reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

Tymonka
zaje......biście :)))) super,że Ci się udało prace zmienić :))
rewelka-powodzenia kochana i oddychaj pełną piersią :)

ale czad---> wszystkie mamy takiego luza ,że aż miło:):)

Nikusia
dokładnie ...żyjmy i cieszmy sie tym co mamy:):)

trza by się napić za nasze stare NOWE życie i podejście do tematu:):)

reklama
no i ja wczoraj popiłam w myślach z wami bo byłam na polterabencie :baffled: nie wiem czy wiecie co to jest inaczej na to mówią tłuczenie garów dzień przed weselem u kolezanki z pracy która już z nami nie pracuje no ale super dziewczyna
nikusia super sprawa z tymi pasjami córci:)
mama, tymonka, zjolka oraz Kinia (która się znowu ukrywa w krzaczkach) i nikusia robimy wreszcie coś dla siebie:):) mamy teraz mnówstwo czasu dla naszych eMków i
... kusi mnie żeby spróbować nauczyć sie na nartach- mam bliziutko do Przywidza więc nie muszę jeździć koniecznie do Zakopanego:):) jak mi się zachce pozjeżdżać :baffled: tylko wiecie ja jestem z tych wiotkich drobnokościstych i mam nadzieję że się nie połamię
mama pomysł z gabinetem podoba mi się tylko szkoda że mam tak daleko do Ciebie :-( bym Ciebie z miłą chęcią odwiedzała na pazurki... oj byśmy sie naplotkowały:-D:-D:-D:-D:-D

heloł kochane :))))

Kahaka
dziękuję słonko--->trzymaj &&& ,trzymaj :) bo wiesz jak jest ..kazdy && na wagę złota ;)
ukochac "naszą " Agatkę :)

Nikusia,Kinga
jak humorro??

Lopop
no troche daleko do siebie mamy ..fakt ;)
ucz się jeździć ..ucz! nie połamiesz się ---> pozytywne nastawienie to więcej niż połowa sukcesu:tak:

Tymonka
:sorry2:..ja już wczoraj poległam wieczorkiem ,ale dzis wypiję naleweczkę za nesze powodzenie w życiu:)

wszystkie babeczki ściskam:)

Bree,Błonka,Amalfi,Kora,Balbinka,Kwiatek ,mmm i reszta Gangu pozdrawiam i trzymajcie sie dzielnie :)

Błonka--> i dla Ciebie buziaki:)
ukochaj Zosie :)
co u Ciebie kochana :):)??

my po rodzinnym spacerku-->dzieci wylatane,pojeździły rowerami:)

teraz Zuza pojechała na zawody konne ze swoje koleżanką ze szkoły..
a Tomi poszedł z Domisiem po zakupy bo bedę robic ciasto:)

teraz kawa na tarasie ...pranko schnie.
pogoda miodzio :)

A ja po wizycie. Wszystko jest ok. Biorę Acard a od następnego cyklu Clo, jak zajdę dołączamy Clexan.
Nie zamierzam się jednak nakręcać. To już tylko takie ostatnie podejście na resztce Clo, które mam w szufladzie. A tak, to raczej myślę o zmianie pracy i przyszłorocznym wypadzie na motocyklu gdzieś dalej, bo w tym roku to marnie wyglądały nasze wakacje.

Buźka babki

reklama
witam się i ja ;)

Zjola
to zadziałaj według planu tak jak piszesz bez nakręcania ...
a w razie jak nie wyjdzie to plany masz super:):)

Kwiatek
dzięki:) kredyt to my dostaniemy tylko od tej poty nie brałam pod uwagę w kosztach raty ...ale to nic ..damy rade bo wezmę na taką ilość lat( 3 czy 4 ) żeby rata była mała..

wszystkim Wam miłej niedzieli ..
ja mam dziś szkolenie kosmetyczne będę w domu po 15.00.

Do góry