reklama

Staraczki Weteranki...

ja mam dzis buraczki, ryz odpiekany z cebulka iczosnkiem plus udko z kurczaczka tez odpiekane na patelni :) potem skoncze sprzatac i na zakupki :)
a potem do kuzynki i siostrzenicy bo nie widzialam ich dak dluuuugo.. szkoda ze w angli mieszkaja.. jedna z normalniejszych kuzynek :P

reklama
Kahaka wszystkiego naj dla Maleńkiej...jeju, ja z nerwów i przejęcia zapominam co mam napisać...

Ja w końcu zrobiłam sałatkę:) Pierś, mandarynki, banan, kukurydza, mix sałat, sos czosnkowy na jogurcie naturalnym i gnocchi:)

corazon piękny wynik,
błonka już do ciebie jadę na obiad!!
hej hej!! mój blog luż jest!! jestem przeszczęsliwa, całe szczęście, że nie zgineły żadne wpisy :)
mam pytanie mojego M poprosili żeby został chrzestnym, co z prezentem? powinniśmy coś kupić czy dać kasę? a jeśli kasę to ile? z kasą teraz u nas krucho przez ten wyjazd :(

Corazon, &&&&&&&&
mmm, ja jako świeża mama, na parę dni przed chrztem Agatki powiem tak (nie poczuj się urażona) - nie chciałabym dostać dla małej takich rzeczy typu pozłacany smocze, srebrny obrazek itp - to tylko stoi i się kurzy, nic z tym się nie zrobi pożytecznego. Jeśli chcesz coś takiego bardziej na pamiątkę, a nie masz dużo kasy, to polecam np. kocyk z haftem (może być imię i data - są na allegro) albo coś innego, co się przyda rodzicom i dziecku, nawet jakas zabawka, czy ubranko. Już nawet ramka do zdjęcia albo album jest bardziej przydatny.

Corazon, &&&&&&&&
mmm, ja jako świeża mama, na parę dni przed chrztem Agatki powiem tak (nie poczuj się urażona) - nie chciałabym dostać dla małej takich rzeczy typu pozłacany smocze, srebrny obrazek itp - to tylko stoi i się kurzy, nic z tym się nie zrobi pożytecznego. Jeśli chcesz coś takiego bardziej na pamiątkę, a nie masz dużo kasy, to polecam np. kocyk z haftem (może być imię i data - są na allegro) albo coś innego, co się przyda rodzicom i dziecku, nawet jakas zabawka, czy ubranko. Już nawet ramka do zdjęcia albo album jest bardziej przydatny.

dzięki, może faktycznie kupić coś bardziej przydatnego, a ile kasy powinnismy dać?

reklama
hejjj powracam,bo nie bylo mnie na nocke,,bbylam na piwku:)))

corazon a ty juz nei chodzisz do gina MM...?? czy juz masz kilku,bo co chwile o innym piszesz,z,głupiałam zleksza...ty juz przestan sie stresowac,,jest wszystko ok,,przyrost ok....na pewno bedzie dobrze &&&&&&..
czekamy an wiesci:))))

wikula nomm wpadaj wpadaj czesciej....

Błonka co za wena sprzatajaca.....hyhhh

ja sie lenie......

Reszta caluski.lece na gr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry