reklama

Staraczki Weteranki...

Właśnie, wikula, pewnie, że wybaczamy :-D wpadaj częściej!
mmm, czy ja wiem, ile kasy dać...Na pewno nie za dużo, bo mnie na przykład byłoby głupio, jakby ktoś dał dużo. Myślę, że 100-200 zł wystarczy. Ale może podpytaj rodziców, może potrzebują coś konkretnego?
Koralikowa, piwkujesz mówisz, ładnie, ładnie :-p
Kinga, jak tam rocznica minęła?
Corazon, czekamy...
Błonka, rodzisz???

reklama
Koralikowa po tamtej akcji już nie chodzę tam. Teraz mam ginka w klinice.
Tak więc...beta rośnie, pęcherzyk rośnie, ma ok10mm ale zarodka nie ma...doktor stwierdził po długim badaniu, że coś się pojawia chwilami i może to być tworzący się zarodek. Afkors kolejna wizyta w sobotę.
Jejuuu, nie mam już żył i pieniędzy:(
Dostałam recepty na Lutkę i kolejne zwolnienie na 2tygodnie.

corazon pewno zarodek sie pojawial i znikal bo jest malenki i uciekal gdzies w tej bance calej, u mnie tak bylo na poczatku. &&&&&&&&&&&&&&& czekamy na serdusio razem z Tobą :)

kahaka jak po takich ruchach dzis albo jutro nie urodze to ja juz odpadam.. bede lezec i czekac pierd... :-p:-D

Eee tam Błonka, ja już w cuda nie wierzę...2x w tygodniu mi powtarzają, że coś powinno być, na następnej na pewno będzie...i co? Nic...

Błonka no wlasnie moze polez i zocha ywjdzie bo sie zanudiz;))) a tak wiecznie latasz biegasz i ona jest tam bujana:))
c
arol yhym....a wizyta 200zł w klinice??

carol chcesz w doopke czemu ty masz ciagle negatywne mysli na temat ciazy hmm???

Ostatnia edycja:
reklama
Corazon, kurde, kupę kasy wydajesz :sorry2: ale pokaże się maluszek w końcu! A puste jajo nie zdarza się 2 razy (baaaaaardzo rzadko).
Błonka, Koralikowa ma rację! Jak tak latasz, to Zośka śpi :-D weź się połóż, to się rozrusza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry