reklama

Staraczki Weteranki...

Hej babki!
Ja weekend miałam zajęty dość - wczoraj sprzątanie, a potem znajomi przyszli i posiedzieli do późna.

Błonka, fajnie, że Ci Zosia tak ładnie śpi. Ciesz się, bo to się może jeszcze z milion razy zmienić. Mnie Agatka też już spałą pięknie w nocy - z jedną pobudką - a potem się popsuło i teraz się budzi częściej niestety. Co do kąpieli - może wodę ma za ciepłą albo za zimną? Może Tobie się wydaje, że jest ok, ale jej może nie pasować przecież. Spróbuj zmienić, zobaczysz jak zareaguje.

Moja Agatka koczy jutro 7 miesięcy!!!! :szok::szok::szok: dziewczyny, zleciało tak szybko, że szok!!!!

mama, Nikusia, mmm, kwiatek, zjola, lopop, Kinga, Kora, Balbinka, Koralikowa, pozdrawiam Was wszystkie!

Ostatnia edycja:
reklama
ja na chwilkę ..

Nikusia
wypijemy za nasze nowe życie nawet wodą ...byle by sie nam udały nasze postanowienia;)

Kahaka
uściski dla Agatki:)) 7 miechów zleciałoooo..zaraz będzie pierwszy magiczny roczek skonczony:)

Błonka
śliczne fotki a Ty jak pięknie wyglądasz--->ślicznie zgubiłaś kiloski:) gratuluję .
no i pięknie Zosia śpi :)
a ja salon kosmetyczny chcę otwierać :) razem z fryzjerką :)
każda swoje ,ale w 1dnym lokalu :)

Balbinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Zjola
elegancka ta umywalka :)) taka futurystyczna :)
super:)

lece do pracy ...miłego babeczki:)

K I N I A - PIĘKNE ZDJĘCIA na fejsie wstawiłaś zapodaj dziewczynom
sorry2.gif
niech podziwiają jaka ładna jesteś
yes2.gif

że co??? :-D szalona. hehehehehe.... :-)
ja na fb już mało zdjec dodaje. jak co to zapraszam na BLOG! :tak: tam też są fotki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry