reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

Kahaka - dzięki...powiem tak...super czas... mam cudownego męża, dzięki niemu dziecko i dom...no kredyt pomijam :-D;-)...ale wiecie jak jest :-)
Kinia - a tak w ogóle jak się czujesz???

reklama
ja ok, podbrzusze boli bo teraz owu u mnie.
3majcie kciuki co by za 2 tygodnie nie @ a + był :) bardzo bym chciała ojej...

poza tym w pracy siedzę. dużo mam roboty ostatnio. było cieżko we wrześniu ale teraz jest co robić:)

działamy :)

jak dziś test bedzie pozytywny to też podziałamy :tak:

ciesze się że jest robota, we wrześniu cieniutko szło... a teraz to nawał poprostu

Nikusia - najlepsze życzenia i aby wam się całe życie dobrze układało :tak:

Kinga - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja mam plamienia, @ się zbliża a więc niedługo zacznę łykać Clo, o.

Pozdrowionka

hej

Ja czytam was..ale z racji nie starania sie...no nie wiem co wam ppisac...
bo nie testuje..nie sikam itp itd zadnych abdan i tak mi glupio..

nikusia naj naj...
zjola no to do dziela....
Kinga milych owocnych dzialan...
mama jak firma?? salon twoj??
Nikusia kupialm malemu zelki witaminy vibovit i syrop nowy......jutro lekarz,bo cos za dlugo chyrla mi..

reklama
Do góry