reklama

Staraczki Weteranki...

witajcie :******

u mni krótko: badania zrobione czekamy na wyniki :) bylam na chwilke w tym pokoju do badan powiem ze niezly ale maz byl sam ... po co mu tyle stresów ;) myslalam ze bede dlugo siedziec a tu nawet sprawnie mu poszlo :) mieli nawet tv z filmikami :)

wiec nawiazujac do filmow jak mnei w domu nie ma to mi to ok a ze w domu jestem to nie ma kiedy ;)
my temeperament mamy raczej duzy

mamus wyniki Twoje ok , tez czytalam o tym stosunku 1:1 ale jak dla mnie najwazniejsze ze sa w normie, a przede wszystkim ze gon tak powiedzial :) i ta wypowiedz na bocianie

co do Main Coona to piekna kicia, fajna bo wieksza niz inne kotki :)

ciekawe jak iui tymonki???

juz mi sie poplatalo co mam komu odpisac , bo piszecie jak szalone

chialam zaprosic juz na dzisiejszy tradycyjny serniczek upieczony wczoraj ale bez bakalii bo srednio je lubie w ciescie ;)
wyszedl nawet niezly ale w tym samym czasie co go robilam to rozmawialam z moja babunia i chyba zapomnialam dodac do masy serowej cukru sypnelam mniej niz bylo wobec czego nie jest bardzo slodki ....
poczytam co tam pisalyscie ...

i chyba sobie zaraz piffffko otworzę :)

szuszu przesliczny :)

reklama
och dziewczyny was nadrobić to szok ... zasuwacie tylko stron przybywa:)
Betusia super wyniki:)
:baffled: chciałam tyle napisać i zapomniałam
mam taką sklerozę ostatnio że szok :shocked2: chyba po tej 30stce sie starzeję
pozdrawiam

p.s. sikająca świnka rozbawiła mnie:)

zapraszam do mnie na dorsza pieczonego w ziołach prowansalskich a do Ciebie Betusia wpadnę na serniczek uhmmm uwielbiam
ja z synem robiłam dzisiaj ciasteczka kukurydziane
a jutro z musli :)

piękny kocur mój jest czarno biały:) i tez o takim kolorze mamy psa a rybki w akwarium są kolorowe inaczej:) wczoraj padł glonojad wiecie jak mój syn rozpaczał chyba za bardzo przywiązuje się do zwierząt a potem jest płacz

Ostatnia edycja:
Widzę, że temat zwierzaków :-)
szuszu śliczny kociak!
Ja od kiedy mam prosiaka, to jestem wielką miłośniczką zwierzów wszelakich :-D mój świnurek to wbrew pozorom bardzo inteligentne zwierzątko. Jak tylko wstajemy prosi o żarcie, noce spędza pod naszym łóżkiem lub za nim, jak się go głaszcze to rozkłada się jak pies. Gdy słyszy domofon (gdy któreś z nas wraca do domu) od razu ustawia się w rogu klatki i szykuje się do żebrania o cykorię:-D
Pochwalę się nim, a co (wiem, że już zdjęcie jedno wstawiałam)
bZsMymKafG5094g8JB.jpg
E4qONo3m1vjWhB86GB.jpg
kJ46Qy9eKa8CLGeenB.jpg
Na tym ostatnim zdjęciu to jeszcze maluszkiem był, teraz juz 1 kg waży obżartuch.

Widzę, że temat zwierzaków :-)
szuszu śliczny kociak!
Ja od kiedy mam prosiaka, to jestem wielką miłośniczką zwierzów wszelakich :-D mój świnurek to wbrew pozorom bardzo inteligentne zwierzątko. Jak tylko wstajemy prosi o żarcie, noce spędza pod naszym łóżkiem lub za nim, jak się go głaszcze to rozkłada się jak pies. Gdy słyszy domofon (gdy któreś z nas wraca do domu) od razu ustawia się w rogu klatki i szykuje się do żebrania o cykorię:-D
Pochwalę się nim, a co (wiem, że już zdjęcie jedno wstawiałam)
Zobacz załącznik 353855
Zobacz załącznik 353857
Zobacz załącznik 353858
Na tym ostatnim zdjęciu to jeszcze maluszkiem był, teraz juz 1 kg waży obżartuch.
naprawdę piękny
mój syn tez chce jeszcze do kolekcji chomika lub węża zbożowego:szok: ale jak usłyszał że węża karmi się myszami żywymi to zrezygnował:-D

Szuszu- sliczny rudzielec :))):tak:

Lopop- powitac ;-)musisz częsciej wlatywac :tak::-)

Betusia- cieszę sie ,ze mężowi sprawie poszło,mój też szybko dał rade a ja paznokcie obgryzałam ..ale spoko poradził sobie-teraz &&&&&&&&&&&& za wyniki:tak:

ja własnie połknęłam Omegę3-niech endo rosnie mięsiste:tak:

Kahaka a wcześniej miałam z firmy Olimp 1000mg:tak: i wtedy brałam 1 bo tak było napisane na opakowaniu:tak:

mama, ja mam firmy Naturell i będę brać tak jak mówisz 2x2.
Betusia, gratulacje dla męża :-D mój też sobie szybko poradził, a bałam się, że będzie się męczył hehe.

A jeszcze mam pytanie:ile tabletek Salfazinu biorą Wasi ukochani (o ile biorą oczywiście)? Czy 1 tabl wystarczy?

Lopop - wrzuć przepis na ciasteczka z musli:)

szuszu - śliczny kocur, a jaki dostojne:0
wedle życzenia:)

35 dag musli
15 dag błyskawicznych płatków owsianych
20 dag cukru
15 dag masła lub margaryny
2 jajka
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
ok. 10 kropli olejku migdałowego
po 1-2 łyżki wiórków kokosowych, mielonych orzechów i rodzynek

Do miski wsypujemy sypkie składniki: musli, płatki owsiane, cukier, proszek do pieczenia, a także bakalie i wiórki. Wbijamy jajka i wlewamy olejek. Dodajemy miękkie masło. Zagniatamy elastyczne ciasto.
Formujemy nieduże, podłużne lub okrągłe ciasta. Lekko spłaszczamy. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, zachowując 1cm odstępy. Pieczemy na jasnożółty kolor w piekarniku rozgrzanym do temperatury 160 stopni - z zewnątrz powinny być rumiane, a w środku miękkie. Studzimy
CZASEM zależy od masła gdy nie chce się kleić to dodać troszkę więcej tłuszczu i od nowa zagnieść:)
SMACZNEGO!!!! Ciastka trzymać w zamkniętym pudełku:)

Kahaka- mój mąż bierze 1 salfazinu,1 wit C ,1 folik i brał jeszcze l-karnityne ale sie skończyła a dzis zapomniałam kupić ;/
to co Tom bierze to na lepszą ruchliwość bo troche była zaburzona..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry