadaja na najblizsze 3 dni deszcz..póki co niebo pogodne ,wiec może przejdzie bokiem:-p

ja zjadłam jajecznice na maśle i kończę kawkę..
zaraz czas sie brac za pożądki:tak:

reszta weteranek do tablicy :):)):tak:;-)

Hej próba z suwaczkiem;) Jestem już po iui. teraz czekamy. mam nadzieję że się nie nakręcę za bardzo w ciągu tych dwóch tygodni. Pilnujcie mnie proszę. przeczytam co u was i napiszę więcej później.

Tymonka- kochana-milion &&&&& dla Ciebie,zeby ta IUI była owocna i żeby Niunia u Ciebie zakiełkowała!!!
wszystkie tu bedziemy && zaciskać -a suwaczek piekny!!

no i Ty sie nie bój -bedziemy Cie wspierać i razem przejdziemy czas oczekiwania na II krechy :):):)))

cześć dziewczynki :-) nic się do Was nie odzywam, ale podglądam Was co dzień :) trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, żeby w końcu były 2 kreski, ja siedzę i się nudzę, muszę się za naukę wziąć, ale mi się nie chce, mam w tym tygodniu 4 kolosy :( już się zaczynam ich bać jak zwykle, tyle lat studiuję i jeszcze nie przywykłam...

Cześć. Witam porankowo :-)

Tymonka - zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :) Jasne, że będziemy Cię wspierać.
Wikula - jasne, że @ nie przyjdzie! Dobre podejście!! Tak trzymać!!!
Iza78 Witaj, kociarko. Ja też kiedyś zaglądałam na miau. Kopalnia wiedzy :)
Kahaka, mama, amalfi, palemka - witajcie. My też będziemy serduszkowac ile wlezie (;-)) A co, próby co dwa dni narazie bezowocne więc spróbujemy zmiany taktyki. U mnie już dziś chyba sucho więc jeszcze trzy dni intensywnie będzie i zobaczymy :)
Na rozluźnienie i endo będzie wieczorna lampka czerwonego winka :)

ps. Wczoraj natknęłam się na opinię, że jednak codzienne współżycie nie zaszkodzi plemniczkom. Z resztą zobaczcie:

Lekarz Maja Sidor

Witam serdecznie,

badania wykazały, że codzienne uprawianie seksu w tygodniu poprzedzającym jajeczkowanie poprawia jakość plemników, zmniejszając rozmiary uszkodzeń w ich DNA. Może to wprawdzie zmniejszyć ilość plemników, ale są one wówczas lepszej jakości. Zatem nie ma powodów, aby rezygnować z częstego współżycia.

ale jednocześnie znalazłam również taką wypowiedź na forum 28 dni. Brzmi sensownie:

Pamietajcie, że plemniki też muszą nieco odpocząc w kryptach szyjki macicy, odżywić sie, zostac "przebrane" itp. Nie jest więc konieczne, by współżycie było dokładnie w momencie jajeczkowania czy w ciągu 6 godzin przed! Wystarczy, by współżycie było w okresie płodnym a dokładniej gdy śluz jest przezroczysty, wodnisty, ślizki, mokry, przypominajacy białko kurzego jaja. Plemniki poczekają w kryptach szyjki na owulację. Tuż przed owulacją zostana wyrzucone z krypt szyjki i rozpoczna wyscig do komórki jajowej!!
Paweł

Dziewuchy!! Wy nie czytajcie nas tylko, ale piszcie tez cos, chocby pol posta! My nie wiemy ze nas czytacie, wiec cos napiszcie, please
tymonka Trzymam kciuki, czasem udaje sie za pierwszym , napisalam czasem celowo, zebys sie nie nakrecala za bardzo, bo wtedy bardziej boli, a jak sie nie nakrecisz, nie tak bardzo za boli.

Ja sie maluje, dzis na rano a jutro weekend:-D

reklama
cześć :) jadę zaraz do tego gdańska, czekam tylko aż mama wróci bo nie chce tam być sama... jestem bojowa nastawiona i bez konkretów nie mam zamiaru wyjść! Najpierw recepty, i koniecznie chcę wiedzieć co ona myśli o IVF w moim przypadku:)
trzymajcie kciuki, cmok :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry