Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Amalfi schudniesz ,zobaczysz---> karmienie (.) jest najlepsza dieta ..na produkcję mleka organizm zużywa masę energii..
do tego nie je się czekolady i kakao bo to uczula i może powodowac zaparcia ..wiecej sie pije i spadek wagi murowany--->wierze ,że Ci sie uda
rowerek zawsze można kupić i jeździć z dzieciaczkami np U nas na wiosnę kupimy dodatkowy rower dla M i bedziemy razem jezdzić w trójkę. Z Aslanem też chętnie chodzę na spacery albo pobiegać bo on to długodystansowy :-)
MAMA KINGA no mam nadzieje ze schudne, bo zle sie czuje tyjąc, a to dopiero poczatek ;-). Rowerem tu nie ma gdzie jezdzic niestety, poza tym ciagle tu leje, ja wroce na siłownie pewnie, jak ktoś sie zajmie dzieckiem . A moj pies to raczej krotkodystansowiec, zeby go z domu wyciągnąć trzeba sie niezle namęczyć heheh
BLONKA no moje kumpela tak robiłą własnie, spała, jak mały spał i dawała jakoś rade, ale chłop jej duzo pomagał
No ładnie widzę,że się ruszyło na wątku :-) No ja weekend miałam mega bzykający...już na męża patrzec nie mogę ...więc teraz co będzie jak w ogóle będzie to pewnie dziewczynka...a co ? jak planowac to już i płec Mama - 6dc???No kurka...rzeczywiście... Ja jak nic teraz nie pójdzie kupuję biosteron..tak jak planowałam...wizyta za równy miesiąc 10 października i dziko łudzę się, że zaciązona pójdę :-) Kinia- wykres bardzo ładny...no ale żeś się spiła ....trzeba i zazdroszcze bo ja przy lekach nawet kropli...
Moja waga na razie z lekka wyhamowała...jutro się zwarzę bo w 2 f cyklu to już bez sensu bo nabieram wody...ale jest ok...czuję się na prawdę fajnie jednak 7 kg mi ciążyło Amalfi- to i ja lecę na relację
NIKUSIA mi ciaży ze 47kilo, nie wiedziałam, ze tak ciezko zniose przybieranie na wadze, powiem szczerze, ze wymioty, mdłosci i zawroty głowy zniosłam z uśmiechem na twarzy, natomiast tłuste nożyska mnie przerazaja
Mh...mi nogi w ciąży nie puchły ale już pod koniec czułam, że są takie...ociężałe...ja generalnie nie dużo przytyłam ale cholera trochę zostało... dlatego dobrze, że teraz mam przymus diety
Amalfi--- uwierz mi ja mogę tyc obym tylko zaszła w ciąże
Nikusia cześć babko
no to życzę Ci ,żebys 10 października była juz zaciążona ..
ja łyka biost.od 4 tyg..
fajnie,że waga tak ładnie Ci spadła ..ja jeszcze "walczę "o 3 kilosy mniej
Amalfi wiem jak jest ....przybieranie na wadze nigdy nie jest miłe ....
ja w ciązy z Zuzą przybrałam 13 kg---> ważyłam 66kg
z Domiśkiem przybrałam 15kg---> ważyłam 68kg
po obu ciążach wróciłam do swojego 53 kg ...ale potem trochę się nazbierało jak zaczęłam łykać hormony na zajście w ciążę ..ciąży brak a kilosy zostały ...dlatego teraz nic nie łykam i ćwiczę ...obecinie mam 62kg przy 170 cm wzrostu...
chcę mieć 5 z przodu ..
Błonka bardzo dobrze myslisz--> przynajmniej na początku tak trzeba ..spać albo chociaz poleżeć z zamkniętymi oczami jak dziecko śpi
fajnie,że znajdujesz czas dla nas
No niby fajnie .... czekam jednak cały czas na 54 :-).....
A 4.X mamy 9 rocznicę śluby Boszzzzz jak pięknie byłoby wtedy prezent sobie zrobic ...marzenia....