• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Wiola- Wisieńka ma termin na 9 lipca więc teraz ma 37 tydzień skończony zaczyna 38-ogólnie nie jest zle z t.c....dostała juz 3 zastrzyki na rozwój płuc Małej...

Oliwka- cześć ,dzięki..
ja narazie biorę Cirrus i acc600...
na 15.oo wizyta to zapytam o te leki co piszesz..

reklama
Witajcie z rana!
Cos mnie kaszel meczy... Mam nadzieje, ze sie nie rozloze... a moze to nie byloby takie zle?
kahaka - rozumiem co czujesz... jak sie czeka wciaz na owu i ktoras sie straci to niezly jest zonk. Szkoda, ze kobieta moze tylko raz w miesiacu miec "swoj czas"...
mama, oby szybko Ci choroba przeszla

LILITH!! ODEZWIJ SIE!

wisienka juz w szpitalu! :szok: ale to zlecialo, pamietam jak zaszla, wow, mama pozdrow ja i wylecz sie z tego chorobstwa!
kahaka nie nerwuj sie, takie zycie, ja jakbym miala sie teraz naturalnie starac, to nie mam szans, w ogole sie ze swoim nie wieduje heheh

Kora witaj :)
no na to liczę ,ze mi szybko przejdzie-jutro mam podziękować pani Ali -przedszkolance Zuzy a ja mówię jak chłop po przepiciu:baffled:
a Ty masz jeszcze sporo czasu do działań widzę..

ja mam 11d.c. i nie mam najmniejszej ochoty na zaliczenie wpadki bo nie mam ochoty na przytulanki....
pewnie bym tchu nie złapała przez te zatoki...i nietylko :)

Oliwka- były działania :))))????????????

Amalfi-tak Wisieńka poszła na ktg i juz ją zostawili,dzis miała wyjść i lipa-ciągle skurcze...
własnie z Nia rozmawiam i juz jej przekazałam -kazała Ci podziękować...

Ostatnia edycja:
reklama
mama dziki za pozdrowienie wisienki ;-)
oliwkakarolina ale masz modelke wow! Nic , tylko sie rozmnazac, czasem sie zastanawiam jak wygladaloby moje dziecko, niestety ja moge tylko w sferze wyobrazni w tym temacie sie poruszac:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry