Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kwiatek
powodzenia u lekarza..
jak posiew męża--> zrobiony?
Nikusia
czekasz na męża ??
Koralikowa
pisz o życiu
ja też się nie staram a zaglądam
jutro jedziemy dogadywać szczegóły remontu z babeczką to napiszę jak wrócie..umówiłyśmy sie na 19.00 więc pewnie tak jak teraz wlecę dopiero
&&&&&&mile widziane ;-)
zdrówka dla synka
MAMA - NIE ZACZEKAŁAM ...padłam jak pies pluto... młoda mnie zmobilizowała do obejrzenia płyty ze ślubu, łezka się w oku zakręciła a potem odleciałam ... po metformaxie śpię jak zabita...no nie wiem co mąż musiałby ze mną robić, żeby mnie dobudzić
Ale nic straconego dzisiaj poczekam taki mam plan a co z tego wyjdzie?????
Poza tym do owu daleko więc wiesz nie ma parcia bo gdyby to był czas owu to ja bym na rzęsach zapewne ale czekała nie ma to jak determinacja
DOSTAŁAM PIĘKNY BUKIET CZERWONYCH RÓŻ...czekał na mnie jak wróciłam do domku :-) MIŁEGO DNIA I ZARAZ UPRAGNIONY WEEKEND
powitać babeczki ..powitać .
u nas zimno,wieje i generalnie dolina
i nie koniec atrakcji bo czekamy na deszcz
pranie robie i będzie trzeba w domu rozwiesić bo kurka nie będę tańczyć z tą suszarką z tarasu do domu i z powrotem ..
Nikusia
no to pięknie ,że mężulo z kwiatami
miłego dnia i Tobie i owocnego wieczorku
Ja znowu zagrzebana w przepisach, no i w remoncie. Mamy już klarowny pomysł na łazienkę i znalezione odpowiednie materiały i sprzęty Jutro przychodzi gość od ogrzewania a w przyszłym tygodniu M będzie zrywał podłogę i przekuwał nowe drzwi, jupi!
Zjola
to widzę ,że u Was praca wre aż sie kurzy )) super ---> czekamy na fotosy jak już skończycie
ja też mam do wykończenia łazienkę u góry ...myslałam ,że teraz na jesień sie za nią weźmiemy ,ale nie ...teraz gabinet kosmetyczny
łazienkę mamy też na dole więc narazie musi tak zostać ..
pranie rozwiesiłam ,poodkurzałam i pokręciłam hula hopem ...
teraz łapię oddech
Mama - ja w pracy Dobrze, że już weekend. Do fotosów jeszcze daleko. Na razie będę mogła wstawić rozwalone mury . Na wiosnę ruszymy pełną parą, bo będziemy okna wymieniać i dopiero potem wykończeniówka, chociaż saunę już wcześniej będziemy robić i kamieniem ściany okładać
Zjola
pięknie bedzie ....mmmm--> sauna ,no proszę
ja mam kamień na 2 ścianach w salonie
może uda mi się poszukać to wstawię fotkę ..
ja mam taki jasny budyniowy .