• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Dziś mam 7dfl... czyli tak ok równo za tydzień... Ale może już w niedzielę zrobię, na pierwszą rocznicę :) Choć nie wiem czy się będę chciała dobijać...

Ale właściwie małe są szanse-więcej seksu było prędzej, a przed samą owu tylko raz;/ i to dwa dni przed skokiem temp

reklama
Dziś mam 7dfl... czyli tak ok równo za tydzień... Ale może już w niedzielę zrobię, na pierwszą rocznicę :) Choć nie wiem czy się będę chciała dobijać...

Ale właściwie małe są szanse-więcej seksu było prędzej, a przed samą owu tylko raz;/ i to dwa dni przed skokiem temp
Martusia za niedzielę &&&&&&&&&&&&&&&&
Pierwsza rocznic:) jak miło:) Jakieś plany?

cześć
wpadłam tylko napisać że plamienie się nadal nie rozkręciło a dzisiaj 33 dc. jeśli to @ to jakaś dziwna, bo pojawia się tylko rano i jest tego niewiele, zaraz wyjeżdzamy do kielc więc trzymajcie kciuki
Bardzo duzo&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Rozkręcilo sie plamienie>?

Witam witam :)

Ale mnie dawno nie bylo.... a ile mam nadrabiania no masakera... nie dam rady wiec moze mi napiszecie czy jakas fasolina jest?
Hej Jeera, my się chybaq jeszcze nie znamy;-)

Kurcze ale Wy dużo piszecie:tak::szok:
Ja już nie mogę doczekać się nowego cyklu:)
Miłego dzionka

Hej, hej
Marta, Bree, to jedziemy na jednym wózku.
Ja w tym cyklu jestem duuuużo spokojniejsza niż w poprzednim. Po prostu wiem, że szansa jest bardzo malutka, więc po co się nakręcać. Nie idę jednak na te badania w piątek, co będzie, to będzie. Pomierzę temp. i jak będzie ładna, to zrobie test w poniedziałek, no może w niedzielę.

Ja na obiad robię zupę pomidorową :tak:
mmm, kciuki za badania!
oliwka, tymonka za brak @
amalfi kapelutek cudny!

No to czekamy Martusia na lipiec:)
Amalfi czapeczka boska;-) Naprawdę zazdroszczę Wam talentu:tak:
Mamcia w pracy????
A ja dziś idę poćwiczyć:-D Zapisałam się na te kapsuły ciśnieniowe:tak: Śmiesznie to wygląda hehehe
Jak nigdy nie mogę się doczekać @ :zawstydzona/y: cchcę już zacząć nowe staranka:) A badanie chyba zrobimy we wrześniu

Tymonka - oj zajdłabym sobie takiego pączusia, muszę któregoś dnia wybrać się do jakiejś cukierni i zaszaleć, hehehe

Zakupy mi się udało, kupiłam prezenty dla siostrzeńca, w czwartek jedziemy na imprezkę, roczek:))

ugotowalam sobie wlaśnie bób, pierwszy raz w tym roku:) Lubicie??

wikula, uwielbiam!!!! Jeszcze nie jadłam, narobiłaś mi smaka! A jak przyrządzasz? Bo ja to sam zajadam.

A ja się wzięłam za szydełko, próbuje zrobic miśka :-) ale to się zejdzie....

reklama
mama - przepraszam, nie zauważyłam, awiec jelita i żołądek trochę odpusciły, znaczy się nie całkowicie, ale jest dużo lepiej, z biegunek mam już zatwardzenia :)) ale ogólnie jest ok, no żre jak dzika, bo jedzeniem , to juz tego nazwac nie można, ale waga stoi w mijescu :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry