reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

Kinia - nie masz w podpisie :no:...masz tylko wykres i dwa suwaczki... dlatego poprosiłam!!!
Ja nigdy nie stosowałam systemu odejmowania bądź dodawania nawet jak pomiar robiłam o innej porze i jakoś wykresy miałam ładne :tak:

reklama
niestety na owu jeszcze musze poczekać, nadal negatyw.

zapraszam na bloga, dodałam kilka nowych zdjęć z niedzieli :tak:

Nikusia
nie dawałam jednak w podpisie bo nie chce aby KAZDY z forum sobie zaglądał... wiesz jacy są ludzie. Wyśle ci pw i zapisz sobie gdzieś w kompie w folderze.

rozumiem że to wykorzystaliście?
ja też nie mierzę już temp.... mam dosyć tego.
3mam kciuki aby sie wam udało!

Miłego dnia dla wszystkich!
u mnie nie jest dobry, ale nie bede tu o tym pisała.

reklama
Heja :-)
Jestem ..mieliśmy dzisiaj ślubowanie pierwszaków... ehhh pamiętam jeszcze jak ja miałam ślubowanie a tu już moja gwiazda ...no poryczałam się ze wzruszenia...
No a poza tym korzystając z pięknej , cudownej pogody i WOLNEGO dnia :tak: umyłam okna w salonie, i opieliłam już po raz kolejny jesiennie skalniak...:-)...robiłąm to już kilka razy łudząc się, że zielsko poczuje nadchodzącą jesień ale ni cholery :no:...no ale obiecałam, że tym razem zostawiam już do wiosny :tak:
Ja mierzę temp. (od jutra bo dopiero teraz ma to znaczenie przed-owulacyjne :) bo lubię moje wykresy chociaż sama temp. mówi mi tylko kiedy zaczynam fazę lutealną...potem znaczenia nie ma....ale lubię i dopóki całkiem nie spadnę na dno to mierzę :-)
Koralikowa- warto dawac dziecku rutinaceę Junior...wzmacnia organizm w czasie takich miesięcy, kiedy dzieci dużo chorują :tak:
POZDRAWIAM

Do góry