reklama

Staraczki Weteranki...

Wywołana do tablicy JESTEM :tak:MAMITA KOCHANA DZIĘKI ZA PAMIĘĆ!!!!!

Jestem w pracy i o dziwo na biurku już widać blat... ciekawe jak długo... pisze dopóki mi nie zablokują strony.
Błonka - kurcze ja to nie kapnęłam się przy mojej ciąży (boszzzzzzzzzz :confused: kiedy to było :dry:)...ze to już ten tydzień itd. jakoś tak no mi się nie dłużyło... ALE....jedno jest pewne URODZIĆ MUSISZ...:tak:;-)...więc albo maliny (jak możesz...w sumie i za mnie bo ja nie mogę:baffled:) albo spacer albo seks...ALBO WSZYSTKO :tak::-)
Cora - co za idiota??? No kurcze... głupich nie sieją. A Ty się nie denerwuj pamiętaj o maluszku, bo zapewne w sobotę Ci się odwdzięczy :tak:
Kahaka - mh... nie denerwuj się...pomyśl... FACECI... ja na swojego byłam zła ostatnio a jak zapytał o co mi chodzi...to w sumie nie wiedziałam :dry:...
KINIA - to miłego szaleństwa... ja widzę już dno w swoim koncie ...ale nie omieszkałam sobie wczoraj torebki zamówić... no jak mus to mus... przecież do pracy muszę mieć torebkę tak ;-) (nie ma to jak sobie wszystko fajnie wytłumaczyć)

Mari, Niematotamto, BALBINKA, ZJOLA, MMM, KORALIKOWA, I CAŁA RESZTA MOICH KOCHANYCH WETERANEK WITAM SIĘ POPOŁUDNIOWO :-)

reklama
nikusia baa torebka ważna sprawa :) ja np chce dzis kupic narzutę na kanape i 2 podusie bo kanapa straszy staroscia i brzydactwem a penwi jak sie mlode urodzi gosci bedziemy mieli zeby "zobaczyc"...

Mh... no tak... nie wiem gdzie możesz coś fajnego kupić? :confused:
Ja mam taką na nasze łóżko małżeńskie ale kupiłam dość dawno i nie używałam a ostatnio mnie coś napadło :baffled:...

Byłam po zakupy i w aptece. Kupiłam lutkęx2 (podjęzykowa i dopochwowa) i witaminy Falvit Mama, zapłaciłam kolejne 80zł...

Błonka urodzisz:) I jeszcze będziesz płakać za brzusiem i spokojem:)))
Hej pozostałym i podłączam się do Mamy, gdzie reszta babek???

Coraaaaaa jakie masz sliczne suwaczki ;))) daj jeden:-D

Kahaka chłopom to trzeba w prost mówić:dry:

Błonka wiem ,że napar z liści malin też,ale świeże owocki też coś tam mają "w składzie" i pomaga:tak:
jedź aż Cię zemdli hahahahahaaa:sorry2:

Nikusia wytchnienia w pracy życzę ..i smacznej mrożonej kawki bo w ten upał to inna nie wchodzi..
ja od rana z kumplem arbuzem ..

Błonka ja mam narzutę 250 na 200cm kupioną w Ikea...służy już 3 ci rok ;)

corazon ceny widze w gore poszly wszystkich lekow... polityka prorodzinna.. leki na podtrzymanie i na rozwoj dobry ciazy powinny byc pol darmo.... eh

nikusia ja do juska chce jechac bo widzialam prmocje... chce zaoszczedzic i cokolwiek takiego w miare ladnego kupic zeby zaslonic tego stracha.. poduszki z piór widzialam np po 25 zl przecenione z 70

A no właśnie Ikea...pomniałam, Błonka może tam rzeczywiście zobacz. A Jyska ja też bardzo lubię :tak:
Mama - arbuzika zazdroszczę, bo ja nie mogę żadnych owoców ani przetworów owocowych, kawę piłam rano i jak głupia łyżeczką posłodziłam i po dobrych kilkunastu minutach ból głowy miałam :-(... więc mrożonej też nie bo np. do mojej ulubionej kawy z Coffe Haeven dodają gałkę lodów a ja nie mogę słodkiego, więc popatrzeć mogę... no i łudzę się dziko, że moje wyrzeczenia skutek będą jednak wielkiego brzucha miały ;-):-p:-)
Corazon - a ja dopiero zobaczyłam, że takie fajne masz, rzeczywiście :tak:

reklama
Błonka na pewno jeszcze są maliny bo jak byłam z Bono to widziałam u sąsiada jak mu się krzaki uginają :))

Nikusia czyli Ty ze słodyczy nawet owoców?????????????? ojjjj to współczuję ..
a jak waga ??

mi z 65,5 zeszło do 62,7 w niecały m-cąc bo zaczęłam po @..
może dokulam się do 59:-p

Cora a Ty w domku czy na ogrodzie ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry