reklama

Staraczki Weteranki...

Wrrrrrrrrrr...co za parapety chodzą po tym świecie...
5.29 nad ranem, dzwoni telefon młodej (wiecie o co chodzi)...Zanim się wybudziłam ona go wzięła i przestał dzwonić, głowa do poduszki dzwoni znowu, jakiś warszawski numer, kazałam wyłączyć telefon.
Włączam go teraz, patrzę, 8 razy dzwonił, nagranych 6 wiadomości.
Oddzwaniam, odbiera jakaś babcinka i pytam co chciała...a ona do mnie, o co chodzi i w jakiej sprawie dzwonię.
Tłumaczę od nowa, że ktoś do mnie dzwonił z tego numeru, godzina 5.30 rano, jedyne 8 razy...a babcia na to: aaaa! to mój wnusio pijany musiał wydzwaniać! :szok::wściekła/y:
No masakra!

Poza tym dzień dobry:)

reklama
koralikowa a dobrze... w pracy siedzę. dziś dużo nie mam roboty i od razu potem lece na zakupy:) zrobiłam sobie przelew zasłuzony w końcu!

cora no to miałaś poranek huh :sorry2:

obudzilam sie z jakims dolem... zakwasy mam, plecy bolą, brzuch boli jak na @ lekko ciagle.. bezsens... wracam do lozka. nigdy nie urodze.. bede tak chodzic z wielkim brzuchem do konca swiata

powitać upalnie ..

ja zalatana dzis od rana .
wywoskowałam sobie szanowną małą ..byłam z Bono na spacerze a w tym skwarze to wyczyn-i dla mnie i dla niego ...
rozwiesiłam pranie które już jest prawie suche:szok:
poprzebierałam ubrania u Zuzy w szafie i komodach..

teraz czekam na kumpelę z pracy bo ma mi przywieść borówki:)

Cora no żesz !!! ale miałas poranek..

Koralikowa..pakuj się i jedź nad morze-masz blisko ;))

Kinga pracuj ,pracuj :)

Błonia urodzisz.....ta końcówka zawszeee się tak wlecze....
jedno co teraz możesz robić to sporo spacerować ...ułatwia to wpasowanie się Zosi w kanał ..a jak bedzie głowką napierać na szyjkę to i skurcze się zaczną...wiesz co mi oprócz sexu pomogło wygonić Domisia ??? maliny:tak::tak:jadłam po 2,3 opakowania dziennie ,gdzieś to wyczytałam ,zastosowałam i 3 dni po terminie wyszedł łaskawie:)))

pozdro dla wszystkich ;))

ZJOLA ???????????????????????????????????????????

NIKUSIA??????????????????????????????????????????????

BALBINKA??????????????????????????????????????????

KORA????????????????????????????????????????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry