reklama

Staraczki Weteranki...

szuszu, fajnie, że do nas zajrzałaś! Ja do was też czasem wpadam i podczytuję ;-) buziaki dla Ciebie i wszystkich sierpnióweczek!
Bree, oj ja też się uzależniłam! Pierwsze co robię rano to wchodzę na bb :-D
LILITH, podziwiam, że Ci się chce ćwiczyć! Ja już wolę głodówkę od ćwiczeń hehe. Moja mama ma Orbiteka i on pokazuje ile kalorii się spaliło, dziś chwilkę pojeździłam i pokazał mi aż 8 kcal :angry: nie, nie, dziękuję hehe. Godzina prasowania to tylko 80 kcal, masakra.

reklama
Do później Mama ;)

Kahaka, chce czy nie chcę muszę.. mój kupił mi legmastera.. bo mi się wymarzył a to przecież tylko 60 sekund, tylko ćwiczę kilka razy dziennie a nie jak mówią, że 2 razy. No i do tego inne ćwiczenia za dnia na nogi.
Wieczorkiem dopiero a6w. A z rańca na dużym stepperku, pewnie pamiętasz bo kiedyś o nim pisałam.

Kiedy widzę rezultaty diety i ćwiczeń to naprawdę mnie to motywuję. I już nie chodzi o wagę, bo to tylko waga.. ale jak kondycja się zmienia i wygląd. Pamiętam na poprzedniej dietce ważyłam mniej o kg na końcówce a wyglądałam w dolnych partiach dużo dużo gorzej. Tak więc myślę, że to już nie o te kg chodzi a ćwiczenia, bez nich ani rusz z moim problemem :)

Mój chrześniak (1;10) w szpitalu :-( ma rotawirusa i się odwodnił bidny i jest pod kroplówką :-(

LILITH, ja jestem zbyt leniwa na ćwiczenia, ech. Daj mi trochę swojego entuzjazmu i zapału ;-)

Kahaka przykro mi.. :( Mam nadzieję, że szybko mu pomogą i będzie mógł iść do domu. A rodzice siedzą z nim??

Nie wiem co to to w nawiasach :baffled:

LILITH, to wiek :tak: rok i 10 m-cy...Pewnie siedzą z nim, bo to maluch przecież. Ale maja drugie dziecko malutkie (6 m-cy) w domu, to pewnie się zmieniają.

piszecie jak szalone...

Lilith - mój kocur jest bardziej przyjazny niż kotka, nie sika nigdzie nie jest złośliwy, taki przytulasek z niego:) Tylko kocura trzeba w porę wysterylizować, żeby nie zaczął znaczyć terenu, bo to jest smród nie do zniesienia...
Ale kotkę może potem rozmnażać i mieć z tego dodatkowe pieniądze...
Zawsze są + i - ale ja jestem za kocurkiem:)

Kahaka, no to nieciekawie. Judyta miała jakieś bakterię jak mała była, nie miała nawet pół roku, o mało się nie odwodniła właśnie ;/ Robili jej badania w sanepidzie.. stracha miałam strasznego. Zdrówka życzę więc dla maluszka.

Dziękuję Wikula :)
U nas pewnie trochę to jeszcze potrwa nim kupimy bo nie wiem co właściciel na to, zgodzi się pewnie ale jak hałasów nie będzie :D No i kaskę trza uzbierać bo to jednak nie mały wydatek ..

mama, jesteś? Mam pytanie odnośnie Omega-3. Kupiłam dziś, dawka 500 mg. Jakie Ty masz? Ile kapsułek dziennie bierzesz? W ulotce napisali 2-5 dziennie i nie wiem czy 2 czy 5 :confused:

kAHAKA- JA DO TEJ PORY BRAŁAM 1 kapsułkę ale miałam inny a teraz chyba mam ten co Ty bo tez mam tak napisane odnośnie brania od 2 do 4 po posiłku..
ja myślę ,ze jak ma nam pomóc to bede brała 2 po sniadaniu i 2 po kolacji...
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za siostrzeńca!!

Ja się wywoskowała..nogi i bikini..
zaraz robie kolację..

Kahaka- ja mam z Polfy Łódz takie w białym kartoniku prostokątnym:)z dodatkiem granatu:))

Wikula- no produkcja jest :))

Palemka a Ty gdzie kochana ???

reklama
LILITH, a to mój kocur:-)
To ostatnie zdjęcie jak był malutki.

Załączniki

• DSC03340.jpg
    DSC03340.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC03337.jpg
    DSC03337.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 37