reklama

Staraczki Weteranki...

Witajcie :*

Ja już po @ jutro jedziemy do gina z wynikami męża i zobaczymy co mu przepisze... ale powiem Wam szczerze, że ostatnio nie mam już takiej chęci i walki aby mieć dziecko ... może jeszcze nie czas... sama nie wiem co mam myśleć... ehh ...
Buziole dla Was
attachment.php
attachment.php

reklama
Zjola - utyka :-(
Kwiatuszku -&&& za tatę, no i pamiętaj, że psychika przy wszelkiego rodzaju chorobach też szwankuje więc on teraz potrzebuje wsparcia...dużo pozytywnego wsparcia :tak:
Pyscek - to &&& za wyniki i oby lekarz okazał się kompetentny w tym co mu zleci...Mój już dziś ostatnia dawka antybiotyku i odliczamy 2 tyg na kontrolny posiew a potem kolejne dwa na wynik i tydzień na wizytę ...uffff
Mój generalnie po tych wszystkich lekach jakie mu nakazał czuje się doskonale...powiedział mi, że nawet kiszki mu lepiej pracują...więc może coś w tym jest????
DZIEWCZYNKI powiedzcie co na poprawę jakości śluzu można łykać ??? Śluzu mam dużo ale chodzi o jakość... Wiem, że siemię ale to kupię w tabletkach bo tych glutów za nic nie wypiję :dry:...pije dużo wody ale czy coś jest jeszcze ?:confused:

hej.
kurcze od kilku dni jestem tak zjechana że nawet czytać nie mam siły :( chyba zaraz walnę się spać bo dziś jedziemy na obiad do teściów,
za stłuczkę ptrzyznali nam, 1500 zł odszkodowania :) naprawa będzie kosztowała około 1200 :) ciekawt tylko kiedy ta kasa przyjdzie?
kliknijcie w reklamę Żeby życie miało smaczek...

Ostatnia edycja:
hejj
Wrocilam,,ktos zauwazyl ze mnie nie bylo/??

Bylam od niedzieli u siory,,ja od pon w pracy juz jestem....
Jutro sie dowiem co mam i czy caly etat i czego.....

Cos nowego????? Bo chyba was nie nadrobie???

witam i ja z kawą ..mąż wrócił dzis po urlopie do prac ..ja po 3 dniach pracy padałam na twarz każdego wieczoru....koniec wakacji a babki do salonu przychodzą aż miło ..wiec byłam urobiona ,ale szczęśliwa ;)

Koralikowa chyba nic nowego sie nie wydarzyło...

Kwiatek nadal &&& za tatę..

mmm u mnie tez czasem tak z weną ..

Balbinka gdzieś Ty??

Kahaka jak Agatka ?:)

ściskam wszystkie i kawą częstuję ..a nasze karmiące herbatką na laktację :-D

reklama
Witam się i ja :-)

U nas remont kuchni dobiegł końca uffffffffffff :happy2:
Patisonek rośnie i urwis z niego niesamowity :-D
Ja od wczoraj mam @
Jutro z Węgier przyjeżdża do nas na kilka dni narzeczona naszego psa, nie wiem jak się z facetem dogadamy, bo on tylko swój węgierski zna :baffled:
I mam teraz nie lada wyzwanie - co zrobić na obiad???? Muszę jakieś 3 fajne obiadki wymyślić, byle nie gulasz hahahah ;-):-D

To tak w wielkim skrócie, co u mnie...

Witam WAS wszystkie i życzę miłego dnia :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry