reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

Hej,
no co jest, spadłyśmy na drugą stronę! :no:
U nas ok, wczoraj cały dzień i noc byłam sama z Agatką, ale jakoś przetrwałyśmy. Dzisiaj idę z nią na rtg miednicy i bioder - kontrolnie. Boję się trochę, że będzie się drzeć, bo trzeba ją trzymać za ręce i nogi :baffled:
Poza tym u mnie wszystko dobrze :)

Nikusia, też pamiętam swoje ślubowanie :tak: gratulacje dla córci i mamuci też :)

Pozdrawiam Wszystkie!

reklama
Kasia - na jaką drugą stronę? Ja mam wątek w subskrypcji, więc nie widzę żadnych stron ale fakt coś ostatnio nam nie idzie. Starań brak = pisania brak. Ja na Akardzie, @ się zbliża a od drugiego dnia cyklu Clo. Zobaczymy, co z tego wyniknie. Jak na razie na pierwszym planie remont :)

.mieliśmy dzisiaj ślubowanie pierwszaków... ehhh pamiętam jeszcze jak ja miałam ślubowanie a tu już moja gwiazda ...no poryczałam się ze wzruszenia...
ja chyba też bym się poryczała ze wzruszenia :)
Mnie czeka to za rok! :)

Ja też od dziś zaczełam mierzyć temp ale nadal niska... mysle że dzień dwa i podskoczy.
wogóle to czekam na pozytywny test Owu aby serduszko wstawić śliczne. doczekam sie? :/

Ja tam już nie liczę...ostatnie cykle na metformaxie wydłużone o 4 dni więc teraz nie myślę...zresztą małż na szkolenie wyjeżdża i jak znam życie akurat wtedy zapewne owu wypadnie bo przecież takiego pecha mogę mieć jedynie ja :crazy:...także olewam cieplutkim świeżutkim moczem :rofl2::laugh2::-)

000200C2.gifNIKUSIA wszystkiego najlepszego dla Was z okazji 9 rocznicy ślubu! :-) rozumiem że dziś robisz się na bóstwo? fryzjer itd... wychodzicie gdzies?

KINIA DZIĘKUJĘ :tak:

Niestety nie wychodzimy :no:boooooo kurcze małż ma 2 zmianę więc ja teraz w pracy a jak ja wrócę to on już będzie w pracy... ale dzwonił i zapewniał, że kocha najmocniej na świecie i że mamy piękną pogodę na rocznicę i takie tam jeszcze parę ale to nie na forum :zawstydzona/y:...no :-)

No ja fryzjera i wracam na chatę, siądę przy kominku z kubkiem herbatki i z córeczką na kolankach i zapewne jak dam radę to poczekam do 23 jak wróci i kto wie :zawstydzona/y::-p:-):-D:rofl2:

reklama
Do góry