reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Witam laseczki rocznice spedzamy w lożku m chory 38,5temperatury wiec nigdzie nie wychodzimy ale mysle ze jestesmy razem to najwazniejsze.
Tesciowa dzis odebrała wyniki posiewu emka
sa jakies bakterie niby napisane ze wzrost bardzo skapy a jak czytalam w google to one wystepuja w naturalnej florze ukladu rozrodczego ale Są i bede spokojniejsza jak androlog to oceni
Buziaki laseczki spadam do emka

U mnie szczyt projektu, siedze w pracy po 12h, wszystko na mojej glowie. Moje dziecko mnie nie widuje :(

jesli chodzi o starania to u nas bez zmian: bez pragnien, bez lekow, bez zabezpieczen...

Czytam Was co kilka dni i 3mam kciuki!

EJJJJJ....ja nic nie mówię bo już nie raz nas z czeluści drugiej strony wyciągałam nu nu nu :no:
U mnie jak w stopce 2 dc!!!
Czekam na wizytę 17 października i też wtedy będziemy mieć wyniki kontrolnego posiewu M. Olewam sprawę i błagała będę o HSG albo Laparo!!!
Kora - mh... pytanie czy musisz? i czy warto??? Ja ostatnio na każdym kroku przekonuję się, że tu teraz i obecnie jest najważniejsze... urlopu skąpiłam dla mojego jedynego skarbu no bo przecież jak się zajdzie to się przyda...bzdura.... każda okazja aby być z moją małą jest teraz prze ze mnie wykorzystywana.... TRUDNO NAJWYŻEJ o ile cudem zajdę to będę jechała na zwolkach...
U nas dziś ciepełko a ja jak zwykle ubrana jak na Sybir bym jechała :confused2:

reklama
Cześć babeczki :)

U mnie za oknem ciepło i słonecznie a w pracy zimno jak w psiarni. Przezornie ubrałam podkoszulkę, no i ciepły polar :baffled:

Kora, ja też jestem non stop zajęta. Chyba przestanę spać w nocy, bo czasu mi brakuje.
Ostatnio tylko w pracy miałam chwilunię i popełniłam następny odcinek mojego życiorysu na blogu :)

Do góry