• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

dentico ja tykam ale tylko wtedy jak mam biegunkę :-D a swoją drogą zo złośliwość ze strony pacjentów, ja ozumiem że oni innej czekolady jeść nie powinni, ale ja mogę :-)

mama a ja słonecznik łuskany podjadam :-)

oliwka jestem fizjoterapeutą, pracuję w sanaorium

Ostatnia edycja:
reklama
a ja zdążyłam zrobić 2 tury prania

będziesz robić masło :)

ja dziś kupiłam pucharki do lodów za całe 14,99 :)

a ak wogóle to piersi mnie bolą ale mam dopiero 12 dc na owu chyba za wcześnie??

Ostatnia edycja:
Nie:)))
Maselnicę do masła:) Na kostkę masła,w Home&You zakupiłam do kompletu,wczoraj była cukiernica:)

a już sobie wyobrażałam, jak oliwka w chustce na głowie z maselnicą miedzy nogami ubija masło ;-D

weszłam na stronę home&you i oglądałam kieliszki, mają tam takie zielone, mam bardzo podobne po babci moje mają ze 40 lat ;-p

Ostatnia edycja:
Co do poruszanego zamknietego watku, to ja jestem za, na glownym sie nie ujawniam, nie ma mocnych!!!
Ciasto upieke, mowcie tylko kiedy, mama utucze cie troche. kahaka kiecka wymiata, widze salomonowy splot ;-), ja juz ja robilam, ale bez kwiatka.
Co do torebek, to moje wisza na takim wieszaku na drzwiach, dzieki temu widze co mam, a duze poustawiane mam na szafie, bo kocham duuuze torby, mimo moich 160cm wzrostu;-). I trzymam kciuki za wisienke , niech sie szybko uwinie, pozdro dla niej

reklama
Oliwka czyli Ci chodzilo o maselniczke :D

amalfi ja tez jestem za grupa-czy ktos jeszcze?

Ja wlasniue wrocxuilam z impry-pijana i sklkocona z mrezem... Polozyl sie na kanapie czyli chyba ma cois na sumieniu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry