Betusia
Chcę być mamusią!!!!!
lopciu ja tez mam problemy z pamiecia odkad 30 skonczylami zakrecona jestem jak 100 sloikówoch dziewczyny was nadrobić to szok ... zasuwacie tylko stron przybywa
Betusia super wyniki
chciałam tyle napisać i zapomniałam
mam taką sklerozę ostatnio że szokchyba po tej 30stce sie starzeję
pozdrawiam
p.s. sikająca świnka rozbawiła mnie
zapraszam do mnie na dorsza pieczonego w ziołach prowansalskich a do Ciebie Betusia wpadnę na serniczek uhmmm uwielbiam
ja z synem robiłam dzisiaj ciasteczka kukurydziane
a jutro z musli
piękny kocur mój jest czarno białyi tez o takim kolorze mamy psa a rybki w akwarium są kolorowe inaczej
wczoraj padł glonojad wiecie jak mój syn rozpaczał chyba za bardzo przywiązuje się do zwierząt a potem jest płacz
a ja jako zodiakalna rybka na rybkę z chęcia ogromną się wprosze i na ciacha rowniez a potem jak to maus mowi dooopka rosnie u mnie koniec @ wiec jutro smigam na basenik
cudnyWidzę, że temat zwierzaków :-)
szuszu śliczny kociak!
Ja od kiedy mam prosiaka, to jestem wielką miłośniczką zwierzów wszelakichmój świnurek to wbrew pozorom bardzo inteligentne zwierzątko. Jak tylko wstajemy prosi o żarcie, noce spędza pod naszym łóżkiem lub za nim, jak się go głaszcze to rozkłada się jak pies. Gdy słyszy domofon (gdy któreś z nas wraca do domu) od razu ustawia się w rogu klatki i szykuje się do żebrania o cykorię
Pochwalę się nim, a co (wiem, że już zdjęcie jedno wstawiałam)
Zobacz załącznik 353855
Zobacz załącznik 353857
Zobacz załącznik 353858
Na tym ostatnim zdjęciu to jeszcze maluszkiem był, teraz juz 1 kg waży obżartuch.
ja biore Biomarine jak juz pisalam od zeszlego roku od wrzesnia bralam przed i po operacji i nawet chorobska mnie ominely a jak miesiac temu przerwalam to 2 tyg temu dostalam takiego przeziebienia wiec wrocilam do nich znow...Szuszu- sliczny rudzielec))
Lopop- powitac ;-)musisz częsciej wlatywac:-)
Betusia- cieszę sie ,ze mężowi sprawie poszło,mój też szybko dał rade a ja paznokcie obgryzałam ..ale spoko poradził sobie-teraz &&&&&&&&&&&& za wyniki
ja własnie połknęłam Omegę3-niech endo rosnie mięsiste
Kahaka a wcześniej miałam z firmy Olimp 1000mgi wtedy brałam 1 bo tak było napisane na opakowaniu
![]()
pewno neich rosnie miesiste i przyjmoje dzieciaczka
co do badan to naszykowalam sie ze poczytam gazetki i w polowie drugiej patrzę a moj wychodzi z lekkim rumiencem
moj bierze 1 tabletkę wieczoremmama, ja mam firmy Naturell i będę brać tak jak mówisz 2x2.
Betusia, gratulacje dla mężamój też sobie szybko poradził, a bałam się, że będzie się męczył hehe.
A jeszcze mam pytanie:ile tabletek Salfazinu biorą Wasi ukochani (o ile biorą oczywiście)? Czy 1 tabl wystarczy?
i jeszcze pije ze mna ziola o. sroki nr 3 ale o tym juz Wam pisalam ciekawe co z tego wyniknie...
teraz rozpoczyna sie czas staranek...
mamus a na co się bierze wit c tez na ruchliwość?
Ostatnia edycja:
chciałam tyle napisać i zapomniałam
chyba po tej 30stce sie starzeję
mój świnurek to wbrew pozorom bardzo inteligentne zwierzątko. Jak tylko wstajemy prosi o żarcie, noce spędza pod naszym łóżkiem lub za nim, jak się go głaszcze to rozkłada się jak pies. Gdy słyszy domofon (gdy któreś z nas wraca do domu) od razu ustawia się w rogu klatki i szykuje się do żebrania o cykorię

niech spada na drzewo a nie humor mi psuję i nastawienie