Nikusia82
Fanka BB :)
Wywołana do tablicy JESTEM
MAMITA KOCHANA DZIĘKI ZA PAMIĘĆ!!!!!
Jestem w pracy i o dziwo na biurku już widać blat... ciekawe jak długo... pisze dopóki mi nie zablokują strony.
Błonka - kurcze ja to nie kapnęłam się przy mojej ciąży (boszzzzzzzzzz
kiedy to było
)...ze to już ten tydzień itd. jakoś tak no mi się nie dłużyło... ALE....jedno jest pewne URODZIĆ MUSISZ...
;-)...więc albo maliny (jak możesz...w sumie i za mnie bo ja nie mogę
) albo spacer albo seks...ALBO WSZYSTKO
:-)
Cora - co za idiota??? No kurcze... głupich nie sieją. A Ty się nie denerwuj pamiętaj o maluszku, bo zapewne w sobotę Ci się odwdzięczy
Kahaka - mh... nie denerwuj się...pomyśl... FACECI... ja na swojego byłam zła ostatnio a jak zapytał o co mi chodzi...to w sumie nie wiedziałam
...
KINIA - to miłego szaleństwa... ja widzę już dno w swoim koncie ...ale nie omieszkałam sobie wczoraj torebki zamówić... no jak mus to mus... przecież do pracy muszę mieć torebkę tak ;-) (nie ma to jak sobie wszystko fajnie wytłumaczyć)
Mari, Niematotamto, BALBINKA, ZJOLA, MMM, KORALIKOWA, I CAŁA RESZTA MOICH KOCHANYCH WETERANEK WITAM SIĘ POPOŁUDNIOWO :-)
MAMITA KOCHANA DZIĘKI ZA PAMIĘĆ!!!!!Jestem w pracy i o dziwo na biurku już widać blat... ciekawe jak długo... pisze dopóki mi nie zablokują strony.
Błonka - kurcze ja to nie kapnęłam się przy mojej ciąży (boszzzzzzzzzz
kiedy to było
)...ze to już ten tydzień itd. jakoś tak no mi się nie dłużyło... ALE....jedno jest pewne URODZIĆ MUSISZ...
;-)...więc albo maliny (jak możesz...w sumie i za mnie bo ja nie mogę
) albo spacer albo seks...ALBO WSZYSTKO
:-)Cora - co za idiota??? No kurcze... głupich nie sieją. A Ty się nie denerwuj pamiętaj o maluszku, bo zapewne w sobotę Ci się odwdzięczy

Kahaka - mh... nie denerwuj się...pomyśl... FACECI... ja na swojego byłam zła ostatnio a jak zapytał o co mi chodzi...to w sumie nie wiedziałam
...KINIA - to miłego szaleństwa... ja widzę już dno w swoim koncie ...ale nie omieszkałam sobie wczoraj torebki zamówić... no jak mus to mus... przecież do pracy muszę mieć torebkę tak ;-) (nie ma to jak sobie wszystko fajnie wytłumaczyć)
Mari, Niematotamto, BALBINKA, ZJOLA, MMM, KORALIKOWA, I CAŁA RESZTA MOICH KOCHANYCH WETERANEK WITAM SIĘ POPOŁUDNIOWO :-)

:-)