mama - jestem przed @ i zawsze tak mam, ze wcinam jak szalona, a że żołądek nie boli na maxa, to wpieprzam jak szalona , tylko waga ani grama w górę nie chce skoczyć, T. się śmieje, że mam tasiemca, bo jem więcej od niego ( i to jest prawda ) , a on wazy 35 kg wiecej ode mnie .... mama mnie pociesza , że ona przytyła po 40 tce , ale mi to wcale do śmiechu nie jest :-( chciałąbym miec trochę ciałka, a nie taki wieszak ;-)
no maćku i lilith tez nie ma ... kurde bele, wogóle dziewczyny trzeba więcej słońca na ten nasz wątek wprowadzić, bo coś mam wrażenie, że jakoś smutno tu trochę ;-)
breee - stykać końcówkami - buaaaaaaaaahahahahahhahaha, no to sikam ze śmiechu, dobre !!!
no maćku i lilith tez nie ma ... kurde bele, wogóle dziewczyny trzeba więcej słońca na ten nasz wątek wprowadzić, bo coś mam wrażenie, że jakoś smutno tu trochę ;-)
breee - stykać końcówkami - buaaaaaaaaahahahahahhahaha, no to sikam ze śmiechu, dobre !!!

a co do sluzu, to nie wiedzalam, ze jak suchosza to jeszcze plodne moga byc, cóz ciagle czegos sie uczymy
.