• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Dzien dobry dziewzcyny!
szkoda ze nie mam czasu popisac z Wami ale juz jutro bede miala, wiec nadrobie
Ewcia trzymaj sie jakos
mama ja tez bede myslec o Tobie jak Ty bedziesz w pracy;-)
kahaka szkoda ze tez nie mam czasu na robienie tyle na szydelku, bo bysmy zrobily zawody;-), a wczoraj zrobilam przed praca to:
Zobacz załącznik 364890

reklama
Oliwka- no to pięknie :)
czyli jak chcą to potrafią szybciej reagować:tak:

mówisz,ze się winem ululałaś:-Da to całe sama wypiłaś ??bo jak tak ,to ja też bym się ululała:tak:

Balbinka- &&&&&&&za coś miłego dziś może mąż
a200.gif
jak wróci z pracy :)

Amalfi-dzięki
c015.gif

a czepeczka miodzio :)
jeszcze troche to w 15 min bedziecie takie cudeńka robić
c008.gif
c008.gif

ja wcinam owsiankę cynamonową..
dzieci u góry dokazują
poodkurzałam
złożyłam pranie
ogarnęłam kuchnię
zaraz muszę mysleć co na obiad bo dzieci przyzwyczajone ,ze w przedszkolu jadły o 12.00 więc trzeba się spiąć..

Wikula- gdzie jesteś????????
Tymonka?????????
Lopop?????????????
Lolitka- jak u Ciebie sprawy??
Mari,Iza-??????

Wiecie co...strasznie spokojna jestem,w tym cyklu jeszcze ani razu nie kupiłam testów ciążowych ani nie robiłam i nie mam tej psychozy co miesięcznej żeby robić na siłę przed czasem:)

Mama, tak sama się ululałam:( I chyba przesadziłam co do męża,należą mu się przeprosiny jak nic, a dobiłam go jeszcze na trzeźwo,potem uciekł biedaczek :))))

Oliwka- to dobrze,ze nie masz parcie na testowanie...ja po taaakim czasie starań też już się na testy nie rzucam..

a skoro się ululałaś to znaczy ,ze było Ci to potrzebne-wyluzowałaś się:)

Witajcie dziewczynki!

mmm
, rob sikanca!
Bree, nie poddawaj sie! Kto Cie tak zrozumie w panikowaniu i zalamaniu jak my?
amalfi - przesliczna na czapula!
oliwkakarolina - ale mile wiesci :) Ciesze sie z Toba! I podobnie jak Ty - wyluzowalam w tym miesiacu. Nie mam pojecia kiedy bedzie owulacja, bo ostatni cykl mi sie na maksa rozjechal, wiec nie wiem kiedy sie spodziewac. Nie mam zadnych objawow i nie staram sie ich szukac. Co bedzie to bedzie. Za 3 tyg jeszcze endokrynolog i na to najbardziej czekam. Codziennosc przynosi mnostwo zajec, ze nia ma czasu sie martwic i zastanawiac... Zyje wiec chwila :)

reklama
Ja jestem, przecież bym was nie opuściła, nie dałabym rady, hehehe
wczoraj po prostu griowaliśmy, zaczęliśmy wcześnie, skończyliśmy późno i tak nawet kompa nie odpalałam...
zaraz muszę się zebrać do sklepy, mój siostyrzeniec kończy roczek, muszę mu coś kupić....

Oliwak - jestem w szoku, że sami z ośrodka się do was odezwali, wow!! Będziesz może dzięki temu miała mniej roboty:))

Mama - ostatnio tak tragicznie wychodze na zdjęciach, że nie będę na razie żadnego wstawiala, musi się moja samoocena trchę podnieść, hehe

będę później...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry