reklama

Staraczki Weteranki...

och dziewczyny was nadrobić to szok ... zasuwacie tylko stron przybywa:)
Betusia super wyniki:)
:baffled: chciałam tyle napisać i zapomniałam
mam taką sklerozę ostatnio że szok :shocked2: chyba po tej 30stce sie starzeję
pozdrawiam

p.s. sikająca świnka rozbawiła mnie:)

zapraszam do mnie na dorsza pieczonego w ziołach prowansalskich a do Ciebie Betusia wpadnę na serniczek uhmmm uwielbiam
ja z synem robiłam dzisiaj ciasteczka kukurydziane
a jutro z musli :)

piękny kocur mój jest czarno biały:) i tez o takim kolorze mamy psa a rybki w akwarium są kolorowe inaczej:) wczoraj padł glonojad wiecie jak mój syn rozpaczał chyba za bardzo przywiązuje się do zwierząt a potem jest płacz
lopciu ja tez mam problemy z pamiecia odkad 30 skonczylami zakrecona jestem jak 100 sloików ;)
a ja jako zodiakalna rybka na rybkę z chęcia ogromną się wprosze i na ciacha rowniez a potem jak to maus mowi dooopka rosnie u mnie koniec @ wiec jutro smigam na basenik :)))))
Widzę, że temat zwierzaków :-)
szuszu śliczny kociak!
Ja od kiedy mam prosiaka, to jestem wielką miłośniczką zwierzów wszelakich :-D mój świnurek to wbrew pozorom bardzo inteligentne zwierzątko. Jak tylko wstajemy prosi o żarcie, noce spędza pod naszym łóżkiem lub za nim, jak się go głaszcze to rozkłada się jak pies. Gdy słyszy domofon (gdy któreś z nas wraca do domu) od razu ustawia się w rogu klatki i szykuje się do żebrania o cykorię:-D
Pochwalę się nim, a co (wiem, że już zdjęcie jedno wstawiałam)
Zobacz załącznik 353855
Zobacz załącznik 353857
Zobacz załącznik 353858
Na tym ostatnim zdjęciu to jeszcze maluszkiem był, teraz juz 1 kg waży obżartuch.
cudny :))))
Szuszu- sliczny rudzielec :))):tak:

Lopop- powitac ;-)musisz częsciej wlatywac :tak::-)

Betusia- cieszę sie ,ze mężowi sprawie poszło,mój też szybko dał rade a ja paznokcie obgryzałam ..ale spoko poradził sobie-teraz &&&&&&&&&&&& za wyniki:tak:

ja własnie połknęłam Omegę3-niech endo rosnie mięsiste:tak:

Kahaka a wcześniej miałam z firmy Olimp 1000mg:tak: i wtedy brałam 1 bo tak było napisane na opakowaniu:tak:
ja biore Biomarine jak juz pisalam od zeszlego roku od wrzesnia bralam przed i po operacji i nawet chorobska mnie ominely a jak miesiac temu przerwalam to 2 tyg temu dostalam takiego przeziebienia wiec wrocilam do nich znow...
pewno neich rosnie miesiste i przyjmoje dzieciaczka :)))))
co do badan to naszykowalam sie ze poczytam gazetki i w polowie drugiej patrzę a moj wychodzi z lekkim rumiencem :))))
mama, ja mam firmy Naturell i będę brać tak jak mówisz 2x2.
Betusia, gratulacje dla męża :-D mój też sobie szybko poradził, a bałam się, że będzie się męczył hehe.

A jeszcze mam pytanie:ile tabletek Salfazinu biorą Wasi ukochani (o ile biorą oczywiście)? Czy 1 tabl wystarczy?
moj bierze 1 tabletkę wieczorem

i jeszcze pije ze mna ziola o. sroki nr 3 ale o tym juz Wam pisalam ciekawe co z tego wyniknie...
teraz rozpoczyna sie czas staranek...

mamus a na co się bierze wit c tez na ruchliwość?

Ostatnia edycja:
reklama
Betusia- ja byłam w domu jak Tom był na badaniu-wiesz ..dzieci... :)
z Nim nie chciałam iśc do kliniki a nie było z kim zostawic..

kiedy macie wyniki-w poniedziałek??

Kahaka- slodziak mały:) ta Twoja świnka :)

To ja też się pochwalę-a co :D Zwłaszcza, że moje zdj pasuje nawet do wątku :D
Moja kotka [ta na dole oczywiście] wysterylizowana, ale lubi ten sport hehehe Nadal do niej panowie przychodzą...

a te drugie to już normalne :)

Załączniki

• IMG_1043.jpg
    IMG_1043.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 41
  • 13.jpg
    13.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Szuszu prześliczny !! :D Ile on waży ??

Kahaka ale Twoja świnka ma czadowy kolor :D Taki chyba rzadko spotykany, co? Tu jeszcze takiej nigdy nei widziałam..

Betusiu gratki dla męża :D

A u nas chyba dupa ze staranek bo się z moim porządnie pożarłam ;/

Hahaha Martusia świetne !! Ale się uśmiałam :D

Ja jutro wkleję moją potworzycę ;p

wpadaj Betusia :) jutro spalisz na basenie ale koniecznie ze sernikiem :) bo uwielbiam ciasta:)

:-( zmykam bo moi mężczyźni już przyszli
papatki do juterka:)

Lopop- papa do jutra:)

Martusia- aahahahahaha-sie usmiałam :))) świetna fota:)

Lilith- oj niefajnie,za akurat teraz kłótnia ...;/
nie złośc się -

czyli mówisz ,ze dzis ...może sie jeszcze pogodzicie..

Mama nie zauważyłam Twojej wypowiedzi :zawstydzona/y:
Ja się nie złoszczę, ani trochę.. tylko przykro mi się zrobiło.. a miałam przeczucie, że nie ma sensu się na dziś starać.. to jeszcze mi chłop dowalił, że ja ostatnio tylko śpiąca jestem :wściekła/y: niech spada na drzewo a nie humor mi psuję i nastawienie :-D jeszcze pouczać mnie będzie a sam jedno mówi a drugie robi :-p

Ja już chyba za stara by się przejmować pierdołami.. jeszcze z pół roku temu to i owszem ale nie teraz, więc wrażenia na mnie nie zrobił żadnego, tylko dał mi dużo do myślenia.. sama nie wiem, co mi chciał przekazać przez to? że do niczego jestem chyba. A raczej na pewno, więc pfff nie to nie.

Wikula, a kotka taka malutka czy tylko na zdjęciu tak wygląda??

reklama
Szuszu prześliczny !! :D Ile on waży ??

Kahaka ale Twoja świnka ma czadowy kolor :D Taki chyba rzadko spotykany, co? Tu jeszcze takiej nigdy nei widziałam..

Betusiu gratki dla męża :D

A u nas chyba dupa ze staranek bo się z moim porządnie pożarłam ;/

Hahaha Martusia świetne !! Ale się uśmiałam :D

Ja jutro wkleję moją potworzycę ;p

Na razie ok 8kg, ale koty tej rasy rosną do 3 rż, więc jeszcze 1,5 roku przed nami;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry