reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
O, troszkę ożył wątek.

mama - czesto o Tobie mysle. Przykro mi z powodu babci. Wiem co to zlosliwy rak, w pol roku zabral mi tate,

emalia - my sie chyba nie znamy, bo na jakis czas zamilklam, ale podczytuje i 3mam za Ciebie kciuki

Lilith - wspaniałe wieści!! Gratulacje!!! Bardzo się cieszę, że Wam się udało!

Ostatnia edycja:
hej

mama bardzo mi przykro z powodu babci
[*]

mi mineła 2 rocznica smierci 19,12.:(

lilith jak mam sie wspomagac??? ja remont malowanie mycie okien szrowanie pdlog,wieszanie firanek,,no nie dziala

mama trzymaj sie tam dzisiaj....wiem co to znaczy pogrzeb przed swietami...

Ja tam dalej w dwupaku...czekam cierpliwie...i czuje ze w swieta pojade na porodowke....

mama tule Cie mocno :*

Koralikowa, widze ze juz to robisz :D Miałam podobnie z cora.. tragedia :D
Sexiku wiecej, pij herbatke z lisci malin, chyba tylko tego jeszcze nie wymienilas ;p

witam się ponownie
dawno nie pisałam
miło widziec stare 'twarze'
mama :-(
lilith gratuluje
koralikowa
ty to chyba rozpakujesz sie w przyszłym roku :D
kahaka
rośnij zdrowo
Błonka
3maj sie tam

reklama
jestem kobietki...
lekko nie było ..duzo ludzi przyszło pożegnac babcię ..dużo.rodzina też dopisała-dalekooo niektórzy mieli,ale dotarli..
wieczorem znów poszliśmy z całą rodziną na grób.

do poźna oglądalismy zdjęcia ,rozmawialiśmy...

dzis po obiedzie wracalismy i od 2 h jesteśmy w domku.
wlatuję na chwile bo jutro caały dzień w pracy.

Kora
:szok::-p
GRA-TU-LU-JĘ!!!! nic nie wiedziałam...baardzo się cieszę ,rośnij zdrowo:tak:

Lilith,Emalia,Kahaka,Koralikowa,Anuszka i reszta babeczek-bardzo! dziękuję! za wsparcie.doceniam.

ściskam i do napisania.

Do góry